2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
sayın bezolog arkadaşım 😅 bir sorum var. Sleepy bio naturellerin numarasını 1 beden büyük mü takmalıyız? Elimde 3 var bide 4 söyledim karşılaştırdığımda nerdeyse hiç fark yok 4 biraz daha uzun gibi sanırım lastikleri de birazcık daha bol. Yani lastik izi yaparsa 3 numara o zaman mı küçük geldiğini düşünmeliyim 🤓

Eylül annelerinin kurucusuu, grubumuzun liderii; yeni yaşında dilediğin tüm güzellikler seni bulsun inşallah. Sevdiklerinle, güzel yavrunla nice sağlıklı mutlu senelere doğum günün kutlu olsun 🎈🎂🎉🎊🎁
Ben sleepy bionsturalin 1 numarasını kullandım sadece zaten sleepynin kalıbı cok kucuk oldugu için hemen oluyor lastik izi o yuzden daha 40 günlük olmadan ki kızımın kilosu az bu gruptakilere göre 2 noya geçtim. Ama sleepu naturalin 2 numarası da taşma yaptı. Karşılaştırdığımda dediğin gibi ağ genişlikleri aynı boyu az uzundu. Zaten benim bez arama yolculuğum sleepy natural ıslak mendil ve bu dertten başladı. Yani bi numqra buyuk bezde de taşma olabilir diye dusunuyorum. Daha sonrasında da kalıbı küçük ve o fiyattan daha uyguna eski tip molfix alabildiğim ve bu naturalden daha yumusak oldugu için bez arayısına basladım.
Ben lastik izi konusunda hassasım sanki dar bişry giyeriz de sıkar ve cok rahatsız eder ya oyle olmus gibi geliyor bana. Her bezdenolan lastik izinden daha kalın ve kırmızı bir iz varsa bir üst noya gecebilirsin. Umarım tasma yapmaz ve benim gibi gezmeye baslamazsın bezden beze😅

Kibrisa katılıyorum, bizde şehir değiştirip kendi evimize geldiğimizde ertesi gün gündüz hiç durmamıştı hep kucak isteyip; evi gezmek istedi. Muhtemelen bir iki güne düzelir inşallah. Farklı ortam olduğunu anlıyorlar bakıp keşfetmek istiyorlar 🤓😀 inşallah düzelir de uyku düzeni bozulmaz. 🙏🏻
Canım şimdi yeri değişti o yüzden ola bilir , yani öyle tahmin ediyorum havası yeri değişti diye , büyük insanlar bile böyle olur bazen
Atak haftası falan mı şu atak haftalarını Bi ben öğrenemedim galiba yaşlandım mı ne
Kızlar sağolun cevaplar için, atak oldugunu düşünmüyorum hafta dolasiyla, Ankara'da 10 gün kadar kalmıştım ordaki kalabalıktan sonra burdaki sessizlik vs dengesini şaşırtmıştır umarım geçicidir 💛

Öneriler için teşekkürler canım kızlar hemen deneyecegm
Bu arads ben sehriyeli tavuk salatası yemiştim bi gece sabah göğüslerim yerinden kalkmıyodu😅 ama içinde dereotu vardı zaten bundan mıydı artık tarifin kerametinden miydi bilemediğim için dereotu dedim yalnızca. septembrmom septembrmom da börülce salatası der o da işe yaramışto cidden. Öneriler işe yaramazsa seni salata tariflerine boğalım😅

Kızlar selam sezeryan doğum yapan arkadaslara bi sorum olacak 2 gün önce spinal anestezi ile tüplerimi bağlattım ama inanılmaz bas ve boyun agrısı cekiyorum sizlerde olmuşmuydu kaç günde geçti
Spinal anestezi yapilirken omirilik sivisinin disari sizmasi buna sebep olabiliyor ama oradaki agri yatinca geciyor ayaktayken siddetleniyor. Eger bu sekilde degilse parol ve kahve tuket birkac gune gecer. Gecmis olsun.

Bu arads ben sehriyeli tavuk salatası yemiştim bi gece sabah göğüslerim yerinden kalkmıyodu😅 ama içinde dereotu vardı zaten bundan mıydı artık tarifin kerametinden miydi bilemediğim için dereotu dedim yalnızca. septembrmom septembrmom da börülce salatası der o da işe yaramışto cidden. Öneriler işe yaramazsa seni salata tariflerine boğalım😅
Evet davete gitmiştim orda börülce salatasi vardi, bu çok süt yapıyor diye kaba koydurdum eve getirdim yine yedim 🤣 Bestlaktan falan çok daha iyi etki ediyor bende 😄🧿

sayın fizyoterapist arkadaşım (mesleğini bana söylememeliydin 🤪😅) bu kez de sırtımın tam ortası omurilik mi denir orası ağrıyor günlerdir. Araştırınca işte dengesiz yük kaldırılması (yapıyorum), kötü duruş (evet yapıyorum) ne önerirsin 😅💖 septembrmom septembrmom
Fizyoterapist değilim ama sana tavsiye verebilirim bu yapıyorum dediğin kötü şeyleri yapma🤣🤣

Spinal anestezi yapilirken omirilik sivisinin disari sizmasi buna sebep olabiliyor ama oradaki agri yatinca geciyor ayaktayken siddetleniyor. Eger bu sekilde degilse parol ve kahve tuket birkac gune gecer. Gecmis olsun.
Tamda söylediğiniz gibi ayakta zonklarcasına şiddetli yatınca bişey yok

Canım nice mutlu yaşlara, huzurlu sağlıklı bir ömrün olsun inşallah ❤️
Canım bu arada Biz restaurant'a yemeğe gittik bir sorun olmadı kızım o kadar akıllı uslu durdu ki dün o kadar yaramaz olmasına rağmen ama Biz normalde dışarıda yemeğe gidiyoruz Yani o zamanlarda ya uyuyor uyandığında da bir şekilde sırayla kucağımıza alıp oyalıyoruz
Nice mutlu saglikli huzurlu yaslarin olsun🥰
Çook teşekkür ederim kızlar 2nizede çok sağolun..

Kızlar bebekleriniz bir şey al dediğinde uzattığında uzanıp alıyor mu? Benimki hala almıyor da. 4. Aya yakınken olacak bu galiba. Yani önünde asla olan oyuncakları falan uzanıp alıyor Kendi bir şekilde oynuyor ama böyle Sen uzatınca almıyor yani

lidyadgn lidyadgn canım nasıl geçti mevlidiniz Allah kabul etsin.
Canim cok guzel gecti cok sukur teşekkür ederim bugun bilge ateş düşürücü almasına rağmen 38.5 ateşi var öksürüyor asiri canim sıkkın simdi dr a goturucem kimseye dokundurmadim kalabalığa sokmadim ama yine hastalandi

Canım bu arada Biz restaurant'a yemeğe gittik bir sorun olmadı kızım o kadar akıllı uslu durdu ki dün o kadar yaramaz olmasına rağmen ama Biz normalde dışarıda yemeğe gidiyoruz Yani o zamanlarda ya uyuyor uyandığında da bir şekilde sırayla kucağımıza alıp oyalıyoruz

Çook teşekkür ederim kızlar 2nizede çok sağolun..
Evet evet benim kız da dışarda nispeten daha uslu, genelde uyuyor uyanınca kucağıma alıp tur atıyoruz

Kızlar bebekleriniz bir şey al dediğinde uzattığında uzanıp alıyor mu? Benimki hala almıyor da. 4. Aya yakınken olacak bu galiba. Yani önünde asla olan oyuncakları falan uzanıp alıyor Kendi bir şekilde oynuyor ama böyle Sen uzatınca almıyor yani
Benimki de sadece buzdolabı poşetini ve ağız mendilini uzatınca alıyor 😄 Oyun halisinda cingiraga falan elini uzatıyor çekiyor ama ben cingiragi uzatınca almıyor

Kızlar bu uyku problemi beni aşırı yordu kucağımda pış pışlayarak uyutmak aşırı zorluyor ayakta sallanmayı asla kabul etmiyor beşikte sallamayı denedim olmadı yatağa koyup sarılıp uyutmayı denedim olmadı sadece kucağımda uyuyor resmen 😤
Ve yatağına koyunca bir kaç dk içinde uyanıyor.. bu döngüden yorulunca uyuyor ama asla uzun uykusu yok gece bile..
gündüz uyanıklık süreleri 1.5-2 saat güya ama asla uymuyor
Ne zaman nasıl düzelir uykularımız önerilere açığım 🤦‍♀️

MaviHayallerim MaviHayallerim canım gece nasıl geçti ateş yaptı mı
Bizimde ctesi günü menenjit aşımız var
Menenjit yaptıranlar nasıl geçti ateş oldu mu calpol vermeme gerek var mı gitmeden

Back
X