2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Senin ki sana para veriyor canım , ben bunları söylüyorum tamam param yok gelecek ay diyor haftaya diyor yarın diyor , diyor da diyor 🤣🤣🤣 aman haklısın biraz direnmem gerekiyor bu konuda , altın Kıbrıs’ta 22 ayar yok hep 14 olduğu için alamıyorum yoksa aynısı yapacaktım 😢😢 geçen bütün kuyumcuları aradım birinde vardı 22 , ama nakit para vermiyor ki bana hep kredi kartı onunlada altın vermiyorlar 🥴🥴🥴
Yahu eşin bunları yapıyor bir de her gün senin o enerji ve mutlulukla (!) koynuna mi girmeni istiyor. 🤬😡

Bana hep kredi kartı veriyor biriktiremiyorum 🥴🥴
O daha güzel istediğini al taksitle ödesin 🫢 ben yeni yeni kartını almaya başladım banane taksitle öde diyip istediğimi alıyorum.borcu bitsin zam alsın daha da alcam.bunca zaman kıstığım hataymış öyle de yok böyle de yok 😂 çalıştığım zamanlar da hep biriktirirdim kendime bir üst alsam sıkılırdım.çocuklar büyüsün de çalışıp doyasıya yiyip içip alışveriş yapıcam

O daha güzel istediğini al taksitle ödesin 🫢 ben yeni yeni kartını almaya başladım banane taksitle öde diyip istediğimi alıyorum.borcu bitsin zam alsın daha da alcam.bunca zaman kıstığım hataymış öyle de yok böyle de yok 😂 çalıştığım zamanlar da hep biriktirirdim kendime bir üst alsam sıkılırdım.çocuklar büyüsün de çalışıp doyasıya yiyip içip alışveriş yapıcam
Biz kısalım pahalı diyip almayalım ama erkolar bizim pahalı dediğimiz şeyin 3 4 katını verip kendilerine alsınlar ( kocam 😂 ) o yüzden bende de fiyat algısı bozuldu valla ne istersem aldırıyorum aklım hala alamadıklarım da ahajajaj

Para biriktirme işini onu mecbur Bırak her ay çocuğa şu kadar altın veya Euro veya dolar alacağız diye.. Sen de sana verdiği kredi kartıyla çocuğa istediğin her şeyi al ya da kendine ödesin madem..
Valla öyle yapmaya başladım bana çok harcıyorsun diyor halbuki gerçekten ihtiyacı olanı alıyorum ortalama fiyat ama onu da benden hiç görmediği için fazla geliyor

Yani kredi kartından altın ala bilirmiyim banka üzerinden ? Öyle olursa mutlaka ona söylemeden alırım 🤣🤣🤣🤣
Kredi kartıyla kuyumcudan da alabilirsin. Ama hesap açıp banka uygulaması üzerinden almak en jolayı.
Aa çok iyi taktik altın işi , biz direk eski kafa kuyumcuya gidip çeyrek yarım neyse onu alıyorduk , bizde hesaptan alalım 😎
Kız en güzeli banka hesabından hepde evde risk olmuyor. Hemde erteleyemiyorsun mecbur alıyon :) çarşıya çıkmayı beklemeye gerek yok yani

Salondaki dağınıklığa çözüm arıyordum ya buldum hem hepsi elimin altında hemde toplu oh be :)

Eklentiler

• 20231211_145023.webp
    20231211_145023.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 87
Artık ihtiyaç olmasa da al :) hakkındır yürü beee Melikeben sana öğretsin
Valla salıncağa aldım biliyordum kullanmicak ama aldım 🤣🤣🤣🤣 herkes alıyor dedim bende alıcam eskiden kendime kıyıp nemlendirici bile almıyordum ama artık ne desen bakım kremlerini alıyorum 🤣🤣🤣 diyetisyene de randevu aldım 2 bin tl 😄😄😄 onayda gidicem valla 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Kredi kartıyla kuyumcudan da alabilirsin. Ama hesap açıp banka uygulaması üzerinden almak en jolayı.

Kız en güzeli banka hesabından hepde evde risk olmuyor. Hemde erteleyemiyorsun mecbur alıyon :) çarşıya çıkmayı beklemeye gerek yok yani
Evet çok iyi böyle eskiden almıştım Altın ama kredi kartıyla alındığını bilmiyordum kesin alıcam

Aynen vallahi 🤣🤣🤣

Biz kısalım pahalı diyip almayalım ama erkolar bizim pahalı dediğimiz şeyin 3 4 katını verip kendilerine alsınlar ( kocam 😂 ) o yüzden bende de fiyat algısı bozuldu valla ne istersem aldırıyorum aklım hala alamadıklarım da ahajajaj
Oh iyi yapıyorsun canına değsin 😂😂 hayır benimki kendine de almıyor ki 2 kuruş artsa borsaya atıyor ilerde ekmeğini yiyecekmişiz ya o kadar yaşamazsak dedim susuyor 😂
Sızce ne cınsıyetı arkadaslar
Kıza benzettim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻

Back
X