2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de yarın gideceğim şeker yüklemesine. Şöyle anlatayım Gaziantep'e gidip baklava yememiş insan olarak o içeceği nasıl içerim diye kara kara düşünüyorum.
Benim de tatlıyla aram yoktur. Açlık şekerim 70 çıktı. Bana 50lik verdiler ilk yudumdan 1 saat sonra ölçelim dediler. Tek seferde hepsini içince de hepsini içtiniz mi yoksa diye panik yaptırdılar sanki uzun bi sürece yayarak içmem gerekiyormuşçasına. Yanlış bir şey yaptım sandım. 1 saat sonra tokluk şekerim 96 çıktı. Yani o kadar da kötü bir tadı yok en azından benimki tek seferde içince mide bulandırmadı. Benimkinin markası gali-dexti bazıları asitli içecek tarzında diyor ama benimki asitsizdi. Sanırım Artı Med marka olanlar asitli, belki daha içilebilir formdadır bilemiyorum.

Sizin sonuçlar çıktı mı, benim çıkmadı. Ama doktorla bi görüştüm söyledim normal dedi sıcak basmaya. İçeceğin sonlarına doğru bitmek bilmedi, eşime diyorum kalanı da sen iç ya yeter bu kadar 😂😂
cikti canim benimki
aclik 83
1.saat 108
2.saat 94 cikti doktor gayet iyi dedi bi problem yokmus

Benim de tatlıyla aram yoktur. Açlık şekerim 70 çıktı. Bana 50lik verdiler ilk yudumdan 1 saat sonra ölçelim dediler. Tek seferde hepsini içince de hepsini içtiniz mi yoksa diye panik yaptırdılar sanki uzun bi sürece yayarak içmem gerekiyormuşçasına. Yanlış bir şey yaptım sandım. 1 saat sonra tokluk şekerim 96 çıktı. Yani o kadar da kötü bir tadı yok en azından benimki tek seferde içince mide bulandırmadı. Benimkinin markası gali-dexti bazıları asitli içecek tarzında diyor ama benimki asitsizdi. Sanırım Artı Med marka olanlar asitli, belki daha içilebilir formdadır bilemiyorum.
evet 75 mg verdiler bana buyuk teneke kutuda elmali gazli icecek gibiydi ama ac karnina icmek baya zorladi beni

tek seferde içmemek mi gerekiyormuş?
birde olmaz diye düşünüyorum da bu içeceği içtikten sonra su vs birşeyler içebiliyor muyuz

tek seferde içmemek mi gerekiyormuş?
birde olmaz diye düşünüyorum da bu içeceği içtikten sonra su vs birşeyler içebiliyor muyuz
Tek sefer içmemem mi gerekiyordu dediğimde hayır sorun yok sadece şaşırdım dedi hemşire malum mide bulantısı sorunu yaşıyor çoğu kişi içerken. Sonrasında suyu sormadım ama kahvaltı yapabilir miyim demiştim hayır beklemeniz lazım demişlerdi.

Kızlar herkes şeker yüklemesini yaptırmaya başlamış. Umarım herkesinki iyi çıkar, iyi çıkmayan arkadaşlarımında umarım zamanla düzelir sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤩 benim doktorum yükleme istemedi, açlık ve tokluk bakılacak. Arada çok iyi bir kahvaltı yapmamı istedi. Acaba bu sıkıntı oluşturur mu doğru sonucu verir mi, yükleme yaptırmak daha mı sağlıklı diye düşünmeye başladım. Yarın bakılacak banada açlık tokluk 🙄

Tek sefer içmemem mi gerekiyordu dediğimde hayır sorun yok sadece şaşırdım dedi hemşire malum mide bulantısı sorunu yaşıyor çoğu kişi içerken. Sonrasında suyu sormadım ama kahvaltı yapabilir miyim demiştim hayır beklemeniz lazım demişlerdi.

Başa gelen çekilecek artık. Umarım benim ki de sorunsuz geçer

Ben de yarın gideceğim şeker yüklemesine. Şöyle anlatayım Gaziantep'e gidip baklava yememiş insan olarak o içeceği nasıl içerim diye kara kara düşünüyorum.
10 dakika süre veriyorlar yudum yudum içtim yavaş yavaş. Vakit daralıyor daha var diye panik yapıp biraz fazla yudum aldım midemi bulandırdı. Yani telaş yapmayın yavaş yavaş gidiyor. Rabbim güç kuvvet versin inşallah 💛
cikti canim benimki
aclik 83
1.saat 108
2.saat 94 cikti doktor gayet iyi dedi bi problem yokmus
Çok sevindim sizin adınıza 💚😇 Benimde çıktı da ben sonucu göremiyorum e-nabıza düşmedi doktorun asistanı aradı sonucun normal olduğunu söyledi, ama yine de karbonhidrat ve şekerden uzak durmamı söyledi. Geçmiş olsun bize o zaman 🥰👏🏻 Herkes iyi sonuçlar alsın inşallah 🤲🏻💛

Kızlar selam bişey sorucam .
Ben şimdi puset örtüsü minderi çarşafı aldım set olarak .
Ama dışarda görüyorum bu puset örtülerini müslim ince olanları tercih eden var
Çok sıcak da .
Benim doğum Eylül sonu . Lazım olsa olsa bir ay lazım olur ince olan. sonra havalar serinler Kasım geliyor .sizce resmini koyduğum mavi müslim örtüden almalimiyim ?

Eklentiler

• IMG-20230601-WA0034.webp
    IMG-20230601-WA0034.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20230601-WA0033.webp
    IMG-20230601-WA0033.webp
    30 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20230601-WA0032.webp
    IMG-20230601-WA0032.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20230601-WA0031.webp
    IMG-20230601-WA0031.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar herkes şeker yüklemesini yaptırmaya başlamış. Umarım herkesinki iyi çıkar, iyi çıkmayan arkadaşlarımında umarım zamanla düzelir sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤩 benim doktorum yükleme istemedi, açlık ve tokluk bakılacak. Arada çok iyi bir kahvaltı yapmamı istedi. Acaba bu sıkıntı oluşturur mu doğru sonucu verir mi, yükleme yaptırmak daha mı sağlıklı diye düşünmeye başladım. Yarın bakılacak banada açlık tokluk 🙄
Ben bunu kendi doktoruma sordum. Çok rahat bir doktordur. herşey normal kendini kasmaya gerek yok tarzında. prof. dr. bende bilgisine güvendiğim için bu zamana kadar hep güvendim. geçen hafta sadece açlık tokluk baksak diye teklifte bulundum. sen böyle değildin ne oldu sana dedi 🤣. hiç açık kapı bırakmadı açıkçası.

Çok sıcak da .
Benim doğum Eylül sonu . Lazım olsa olsa bir ay lazım olur ince olan. sonra havalar serinler Kasım geliyor .sizce resmini koyduğum mavi müslim örtüden almalimiyim ?
hastane çıkışı ilk randevuların da ince daha iyi olmaz mı? gerçi ben Antalya'da yaşıyorum. bizde ekim de sıcak oluyor 😅

Çok sıcak da .
Ben de Aydın'da yaşıyorum tek katlı müslin aldım incecik. Yoksa benim bebe fenalık geçirebilir.

hastane çıkışı ilk randevuların da ince daha iyi olmaz mı? gerçi ben Antalya'da yaşıyorum. bizde ekim de sıcak oluyor 😅
Benim bulunduğum yerde de Ekim sıcak olur Kasım artık serinlemeye başlar yavaştan .
Eylül sonu doğurdum diyelim Ekim de lazim olacak bı gibi . Biliyorsunuz bu pusetler 6 aydan fazla kullanılmıyor .büyük olan pusete geçince onlara da uyumlu olmaz bu örtüler o yüzden kararsız kaldım .

Ben de Aydın'da yaşıyorum tek katlı müslin aldım incecik. Yoksa benim bebe fenalık geçirebilir.
E bebek de de var ama sadece 3 model var hiç çeşit yok .
Trendyol da önü fermuarlı modeller var hani onu tamamen açılmasın diye falan .
Alayı mbari bı tane ince 😃

Benim bulunduğum yerde de Ekim sıcak olur Kasım artık serinlemeye başlar yavaştan .
Eylül sonu doğurdum diyelim Ekim de lazim olacak bı gibi . Biliyorsunuz bu pusetler 6 aydan fazla kullanılmıyor .büyük olan pusete geçince onlara da uyumlu olmaz bu örtüler o yüzden kararsız kaldım .
ince bir müslin örtü aldıysanız sıcak havalarda onu kullanın. puset örtüsü olmasına gerek bence. şahsen ben ekstradan puset örtüsü almadım. tek kat, çift kat, 4 katlı müslin örtülerden alıp diktim. çok amaçlı olarak kullanacağım inşallah 🙃

ince bir müslin örtü aldıysanız sıcak havalarda onu kullanın. puset örtüsü olmasına gerek bence. şahsen ben ekstradan puset örtüsü almadım. tek kat, çift kat, 4 katlı müslin örtülerden alıp diktim. çok amaçlı olarak kullanacağım inşallah 🙃
Sanırım bu konularda hiç bilgim yok
Nasipse ilk bebeğim ve hiç müslim örtü almadım daha .
Burda görünce listeme 2 li eklemiştim daha almadım yani
Neye göre 1-2-4 katlı almak lazım onu da bilmiyorum 😭😃

Back
X