- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Buraya kaçta uyandığını yazar mısın?Kızlar deneme yapıyorum kızıma fjfjfj. Şimdi bu uyku gerilemesi emzik reddi vsden once 5 saat 3 saat 2 saat seklinde geceyi geciriyodu. Bayadır nerdeyse 1 aydır gece emziği almıyor su an sadece asırı uykusu varsa oto koltugunda alıyor. Epeydir de 2 3 saatte bir uyanıyor bu 1 2 haftadır yarım saatte 1 saatte kalktıgı oluyor.
Henuz uyku egitimi ile ilgili kitap okumadım ama burada konusulanlar, instagramda gorduklerim ve uyku regresyonu ile yerli yabancı videoları izledim gaza geldim. Dun de biraz yataga koymayı denemiştim ama gecenin sonu bjornde bitti. Bu sefer soyle yaptım, her zamanki uyku rutininden sonra (ilk dogdugundan beri aksam 8 gibi yatıyor oncesinde esniyor vs, iki gundur bu ilk esnemeden sonra bir kitap okuyorum yani bunu rutine yeni ekledim, epeydir once burnunu acıyorum sonra elini yuzunu yıkıyorum kuruluyorun, altını ustunu değiştirip uyku tulumu giydirip emziriyorum ama bu emmenin sonu gelmiyor) bugun emzirdim daldı normalde kucagında bekliyorum dalınca koyuyorum kac zamandır uyanıp duruyor bu sefer de ilk daldı koydum 5 dk sonra uyandı. Birqz konustum elini tuttum sacını oksadım mızırdandı oturttum sessizleşince geri yatırdım aglar gibi olunca kaldırıp tekrar emzirdim. Bu ara 11 dk falan surdu. Emzirirken bu sefer dalacak gibi olunca beşiği anne yanı haline getirdim emzik verdim istemese de bişey emmek istiyo parmagım yanagım vs denedim elini tuttum konustum falan gozu dalar gibi oldu ama dalamadı daha beter uyandı ssohbet ettim sarkı soyledim falan 15 dk surdu yinr aglayacak gibi olunca kaldırdım tekrar emzirdim yine dalacak gibi olunca yataga tekrar koydum yine once direndi bu sefer anne yanı halinden normal hale getirdim elini de tutmadım ben de yataga yatıp baktım sadece gülümsedim zaten asırı yoruldu yani rutine 7de basladım dusunun saat 9da komple gitti. Yani son seferinde hiç dokunmadan emzik vermeden emzirdikten sonra koyup uyumasını beklemiş oldum. 9da daldı 10 dk bekledim kalktım henuz uyanmadı hadi inş artık boyle uyutmayı deneyebilirim![]()
Umarım devamı gelir
Ya ben daha çocuğumun uyku eğitimi versem nolur sorusuna cevabını bile bilemiyorum çünkü cesaret edemiyorum.
Seni tebrik ederim, ben başlamaya bile tereddüt ediyorum