Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışdın bazen dr’lar yanlış teşhis koya biliyor çünkü en azından için rahat etmişAslında bana da önermedi. Doktorlar çok daha rahatlar.. kendim istedimm çok merak ettiğim için![]()
Hayırlı bayramlar , aynenherkese hayirli bayramlar miniklerimizle ilk bayramimiz![]()
Dün gece bende çok net hissettim artık çok güzelZaten hissediyordum oğluşumu dün öyle güçlü bir pıt yaptı ki çok mutlu oldum teyzoşlardarısı sizlere
![]()
Benimde dün baya güçlü oynuyordu bugün hiç oynamadı derken ufaktan başladı kıpırdamayaDün gece bende çok net hissettim artık çok güzel![]()
Yaa banada oldu oynamayınca korktum sonra başladı tabi içim rahatladıBenimde dün baya güçlü oynuyordu bugün hiç oynamadı derken ufaktan başladı kıpırdamayaoynamayıncada korkuyor insan minik kızım yapma böyle şeyler anneye
![]()
Isıralım vallaYaa banada oldu oynamayınca korktum sonra başladı tabi içim rahatladıeşime diyorum doğunca ısırıcam hep kolunu bacağını
![]()
Bu konuda korkmaya başladım. 51 kiloyla hamile kaldım 3. Ayda 52ydim. Geçen gün tartıldım 55.9 olmuşum ben şokAyyy kızlar 20 haftalık gebelik te 6 kilo almışım daha dört ay var sizlerin kilosu nasıl gidiyor zaten gebeliğe kilolu başlamıştım![]()
Bende son bir ayda üç kilo almışım şok oldum şuan diğer aylar napcaz bilmiyorumBu konuda korkmaya başladım. 51 kiloyla hamile kaldım 3. Ayda 52ydim. Geçen gün tartıldım 55.9 olmuşum ben şokneredeyse 4 kilo almışım
Mevcut kilom 52 ydi kansızlık sebebi ile ilaç kullandım 59 oldum ve 59 la gebelik başladı şuan 65Bu konuda korkmaya başladım. 51 kiloyla hamile kaldım 3. Ayda 52ydim. Geçen gün tartıldım 55.9 olmuşum ben şokneredeyse 4 kilo almışım
Yani artık ileriki aylarda bakalım ne oluyorMevcut kilom 52 ydi kansızlık sebebi ile ilaç kullandım 59 oldum ve 59 la gebelik başladı şuan 65![]()