Ya güç verdin teşekkür ediyorum inşallah daha çok yeni bakalım sağlıkla ilerler umarım. Ohoo sizin kırkınız çıkmış büyütmüşsün bile bu bebeğin kız mı erkek mi ilki erkek diye hatırlıyorumGünaydın canımhayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah, doğum yaptım 40 ımız çıkmak üzere her şey yolunda çok şükür sen doğum yapınca Nazenin 2.5 yaş olacak hemen hemen ama okuduğum kadarıyla anneler ilk çocuk 4 yaşta olsa 1.5 yaşında da olsa zorluk çekiyor huyu suyu değişiyor ama bu bi süreç zamanla her şey yoluna girecektir
İnşallahYa güç verdin teşekkür ediyorum inşallah daha çok yeni bakalım sağlıkla ilerler umarım. Ohoo sizin kırkınız çıkmış büyütmüşsün bile bu bebeğin kız mı erkek mi ilki erkek diye hatırlıyorumher şeyin yolunda olmasına sevindim allahım güç kuvvet versin inşallah
Yaşları yakın ikiz gibi olurlar mis gibi inşallah amiinİnşallaherkek canım ikisi de erkek ara çok olmayınca unutmuyorsun bazı şeyleri bebeği büyütmek daha kolay oluyor zaten beni zorlayan da abisi valla , Allahım hepimize güç kuvvet versin
Teşekkür ederim cnm, bende oğluşumu büyütmeye çalışıyorum ancak uyurken veya gece girebiliyorum ama takip ediyordum yinede pek yasitimiz yok dışarda, burada iyi oluyordu, arada bende Ekim annelerine bakıyorum güzel devam ediyorlar insan ortak birşeyleri paylaşmak istiyor bazenBen 2025 Ekim annelerine transfer oldumburdaki arkadaşlarla da başka iletişim yollarıyla konusuyoruz ama genel olarak herkes çocukla uğraştığı için buraya pek vakit yok siz nasılsınız?
Tebrikler bu aradaCanım günaydın sana hamile olduğunu okuyunca üzülmüştüm nasıl yapacak falan diye ben de hamileyim şimdidoğumunu yaptın mı her şey yolunda mı?
Tebrikler cnm yaşı uzun olsun yazdım mi hatırlamıyorum oğlanla pek aklım başımda değil çok yaramaz benimki deGünaydın canımhayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah, doğum yaptım 40 ımız çıkmak üzere her şey yolunda çok şükür sen doğum yapınca Nazenin 2.5 yaş olacak hemen hemen ama okuduğum kadarıyla anneler ilk çocuk 4 yaşta olsa 1.5 yaşında da olsa zorluk çekiyor huyu suyu değişiyor ama bu bi süreç zamanla her şey yoluna girecektir
Hayırlı olsun canım doğum yapmışsın benim de az kaldı bakalım bizi neler bekliyorİnşallaherkek canım ikisi de erkek ara çok olmayınca unutmuyorsun bazı şeyleri bebeği büyütmek daha kolay oluyor zaten beni zorlayan da abisi valla , Allahım hepimize güç kuvvet versin
Ben de 11 12 aylık gibi gebe kaldım, yaklaşık 16 aya kadar emdi. Bir noktadan sonra az da olsa ten teması icin de emmek istiyorlar ama bırakırken de çok sorun yaşamadık. Gün icinde yavaş yavaş azalttık geceleri zaten emmiyordu.Amin inşallahevet ben de öyle okudum. Doktor da zamanla sütümün azalacağını söyledi. Bakalım süreç ne gösterecek
Ben kardesi olsun istiyordum, benim de kardeşlerim var sanirim o nedenle. Ablam da annemlerin yaptığı en iyi sey sizsiniz der. Biraz zor ama zamanla buna da alışırız diye düşünüyorum. Bazen ikisine de yetemiyor gibi hissedip üzülüyorum, hamileliğin sonlarında da belli kısıtlamalar vardi kucağıma cok alamadım kuzumu falan vicdanim sınanıyor bazı bazı. Umarim ileride ablamın dediğini der kuzum da.Kızlar hamile olanları gördüm. Tebrikler herkese. Hamile olanlarımız inşallah hayırlısı ile bir avazda doğursun. Ancak benden bu kadar. 1 tane bana yetti. İkinciye niyetim yok.
Tam 20,5 aylık ve hala emiyor. Bizim sıkıntı gündüz emmiyor, gece emiyor özellikle yatarken, arada uyandığında, sabah kalkarken emmek istiyor. Hamilelikte 31. Haftadayım artık bıraktırmam lazım ama çok zorlanıyoruz.Ben de 11 12 aylık gibi gebe kaldım, yaklaşık 16 aya kadar emdi. Bir noktadan sonra az da olsa ten teması icin de emmek istiyorlar ama bırakırken de çok sorun yaşamadık. Gün icinde yavaş yavaş azalttık geceleri zaten emmiyordu.
2. Pazartesi geliyor inşallah ilki 2023 28 Eylül doğumlu… benim kardeşimle aramla 11 yaş var ve pek abla gibi değilde küçük anne gibi oldum… oğlum hemencecik abi olsun istedim. Doğumdan 1 saat sonra 2.yi de yaparım demiştim şimdi de ne yapıcam diye düşünüyorumKızlar hamile olanları gördüm. Tebrikler herkese. Hamile olanlarımız inşallah hayırlısı ile bir avazda doğursun. Ancak benden bu kadar. 1 tane bana yetti. İkinciye niyetim yok.
Bence ilk etapta gece emmesini bıraktırabilirsiniz diyeceğim ama bilemedim şu an iki numaram emiyor 1 aylık bile yok daha, bir numara gormedi ki emmiyor ona rağmen her şeyin farkında sürekli goguslerime elini sokuyor elliyor, görse ne yapar korkuyorum. İkisini birlikte emziren de duydum, doktora danışmanız daha doğru olur sanki. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bir avazda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.Tam 20,5 aylık ve hala emiyor. Bizim sıkıntı gündüz emmiyor, gece emiyor özellikle yatarken, arada uyandığında, sabah kalkarken emmek istiyor. Hamilelikte 31. Haftadayım artık bıraktırmam lazım ama çok zorlanıyoruz.
Amin inşallahBence ilk etapta gece emmesini bıraktırabilirsiniz diyeceğim ama bilemedim şu an iki numaram emiyor 1 aylık bile yok daha, bir numara gormedi ki emmiyor ona rağmen her şeyin farkında sürekli goguslerime elini sokuyor elliyor, görse ne yapar korkuyorum. İkisini birlikte emziren de duydum, doktora danışmanız daha doğru olur sanki. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bir avazda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.
Kendisi talep ediyor mu meme yoksa siz belli saatlerde mi veriyorsunuz acaba? Ben gece hariç talep etmediği noktalarda vermeyerek bıraktırdım. İlk etapta gece uykuları cok bölündüğü için gece memeyi bıraktık, iki üç akşam zorlandı aa biz artık gece meme içmiyoruz ki diyorduk. Gün icinde de azaltmalarda atıyorum belli saatlerde veriyorsanız o saatte markete gidin, talep etmediği noktalarda vermeyin es geçin, biz o şekilde kestik.Amin inşallahikisini emzirmeyi de düşündüm ama doktora sorunca yenidoğan bebeğe süt yetmeyebilir dedi. O yüzden bırakması en iyisi olacak. Bakalım inşallah başarabiliriz.
Çalışıp kreşe vermeyi düşünen var mı aralık ayında işe başlayacağım 27 aylık olacak ama tam gün kreş çok uzun bir süre gibi geliyor.
Bebeğim uyumlu bir bebek alışır diye düşünüyorum yine de emin olamıyorum.
Görümcemin de bakma ihtimali var karar veremiyorum benim gönlüm gelişimi için kreşten yana evde ekran izliyor illa ki malesef ben 16 aydan sonra biraz açmaya başladım tabi süreyi az tutmaya çalıştım görümcem de düzenli biri olduğu için daha çok açma ihtimali aklıma geliyor ama işte yarım gün verme imkanım da yok, işten gelip alıp bırakma durumumuz yok yoksa en mantıklısı yarım gün olmasıydı bana göre.
Biz geçen sene Kasım yani 14 aylıkken başlattık. İlk başlarda 1-2 saat, sonra yarım gün, aşamalı olarak tam gün devam etti. İlk zamanlar ben duygusal olarak çok zorlandım, işe başladığım için kendimi suçladım; şimdi alıştı, çok seviyor ve ben de çok abartmışım diyorum. Tam gün, yarım gün olduğundan daha mutlu benimki. Yarım gün olunca aklı karışıyor, bir huysuzlanıyor..Çalışıp kreşe vermeyi düşünen var mı aralık ayında işe başlayacağım 27 aylık olacak ama tam gün kreş çok uzun bir süre gibi geliyor.
Bebeğim uyumlu bir bebek alışır diye düşünüyorum yine de emin olamıyorum.
Görümcemin de bakma ihtimali var karar veremiyorum benim gönlüm gelişimi için kreşten yana evde ekran izliyor illa ki malesef ben 16 aydan sonra biraz açmaya başladım tabi süreyi az tutmaya çalıştım görümcem de düzenli biri olduğu için daha çok açma ihtimali aklıma geliyor ama işte yarım gün verme imkanım da yok, işten gelip alıp bırakma durumumuz yok yoksa en mantıklısı yarım gün olmasıydı bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?