- 13 Ocak 2023
- 511
- 894
- 33
- 33
Ben sleepy bionsturalin 1 numarasını kullandım sadece zaten sleepynin kalıbı cok kucuk oldugu için hemen oluyor lastik izi o yuzden daha 40 günlük olmadan ki kızımın kilosu az bu gruptakilere göre 2 noya geçtim. Ama sleepu naturalin 2 numarası da taşma yaptı. Karşılaştırdığımda dediğin gibi ağ genişlikleri aynı boyu az uzundu. Zaten benim bez arama yolculuğum sleepy natural ıslak mendil ve bu dertten başladı. Yani bi numqra buyuk bezde de taşma olabilir diye dusunuyorum. Daha sonrasında da kalıbı küçük ve o fiyattan daha uyguna eski tip molfix alabildiğim ve bu naturalden daha yumusak oldugu için bez arayısına basladım.sayın bezolog arkadaşımbir sorum var. Sleepy bio naturellerin numarasını 1 beden büyük mü takmalıyız? Elimde 3 var bide 4 söyledim karşılaştırdığımda nerdeyse hiç fark yok 4 biraz daha uzun gibi sanırım lastikleri de birazcık daha bol. Yani lastik izi yaparsa 3 numara o zaman mı küçük geldiğini düşünmeliyim
Eylül annelerinin kurucusuu, grubumuzun liderii; yeni yaşında dilediğin tüm güzellikler seni bulsun inşallah. Sevdiklerinle, güzel yavrunla nice sağlıklı mutlu senelere doğum günün kutlu olsun![]()
Ben lastik izi konusunda hassasım sanki dar bişry giyeriz de sıkar ve cok rahatsız eder ya oyle olmus gibi geliyor bana. Her bezdenolan lastik izinden daha kalın ve kırmızı bir iz varsa bir üst noya gecebilirsin. Umarım tasma yapmaz ve benim gibi gezmeye baslamazsın bezden beze