Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bi an evvel geçer cocuklarımla işgilenemiyorum mahvetti benii 2 gündürBuraya ilk yazdığım şey buydu, bunun için üye olmuştum baş ağrım geçmiyor diyeGeçiyor canım 3 güne. Bol su, kafein ve yastiksiz düz yatış
![]()
Dün markete gittim kazara karşıma çıktı 3 paket vardı üçünü de aldım bugün Allah ne verdiyse içine koyup salatasını yapacağımEvet davete gitmiştim orda börülce salatasi vardi, bu çok süt yapıyor diye kaba koydurdum eve getirdim yine yedimBestlaktan falan çok daha iyi etki ediyor bende
![]()
Ben uyku düzeni üzerine çalışacağım. 2. Kitabı okuyorum bunda bitsin başlayacak iyice biletim her şeyiç. Ama ilk 3 4 ay bebeği ağlatmayın zorlamayın diyorlar. Ama onlara bağımsız uyumayı öğretmek lazım ilerisi için. Kitap oku istersen sen de yöntem öğren yada instagramda ağlatmadan uyku eğitimi veŕen sayfalardan destek al. Ben önce kendim deneyecem çünkü benim bebeğin gece uykusunds sprun yok. Gündüz de ben kucağımda tutuyorum tutmasam belkinyatakta uyurdu bilemiyorum o yüzden kendim deneyecem.Kızlar bu uyku problemi beni aşırı yordu kucağımda pış pışlayarak uyutmak aşırı zorluyor ayakta sallanmayı asla kabul etmiyor beşikte sallamayı denedim olmadı yatağa koyup sarılıp uyutmayı denedim olmadı sadece kucağımda uyuyor resmen
Ve yatağına koyunca bir kaç dk içinde uyanıyor.. bu döngüden yorulunca uyuyor ama asla uzun uykusu yok gece bile..
gündüz uyanıklık süreleri 1.5-2 saat güya ama asla uymuyor
Ne zaman nasıl düzelir uykularımız önerilere açığım![]()
Kız nasıl yapıyorsun tarif verseneEvet davete gitmiştim orda börülce salatasi vardi, bu çok süt yapıyor diye kaba koydurdum eve getirdim yine yedimBestlaktan falan çok daha iyi etki ediyor bende
![]()
Ben 5 gün çektim ilk üç gün ağlayacak derecede enseme vuran bi ağrı oldu ilaçlar bile fayda etmiyordu 5 litre su kahve ve kahveli minoset içmeme rağmen başımı ne öne nede sağa sola hareket ettirebilyordum neyseki sonunda geçti ama dikişimden çekmedim ondan çektiğim kadar umarım tez zamanda kurtulursunuz çok geçmiş olsunTamda söylediğiniz gibi ayakta zonklarcasına şiddetli yatınca bişey yok
Benimkide aynı oyuncağını alıp oynuyor yada ellerini yumruk yapıp bakıyo ağzına götürüyor fakat uzatılanı almıyor bide benimki daha dönemiyor sağına soluna kafasını kaldırıyo sadece kalkmak içinKızlar bebekleriniz bir şey al dediğinde uzattığında uzanıp alıyor mu? Benimki hala almıyor da. 4. Aya yakınken olacak bu galiba. Yani önünde asla olan oyuncakları falan uzanıp alıyor Kendi bir şekilde oynuyor ama böyle Sen uzatınca almıyor yani
Allahım düşmanıma vermesin ne beter bişeydir bu inşallah bi an evvel düzelir hayırlısı bikaç gün daha dayanmaya calısacam artıkBen 5 gün çektim ilk üç gün ağlayacak derecede enseme vuran bi ağrı oldu ilaçlar bile fayda etmiyordu 5 litre su kahve ve kahveli minoset içmeme rağmen başımı ne öne nede sağa sola hareket ettirebilyordum neyseki sonunda geçti ama dikişimden çekmedim ondan çektiğim kadar umarım tez zamanda kurtulursunuz çok geçmiş olsun
Düğmeli çıngırak var onun sesi çok dikkatini çekiyor ben sallayınca heyecanlanıyor uzanmaya çalışıyor ama hep sol elini getiriyor acaba solak mı olacak babası gibiKızlar bebekleriniz bir şey al dediğinde uzattığında uzanıp alıyor mu? Benimki hala almıyor da. 4. Aya yakınken olacak bu galiba. Yani önünde asla olan oyuncakları falan uzanıp alıyor Kendi bir şekilde oynuyor ama böyle Sen uzatınca almıyor yani
Ben ayakta sallayarak uyutuyorum bazen ağladığı da oluyor eskilerden bildiğim bir yöntem olarak kollarını tut hareket etmesin önce biraz hızlı salla biraz ağlar ama sonra sakinleşiyor ve hızınında normale al sakinleşince, ben böyle yapıyorum bi dene istersenKızlar bu uyku problemi beni aşırı yordu kucağımda pış pışlayarak uyutmak aşırı zorluyor ayakta sallanmayı asla kabul etmiyor beşikte sallamayı denedim olmadı yatağa koyup sarılıp uyutmayı denedim olmadı sadece kucağımda uyuyor resmen
Ve yatağına koyunca bir kaç dk içinde uyanıyor.. bu döngüden yorulunca uyuyor ama asla uzun uykusu yok gece bile..
gündüz uyanıklık süreleri 1.5-2 saat güya ama asla uymuyor
Ne zaman nasıl düzelir uykularımız önerilere açığım![]()
Borulceyi düdüklüde 15 dk haşlıyorumKız nasıl yapıyorsun tarif versene![]()
Gece uykularını öne cekebildin miBen uyku düzeni üzerine çalışacağım. 2. Kitabı okuyorum bunda bitsin başlayacak iyice biletim her şeyiç. Ama ilk 3 4 ay bebeği ağlatmayın zorlamayın diyorlar. Ama onlara bağımsız uyumayı öğretmek lazım ilerisi için. Kitap oku istersen sen de yöntem öğren yada instagramda ağlatmadan uyku eğitimi veŕen sayfalardan destek al. Ben önce kendim deneyecem çünkü benim bebeğin gece uykusunds sprun yok. Gündüz de ben kucağımda tutuyorum tutmasam belkinyatakta uyurdu bilemiyorum o yüzden kendim deneyecem.
Deniyorum öyle asla ellerini tutmama izin vermiyor kucağımda kıyafetimi tutmaya alıştığı için sanırım..Düğmeli çıngırak var onun sesi çok dikkatini çekiyor ben sallayınca heyecanlanıyor uzanmaya çalışıyor ama hep sol elini getiriyor acaba solak mı olacak babası gibionun dışında benimki de kendi uzanıp almıyor hele yüz üstü yatırınca tek derdi o halden kurtulmak
Ben ayakta sallayarak uyutuyorum bazen ağladığı da oluyor eskilerden bildiğim bir yöntem olarak kollarını tut hareket etmesin önce biraz hızlı salla biraz ağlar ama sonra sakinleşiyor ve hızınında normale al sakinleşince, ben böyle yapıyorum bi dene istersen
Kuzum baya araştırdım videolar izledim dinledim ama hepsi uygulamada havada kalan yöntemler bence.. 4 aydan önce verilmiyor uyku eğitimi ataklarda düzeni bozulduğu için.. ağlatmadan öğretebilirsem deneyeceğim ama önce şu gaz probleminden kurtulmamız lazım.. her geçen hafta önceki haftayı aratıyor bana resmen.. önceden az da olsa bir düzeni vardı ne zaman uyur uyanır kestirebiliydum uyku sinyallerini alıyordum şimdi kendide naptığının farkında değil sağı solu belli olmuyorBen uyku düzeni üzerine çalışacağım. 2. Kitabı okuyorum bunda bitsin başlayacak iyice biletim her şeyiç. Ama ilk 3 4 ay bebeği ağlatmayın zorlamayın diyorlar. Ama onlara bağımsız uyumayı öğretmek lazım ilerisi için. Kitap oku istersen sen de yöntem öğren yada instagramda ağlatmadan uyku eğitimi veŕen sayfalardan destek al. Ben önce kendim deneyecem çünkü benim bebeğin gece uykusunds sprun yok. Gündüz de ben kucağımda tutuyorum tutmasam belkinyatakta uyurdu bilemiyorum o yüzden kendim deneyecem.
Ayy bende valla o sıra hemen başlıyorum okumayaBazen ona bakarken kendimden geçiyorum sonra hemen gözlerimi çeviriyorum ödüm kopuyor nazarım değecek diye![]()
Ayy anladımm, bi deneyeyim bakayım. Zaten yaptığım en büyük hata yataktan ayağa kalkmadan beşikten almak belimi bir zorluyor ki. Üşengeçliğe beli ağrıttıkCanım bizim şuan neremiz agrisa hakkımız, ben fizyoterapistim neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum ama sanki ağır antrenmanli gibi her zerrem ağrıyorSana diyeceğim şey dinlenmen, bebeği kucağında taşırken de çok öne eğilme en az 6 kg yük taşımiş olup omuriliğe binen yükü artiriyorsun. Kucagindayken beşiğine koltuğa vs koyarken dizlerini büküp sırtın düz bi şekilde koymayı dene. Hayat tarzı değişikliği dışında bir şey yapmana gerek yok şu dönemde
Anladımm, o kadar kızarıklık yapan sleepy külot bezdi şükür azdı da bitti daha almadım. (Bez bulamayınca mecbur almış dedesiBen sleepy bionsturalin 1 numarasını kullandım sadece zaten sleepynin kalıbı cok kucuk oldugu için hemen oluyor lastik izi o yuzden daha 40 günlük olmadan ki kızımın kilosu az bu gruptakilere göre 2 noya geçtim. Ama sleepu naturalin 2 numarası da taşma yaptı. Karşılaştırdığımda dediğin gibi ağ genişlikleri aynı boyu az uzundu. Zaten benim bez arama yolculuğum sleepy natural ıslak mendil ve bu dertten başladı. Yani bi numqra buyuk bezde de taşma olabilir diye dusunuyorum. Daha sonrasında da kalıbı küçük ve o fiyattan daha uyguna eski tip molfix alabildiğim ve bu naturalden daha yumusak oldugu için bez arayısına basladım.
Ben lastik izi konusunda hassasım sanki dar bişry giyeriz de sıkar ve cok rahatsız eder ya oyle olmus gibi geliyor bana. Her bezdenolan lastik izinden daha kalın ve kırmızı bir iz varsa bir üst noya gecebilirsin. Umarım tasma yapmaz ve benim gibi gezmeye baslamazsın bezden beze![]()
Kötü duruş: emzirirken dik durmamak. Dik durmaya çalışırken memeden çıkıyorFizyoterapist değilim ama sana tavsiye verebilirim bu yapıyorum dediğin kötü şeyleri yapma![]()
Benim kızım yeni yeni yapıyor uzattığım şeyi alıyor ama biraz sürüyor elini getirmesi , yavaş hareket ediyor yaniKızlar bebekleriniz bir şey al dediğinde uzattığında uzanıp alıyor mu? Benimki hala almıyor da. 4. Aya yakınken olacak bu galiba. Yani önünde asla olan oyuncakları falan uzanıp alıyor Kendi bir şekilde oynuyor ama böyle Sen uzatınca almıyor yani
Ay dur eşime atiyim
Ben sezaryen oldum göbeğim gitti sayılır ama alt karın var bende sezaryen göbeği çok kötüArkadaşlar halâ göbeği erimeyen var mı? Sözde normal doğum yapınca göbek kalmıyordu hani külliyen yalan 3 aylık hamile gibiyim 58 kg ya düştüm geri ama nafile(68 olmuştum). Sizler ne durumdasınız? Diyetten ziyade sanırım spor yapmalıyım di mi
şu iç çamaşır gibi korseden almıştım 3 gün taktım aşırı sıkıyo diye daha da takmadım
![]()
Hafif ateş oldu bizde 38i görmedik şükür ama aşıdan hemen 20 dk sonra calpol verdiler hastanede, doktorumuz öyle yaptırdı. Akşam da eşim 37.6 da evham yapıp verdi calpol@MaviHayallerim canım gece nasıl geçti ateş yaptı mı
Bizimde ctesi günü menenjit aşımız var
Menenjit yaptıranlar nasıl geçti ateş oldu mu calpol vermeme gerek var mı gitmeden