Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz cnm bende geçirdim yat dinlen ,bol sıvı tüket yapacak bir şey yok hapşıra tipşira geçiyor geçmiş olsunHanımlar lütfen bilgisi olan yazabilir mi? Grip oldum sürekli hapşırıyorum peşpeşe. Kendimi sıkmıyorum ama bebeğime bi zararı olur mu?
yok ozel klinige gittim orda ki doktor cok ilgiliydi herseyini en ince detayina kadar anlatti normalde devlete gidiyorum renkli goremiyorum haliyleHer gittiğinizde renkli ultrasonlamı görüyosunuz ben daha hiç renkli görmedim ya 16.haftada gttim ama
3 mayısta detaylı var aşırı merak ediyorum![]()
Hayır sanmıyorumHanımlar lütfen bilgisi olan yazabilir mi? Grip oldum sürekli hapşırıyorum peşpeşe. Kendimi sıkmıyorum ama bebeğime bi zararı olur mu?
Ben özele gidiyorum ama hiç renkli açmadı banayok ozel klinige gittim orda ki doktor cok ilgiliydi herseyini en ince detayina kadar anlatti normalde devlete gidiyorum renkli goremiyorum haliyle
Hapşuruğunu tutma canım, geçmiş olsun, bahara bağlı da oluyor bazen.Hanımlar lütfen bilgisi olan yazabilir mi? Grip oldum sürekli hapşırıyorum peşpeşe. Kendimi sıkmıyorum ama bebeğime bi zararı olur mu?
Çok teşekkür ederim. Eşim sağolsun oturduğum evimde bana yine grip bulaştırdı.Hapşuruğunu tutma canım, geçmiş olsun, bahara bağlı da oluyor bazen.
Slm hanimlar 4lu tarama testim cikmis ancak anlayamadim ne demek,
HCG 22128
AFP. 23.1
SERBEST ESTRADİOL. 0.85
İNHİBİN A 142.0
Hanimlar anlayan yok mu, 4lu tarama testi yaptiran da mi yok
Ben ağrılara dayanamadım doktora gittim. Doktorum yoktu nst çektiler çok şükür bebek iyiymişBende senin gibiyim birazda kabız olunca artık mahv oluyorum ama dünden beri dikkat ediyorum kabız ve şişkinlik için , sabahları bi bardak ılık su içiyorum kuru kayısı bolca akşamları zeytinyağlı salata , deneyin belki sizede iyi gelir, bana iyi geldi şuanlık
İdrar yolu enfeksiyondan ola bilir ağrılar , bilhassa kasıklarda , ben dr söyledim ama hiç nst falan bana önermediBen ağrılara dayanamadım doktora gittim. Doktorum yoktu nst çektiler çok şükür bebek iyiymişidrar yolu enfeksiyonu olmuş demir ile ilgisi olmaz dedi ama ben hala ona bağlıyorum
neyse bebek iyi ya hiç önemli değilll
dediklerinizi de uygulayacağım hazımsızlık çok kötü yapıyor gerçekten
Çok şükür bebek iyi olsunda dediğiniz gibi gerisi önemli değilBen ağrılara dayanamadım doktora gittim. Doktorum yoktu nst çektiler çok şükür bebek iyiymişidrar yolu enfeksiyonu olmuş demir ile ilgisi olmaz dedi ama ben hala ona bağlıyorum
neyse bebek iyi ya hiç önemli değilll
dediklerinizi de uygulayacağım hazımsızlık çok kötü yapıyor gerçekten
Bend 2li testi kacirmistim doktorda 4lu yapalim dedi bayramdan sonra randevu aldim artik doktor yorumlar tesekkur ederimBen 2li yaptırdım 4lü istemedi doktorum, ama bu değerlerin istatistiksel olanı olması lazım diye biliyorum. 2lide öyleydi
Aslında bana da önermedi. Doktorlar çok daha rahatlar.. kendim istedimm çok merak ettiğim içinİdrar yolu enfeksiyondan ola bilir ağrılar , bilhassa kasıklarda , ben dr söyledim ama hiç nst falan bana önermedi![]()
İyi yapmışsın canım hoşgeldin.. Bayram geçsin ekleyeceğim tabloya seni.Selamlarr, ben de geleyim mi aranıza
tahmini doğum 5 Ekim görünüyor ama Eylül annesi olma ihtimalim de büyük :)
Yaş 28 , ilk çocuğum olacak kısmetse, sat 24 Aralık , tahmini doğum 5 Ekim ve kızım olacak
Arada girip okuyorum burayı neden bulunmayayım dedim :)
her gün güneşe çıkmaya çalışırsan sıkıntı olmazKızlar günaydın, nasılsınız nasıl gidiyor?
Doktorum bana colledum d vitamini verdi damla şeklinde. Günde 9 damla dedi. Ben genelde 2 3 gün aralıklarla alıyorum 9ar damla. Şimdide şehir dışındayım işyerimde unuttum bayram sonrasınada daha var bir zararı olur mu acaba![]()
alerjik rinitli biri olarak hapşırmadığım gün yokHanımlar lütfen bilgisi olan yazabilir mi? Grip oldum sürekli hapşırıyorum peşpeşe. Kendimi sıkmıyorum ama bebeğime bi zararı olur mu?
Çok teşekkür ederim. Eşim sağolsun oturduğum evimde bana yine grip bulaştırdı.
Bende aynıyım ama direniyorumalerjik rinitli biri olarak hapşırmadığım gün yokher defasında cenin pozisyonunu alıyorum karnım hiç etkilenmiyor, sizde endişelenmeyin