2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben öpmek ellemek yasak 1 metreden bakabilirsiniz diyorum🤷🏻‍♀️
Anlıyorlarsa ne ala.. Kp hastaydı öpöekmyqsak dedim sürekli bir kereden bir şeynolmaz elini.öpeyim kafasını öpeyim diyip durdu. Bir kere izin verdim qrtık iyileşti diye ondan sonrada hemen ıslak mendille sildim elini kolunu gözünün önünde. Sonra bir daha öpmeye kalktı yakaladım. Bir kere izin verdim diye pişman etmeyin ama dedim hemem özür diledi de gıcık oldum

Kızlar benim bebeğim 2 ay 20 günlük sabahları altını açınca çiş yapıyor yani günde 1 defa sizce normal mi, kilo alımı da iyi ayda 1 kilo alıyor
Nasıl ya başka hiç yapmıyor mu? Çiş sayısı önemli bebeklerde ama kilo alımı da iyi deşsin bilemedim. Neyle besleniyor

Kimseye vermiyorsun o zaman? Başka türlüsü mümkün değil çünkü 😅

Bebeği öpmeyi normal bulabilecek kadar mal insanlar laftan anlamaz çünkü. Tek çözüm biraraya gelmemektir
Şahsen bende kimsenin bebeğini öpmedim öpmem de , halamın oğlu vardı mesela çok çok severdim onu ama onunla oynamak sarılmak bile yeterdi bana , bizimkiler alınca da uyarıyordum kimsenin öptüğünü görmedim bi de çok küçük zaten ya insanın yiyesi geliyor ama öpülecek kıvamda değiller , eşimin teyzeleri anaannesi falan da gelmişti görmeye alıp sevdiler ama kimse öpmedi

Kızlar ya biz hafta sonu eşimin memleketine gideceğiz galiba ben gitmek istemiyorum da ;( neyse orada bebeği sevecekler kucaklarına alacaklar diye içim içimi yiyor hiç vermek istemiyoum bu yüzden de gitmek istemiyorum. Kimse almasın sevmesin istiyorum 🙄🙄 çok kıskanıyorum. Çok mu saçma bu his ya... bu durumla ilgili bunresmi gördüm aa tek değilmişim dedim
Gorselde en azindan soruyorlar, insanlar sormadan uzanip sapur supur yapisiyor. Tek degilsin bende cok kiskaniyorum. Haftasonu kv kp geldiler ve tek cocuklarinin tek torunlari birde nazik nazik davraniyorlar o halde bile kiskandim.😂🤣

Kızlar önerilerinize ihtiyacım var, 4 ocakta eşim dogumgunu var. Evde bebekle nasıl bir hazırlık yapabilirim sizce? Bebekten önce pastasını kendim yapar, güzel bir sofra kurar hediyesini verirdim, bu ozel günler bebekten sonra anlamını yitirsin istemiyorum. Beni yormayacak, ama eşime özel olduğunu hissettirecek fikir önerileriniz varsa aydınlatın beni
Bebis bebek arabasinda uyuyor ise disarda mi yemege gitseniz. Ucunuz icin de degisiklik olur. Abantta yesilev vardi bebekle de gidilebilir, rahat bir yer, aklinda bulunsun🥰

Screenshot_20231212_061035_Instagram.webp
sütümüz azalmıyormuş hanımlar doğal süreç göğüslerin eskisi kadar dolu dolu olmamasıymış

Şahsen bende kimsenin bebeğini öpmedim öpmem de , halamın oğlu vardı mesela çok çok severdim onu ama onunla oynamak sarılmak bile yeterdi bana , bizimkiler alınca da uyarıyordum kimsenin öptüğünü görmedim bi de çok küçük zaten ya insanın yiyesi geliyor ama öpülecek kıvamda değiller , eşimin teyzeleri anaannesi falan da gelmişti görmeye alıp sevdiler ama kimse öpmedi
Çok şanslısın canım ne güzel 2 tarafta duyarlıymış. Darısı başımıza

Bebis bebek arabasinda uyuyor ise disarda mi yemege gitseniz. Ucunuz icin de degisiklik olur. Abantta yesilev vardi bebekle de gidilebilir, rahat bir yer, aklinda bulunsun🥰
Evet yeşil evi severim bebeğim uyiyabilir de uyumayabilir de ona güvenemiyorum 😄 İnsanlar da oraya akşam huzuruna gelmişken bebeğimin bas bas bagirmasi bizim de huzurumuzu kaçırabilir. Ben nabza göre bakayim bakalım❤️😄

Kızlar benim bebeğim 2 ay 20 günlük sabahları altını açınca çiş yapıyor yani günde 1 defa sizce normal mi, kilo alımı da iyi ayda 1 kilo alıyor
Ya bana günde bir kere çiş yapması normal gelmedi 😔 Kilo alımı iyi bile olsa beslenmeyle ilgili değil de ürolojik bir problem olabilir mi ki ?

Benim oğlan da sabahları üstüne çiş yapıyor. Hayır yanlardan taşsa anlarım ama üstü nasıl oluyor bilmem. yüzüstü de yatmıyor.her sabah cıbıl cıbıl üst baş değiştiriyoruz 🙈ben mi gevşek bağlıyorum bez mi doluyor anlamadım.goon premium gün içinde sıkıntı yok.
Öpme konusunda rahatım gelen giden olmuyor.haftada 1 2 kv kp le görüşüyoruz o zamanda öpmelerine bir şey demiyorum.şap şup yapmıyorlar bir kere öpüp seviyorlar 😊 geçen gelen misafirlerde kucaklarında sevdi öpmüyor kimse

dikloron dikloron

Çok şanslısın 😊
Uyarmak zorunda kalmamak harika birşey olmalı. Bende sevmedim kimsenin çocuğunu ama bundan bağımsız bence insanların tutumları. Ben aslında öpülmesine de değil de bunun gizli saklı yapılmasına kızıyorum. Ben o ortamda olsam kendisini tutup öpmeyecek kişilerin ben yokken öpmesi canımı sıkıyor. Keşke olmasa ama bazen insan dayanamıyor ona da toleranslıyım aslında. 1 kere olur hadi derim insan oda. Ama insan babannesinin de peşinde dolaşacaksa ne anladım o işten. Neyseki ayrı şehirlerdeyiz de maruziyetim az.

Sonbahardagel Sonbahardagel

Canım sana allah peygamber sabrı vermiş maşallah 🧿 hadsiz insan görünce duyunca tüylerim diken diken oluyor. Ona mı kalmış bebeği kimin sevip sevmeyeceğine karar vermek. Ne ayıp şeyler bunlar ya. Hadsizlik başka bir adı yok. Valla taşın rahat et 😬

Back
X