2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Orası öyle ama benim dr çiftin dar bi kısma yerleştiğini söyledi , o yüzden kilo almam sankıcalı ola bilirmiş , bebekte Allah korusun gelişim geriliği ola bilirmiş , hatta bu yüzden her 2 haftada bir muayeneye gidicem , 32 haftaya kadar gerilik olmazsa ondan sonra gelişim geriliği olsa bile bebeği çıkarırız dedi , bakalım eğer kilo alırsam diyetisyene gidicem
Aaa kuzum bilmiyordum tabi böyle bir durum olduğunu, çok geçmiş olsun inşallah kötü şeyler olmaz. Güzellikle🥰

Selam kızlar bende ilk 3 ay alışverişini tamamladım 😁❤️ sağlıkla gelsinler, detaylıya girerken minik bebişler gördüm büyük ihtimal kalça çıkığı için ultrason a gelmişlerdi ayy içim eridi özlemişim bebek 🥰 benim yavru kuşumda böyle olacak dedim 💞 annelik hormonları aktif🥲🤣 birşeye de sığamıyorum gittim 2 tane rahat elbise daha aldım ☺️

Anneler ben de isimli nakis işlemeli nevresim takımı yaptirmak istiyorum. Var mi önerebileceğiniz site? Instagram falan?
İnstagramdan bu sayfayı görmüştüm beğendim ama henüz almadım, fikir olsun diye atayım dedim 🥰

Eklentiler

• 81BE221A-EC6A-4432-A55A-248544930045.webp
    81BE221A-EC6A-4432-A55A-248544930045.webp
    41 KB · Görüntüleme: 67
  • 26A6850B-0DC5-40B2-8FCA-3C4E8EA3C9F7.webp
    26A6850B-0DC5-40B2-8FCA-3C4E8EA3C9F7.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 70
Eltim hediye olarak aldı. Eninde sonunda alınıyor bu. Dolar daha fazla artmadan düşünen alsın derim. Doğumdan sonra önümüz kış. Lazım olabilir diye düşünüyorum.
Hatta elektronik ve ithal ürünleri almak lazım daha fazla ertelemeden.
Hangi marka aldınız ? Denediniz mi ? Ben baktım da 1000 tl falan fiyatların

Hangi marka eğer memnunsanız aynısını alalım 🥰
İlk bebeğim 1 yaşında ona doktorumuzun önerisi ile aldık. Doktorumuz bebek kullanımı için en uygun olanların taşınabilir ve ses çıkarmayanlar olması gerektiğini söylemişti aksi halde korkup çok ağlıyorlarmış. Ben çok memnunum arada tıkandığında kendüm için dahi kullanıyorum mutlaka alın derim🍀

Kızlar selam, bayadır yazamadım buraya ne çok konu birikmiş. Ben malesef eylül annesi değil ağustos annesi olacağım. Plasenta aşağıda yerleşmiş benim. İnanılmaz bir baskı hissediyorum karnımın alt tarafında. Doktor 36 haftalıkken alırız muhtemelen dedi. İlk oğlum 37 haftalık doğmuş 10 gün yoğun bakımda kalmıştı. Umarım bu doğduğunda kalmaz aynı acılı süreçleri yaşamayız 😢
Şu an kaç haftalıksınız 28. Haftaya kadar plesanta yukarı çıkabiliyormuş. Benim de aşağı yerleşimliydi başlarda çok sıkıntı yaşadım detaylıda çok şükür doktor yukarı çıkmış dedi. Sizin de hayırlısıyla yukarı çıkar inşallH

Yani umarım öyle olur. 26 haftalık şuan tam olarak. Doktor çok yorma kendini dedi öyle yapıyorum bende inşallah yukarı çıkar 🙏
Şu an kaç haftalıksınız 28. Haftaya kadar plesanta yukarı çıkabiliyormuş. Benim de aşağı yerleşimliydi başlarda çok sıkıntı yaşadım detaylıda çok şükür doktor yukarı çıkmış dedi. Sizin de hayırlısıyla yukarı çıkar inşallumarım

Hangi marka aldınız ? Denediniz mi ? Ben baktım da 1000 tl falan fiyatların
Daha henüz vermedi. Ama ben kendim araştırırken direct nexus diye bir markayı favorilemiştim. 600 tl civarında şu an. İnstagram da kullananı çok. Övmüşlerdi de bayağı. Kışa girerken daha çok artıyor fiyatları talep arttığı için

Kızlar günaydın,
Sabaha kadar 50 kere uyandım yine. Mide yanması beni ayrıca uyandırıyor zaten bir kaç gecede bir. 🙄
Dün komşumun 2.5 yaşında kızı 4 tekerlekli bisikletini sürerken çok hızlandı ağzının üzerine düştü. Çenesi yaralandı ve dişleri dudağını kesti dikiş atıldı. Yavrumun o kanlar içinde halini görünce mahvoldum. Bu tip korunaksız bisiklet asla almayacağım. Yürüteçte bu kazalara meyil veriyormuş. Elbette sürekli koruyamayız bazı şeyler saniyeliktir olacağı vardır ama bu denli sıkıntı yaratan bir şeyi çocuğum kullanmasın ben tedbirimi alayımda. Annenin babanın sürdüğü tipler var kendi başına bırakamayacağım resmen travma oldu. 😔

Back
X