Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Merhabalar benim sat 6 Eylül 5+2de kese göründü iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı 7+3 de hem karından hem alttan bakmasına rağmen kalp atışı göremedi bir hafta sonra tekrar bakalım dedi ama benim umudum kalmadı çok kötü oldum devamlı ağlıyorum böyle olan var mı acaba
Bazilarininki gec oluyormus 8.haftaya kadar vakit var diyor doktorlar. Siz sakin olmaya calisin insallah sorun yoktur

Merhabalar benim sat 6 Eylül 5+2de kese göründü iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı 7+3 de hem karından hem alttan bakmasına rağmen kalp atışı göremedi bir hafta sonra tekrar bakalım dedi ama benim umudum kalmadı çok kötü oldum devamlı ağlıyorum böyle olan var mı acaba
Bebek var ama kalp atışı yok mu? Peki bebeğin uyumu nasıl? Gebelik haftanızla uyumlu mu gelişmiş mi kese? Yolk var mı mesela?

Bebek var ama kalp atışı yok mu? Peki bebeğin uyumu nasıl? Gebelik haftanızla uyumlu mu gelişmiş mi kese? Yolk var mı mesela?
Hemen umudunu kesme eğer kötü olsaydı kese bozulurdu kanaman olurdu sağlıksız gebelik derdi seni tekrar çağırdığına göre hala umut var demek ki

Hemen umudunu kesme eğer kötü olsaydı kese bozulurdu kanaman olurdu sağlıksız gebelik derdi seni tekrar çağırdığına göre hala umut var demek ki
Kanamam hiç olmadı en başından beri kese yusyuvarlaktı bilmiyorum herkes bu haftalarda duyunca ister istemez insan üzülüyor ama 5. Haftada erken duyanda var benim o haftada ufacık bir kese vardı sadece erken oluyorsa geçte oluyordur inşallah diye avutuyorum kendimi

Bazıları gec duyuluyor. Sabredin bakalim. Belki bi kac güne kalbi olusuvermistir annesi♡♡ guzel düşünelim guzel olsun. Gebelik belirtileriniz var mi yada belirtide azalma?
İnşallah öyledir. En başından beri çok bi belirtim olmadı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında onlarda hala aynı gibi.

İnşallah öyledir. En başından beri çok bi belirtim olmadı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında onlarda hala aynı gibi.
Insallah hayirli guzel sonuçlar alacaksınızdir. Genelde erken haftalarda gebelik belirtilerinin azalması kalp durması yada oluşmaması belirtisi diyorlar. Rabbim tum korkularınizdan uzak etsin.

Kanamam hiç olmadı en başından beri kese yusyuvarlaktı bilmiyorum herkes bu haftalarda duyunca ister istemez insan üzülüyor ama 5. Haftada erken duyanda var benim o haftada ufacık bir kese vardı sadece erken oluyorsa geçte oluyordur inşallah diye avutuyorum kendimi
O kadar çok geç duyan var ki üzülmeyin hemen yelkenleri indirmeyin 9.haftanın sonunda duyan çok kişi var kanaman ya da ultrasonda olumsuz bir şey yoksa olumsuz düşünmeyin.
Ben ilk muayneme 8+2 de gittim mesela 9 haftaya kadar duyulmama olasılığı olduğu için.
Herkesin süreci değişkenlik gösterebilir.İnşallah duyarsınız kalp atışını 🌸

Back
X