Kızlarr uzun zamandır bakamıyorum koşuşturmacadan

nasılsınızzz
Biz haftaya iki aylık olacağız ne zaman iki ay geçti inanamıyorumm

Gece 3 saatte bir falan kalkıyoruz bazen 4 saat uyuyor. Gündüz uykusu daha kısa oluyor 1-1,5 saat uyuyor maksimum. Birkaç kez mama verdim onun dışında anne sütüyle besliyorum ama göğüslerimdeki yaraları iyileştiremiyorum bir türlü

sağıp vermeyi denedim inanılmaz zahmetli geldi bana

sol göğsüme sıra gelince kendimi kaçırıyorum bebişten resmen allah kolaylıklar versin hepimize
Tüm bunların dışında cumartesi günü mevlit yapacağız bebiş için. Onu çağırmadan olmaz buna demesek olmaz diye diye şu an yüz kişilik bir listemiz var kv sağolsun

sen bir şey yapmayacaksın kendini sıkma diyor bana ama düşümeden de olmuyorrr.
Bu hafta son haftam benim annelik iznim doluyor. Bu ne ya şuncacık bebişi bırakıp nasıl çalışayım ki ben. Çalışmayı düşünmüyorum o yüzden işten ayrılacağım
Bir de benim annem gelmemişti doğuma hatırlarsınız belki burda zırlıyordum

geçenlerde geldiler babamla üç gün kalıp gittiler

yorum yapmıyorum bu konuya
Başka ne anlatsam bilemedim. Sizleri özledim oturup uzun uzun konuşmak istiyorummmm.
Bir de bu kocalarınıza siz de iyice takılmaya başladınız mı ya

adam ne yapsa gözüme batıyor sanki. Çocuk kucağında ağlayınca sinirleniyorum neden sakinleştiremiyor diye falan djdk
Ay bir de ilişki denediniz mi

ben geçen gün bir cesaretlendim ama olmadı ilişki sırasında yanma hissediyorum çok neden olur bunu yaşayan var mı? İdrar tahlili verdim enfeksiyon çıkmış ondan mı olur acaba?
Bana kalsa hiç yapmasak ta olur tabi

İşte böyle kızlar allaha çok şükür halimize

uzun uzun yazdım umarım okursunuz