2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba hanımlar Bişey sorucam özel hastanede ikili tarama testi fiyatı bilen var mı doktor salı günü için randevu verdi fakat çok pahalıysa yaptıramayacağım
Ben özelde yaptırdım, ultrasonu kendi doktorum yaptı muayene parası verdim sadece 515 tl kan için de 850 tl aldılar toplam 1365 tl

Çok kararsız kaldım ya çevremde herkes yaptırma diyor bişey çıksa o cana kıyabilecek misin diyorlar
Bence burda amaç cana kıyma yada kıymama değil canım en azından ben bu şekilde düşünmüyorum. Bir anomali var mı yok mu bunu öğrenmek istiyorum herkes gibi. Özeller biraz tuzlu oluyor evet ama düşünürsen bildiğim kadarıyla tıp fakülteleri 2li test yapıyor oraya başvurabilirsin. Gebe izlem polikliniğine gidiyorum bende takip amaçlı (normalde doktorum özelde), bana gel yapalım demişlerdi.

Kızlar bugün kontrole gittim amniyotik bant görüldü. İlk kez duydum. Başıma geldi. Ne yapacağım bilmiyorum dua edin bana da
Geçmiş olsun benim yakın arkadaşımın bebeği içinde aynı şeyi söylediler kız baya üzüldü ama çok şükür sağlıklı bir kızı oldu tanı yanlış koyulmuş

Kızlar günaydın, bende şuan sata göre 11+5im. Doktora haftaya cumartesi gideceğim ikili test için. Zaten gerçekte gidemezsem rüyalarımda hep doktordayım.🤣🤣 Bu geceki rüyamda doktor %94 ihtimalle kızım olacağını söyledi. Gerçekten merak ediyorum cinsiyeti ne olacak. Doktora gideceğim gün 12+6 olacak sizce belli olur mu cinsiyeti 🤩
Belki yorum yapar ama kesin 15 16.haftayı bekliyorlar genelde

Hayırlı olsun tam gördüler belkide sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
İnsallah bakalım sağlıklı olsun önemli değil benim için ama eşim kız olabileceğini öğrendiğinden beri bana okadar iyi davranıyor ki. Erkek deşeler de söylemeyeceğim sanırım 🤣siz de ikili test yaptırmıştınız diye hatırlıyorum çıktı mi sonuçlar sizin cinsiyet belli mi ??

Merhaba hanımlar Bişey sorucam özel hastanede ikili tarama testi fiyatı bilen var mı doktor salı günü için randevu verdi fakat çok pahalıysa yaptıramayacağım
Canım benim ilki test için 250₺ aldı doktorum ölçümü kendi yapıyor zaten muayene ücreti +kan tahlili için250₺ ben gitmeden önce arayıp sordum ayrıca hastaneyi arayıp sorabilirsin

Canım benim ilki test için 250₺ aldı doktorum ölçümü kendi yapıyor zaten muayene ücreti +kan tahlili için250₺ ben gitmeden önce arayıp sordum ayrıca hastaneyi arayıp sorabilirsin
Teşekkür ederim yarın arayıp soracağım uygunsa umarım yaptırabilirim 🙏🏻

Ben testlerimin ve tahlillerimin hepsini devlette yaptırıyorum. Özele de gidiyorm. Doktorumla da paylaşıyorum sonuç şu çıktı bu çıktı diye

Günaydın kızlar bi sorum olucak akıntı durumunuz nasıl bende sulu ve krem akıntı çoğaldı gibi

Günaydın kızlar bi sorum olucak akıntı durumunuz nasıl bende sulu ve krem akıntı çoğaldı gibi
Benim baya sulu bir akıntım var. Gece kalkıp iç çamaşırı değiştiriyorum bildiğin ıslaklığı rahatsız edecek derecede. Ama ben yatmadan progestan fitil kullanıyorum. Ondan mı doğal mı bilmiyorum🤷🏻‍♀️
Ay inşallah canım benim, sonuçlar direkt doktora mı gidiyor acaba yoksa beni de arayıp bilgilendirecekler mi
Benim ki şöyle oldu. Bana mail geldi. İçerisine not almışlar “doktorun mail adresi olmadığı için size yönlendirdik” diye. Ben ve ilk görüştüğüm yetkili bayan var cc de. Cinsiyet yoktu sordum. Bende o bayana sordum. Doktordan öğreneceksiniz ben şimdi bilgi veriyorum dedi. Sonra doktorla görüştüm falan. Testimi de değerlendirdi işte öyle

Back
X