- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
Çok gUzel olmus gule gule gıydır canımBen de Alina diyorum
Bizim de isimli tulumumuzu babası sipariş vermişti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gUzel olmus gule gule gıydır canımBen de Alina diyorum
Bizim de isimli tulumumuzu babası sipariş vermişti![]()
Trendyoldan sipariş vermişÇok gUzel olmus gule gule gıydır canımHangı sıteden yaptırmış bende sadece tulum ve şapka da isımlı yaptıracağım
Sagol canimMükemmel olmuşşş![]()
Canım bana ablam hediye almış kendi kullandığından ben kullanıyorum kendime bile bahar alerjime çok iyi geldiKızlar nabzilatör alan varmı ?
Aaa kuzum bilmiyordum tabi böyle bir durum olduğunu, çok geçmiş olsun inşallah kötü şeyler olmaz. GüzellikleOrası öyle ama benim dr çiftin dar bi kısma yerleştiğini söyledi , o yüzden kilo almam sankıcalı ola bilirmiş , bebekte Allah korusun gelişim geriliği ola bilirmiş , hatta bu yüzden her 2 haftada bir muayeneye gidicem , 32 haftaya kadar gerilik olmazsa ondan sonra gelişim geriliği olsa bile bebeği çıkarırız dedi , bakalım eğer kilo alırsam diyetisyene gidicem
Merhaba, Aydın da yaşıyormussunuz. Bende k.adasindayim.. hangi doktora gidiyorsunuz? Detaylı ultrasyon için kimi tercih ettiniz acaba?Ben de Aydın'da yaşıyorum tek katlı müslin aldım incecik. Yoksa benim bebe fenalık geçirebilir.
İnstagramdan bu sayfayı görmüştüm beğendim ama henüz almadım, fikir olsun diye atayım dedimAnneler ben de isimli nakis işlemeli nevresim takımı yaptirmak istiyorum. Var mi önerebileceğiniz site? Instagram falan?
Hangi marka aldınız ? Denediniz mi ? Ben baktım da 1000 tl falan fiyatlarınEltim hediye olarak aldı. Eninde sonunda alınıyor bu. Dolar daha fazla artmadan düşünen alsın derim. Doğumdan sonra önümüz kış. Lazım olabilir diye düşünüyorum.
Hatta elektronik ve ithal ürünleri almak lazım daha fazla ertelemeden.
Kokos anneler - atölye rakun - nakış sepetiAnneler ben de isimli nakis işlemeli nevresim takımı yaptirmak istiyorum. Var mi önerebileceğiniz site? Instagram falan?
Hangi marka eğer memnunsanız aynısını alalımCanım bana ablam hediye almış kendi kullandığından ben kullanıyorum kendime bile bahar alerjime çok iyi geldi![]()
İlk bebeğim 1 yaşında ona doktorumuzun önerisi ile aldık. Doktorumuz bebek kullanımı için en uygun olanların taşınabilir ve ses çıkarmayanlar olması gerektiğini söylemişti aksi halde korkup çok ağlıyorlarmış. Ben çok memnunum arada tıkandığında kendüm için dahi kullanıyorum mutlaka alın derimHangi marka eğer memnunsanız aynısını alalım![]()
Bizdeki model buHangi marka eğer memnunsanız aynısını alalım![]()
Şu an kaç haftalıksınız 28. Haftaya kadar plesanta yukarı çıkabiliyormuş. Benim de aşağı yerleşimliydi başlarda çok sıkıntı yaşadım detaylıda çok şükür doktor yukarı çıkmış dedi. Sizin de hayırlısıyla yukarı çıkar inşallHKızlar selam, bayadır yazamadım buraya ne çok konu birikmiş. Ben malesef eylül annesi değil ağustos annesi olacağım. Plasenta aşağıda yerleşmiş benim. İnanılmaz bir baskı hissediyorum karnımın alt tarafında. Doktor 36 haftalıkken alırız muhtemelen dedi. İlk oğlum 37 haftalık doğmuş 10 gün yoğun bakımda kalmıştı. Umarım bu doğduğunda kalmaz aynı acılı süreçleri yaşamayız![]()
Şu an kaç haftalıksınız 28. Haftaya kadar plesanta yukarı çıkabiliyormuş. Benim de aşağı yerleşimliydi başlarda çok sıkıntı yaşadım detaylıda çok şükür doktor yukarı çıkmış dedi. Sizin de hayırlısıyla yukarı çıkar inşallumarım
Nexus canım en popüleri o zaten sanırımHangi marka eğer memnunsanız aynısını alalım![]()
Daha henüz vermedi. Ama ben kendim araştırırken direct nexus diye bir markayı favorilemiştim. 600 tl civarında şu an. İnstagram da kullananı çok. Övmüşlerdi de bayağı. Kışa girerken daha çok artıyor fiyatları talep arttığı içinHangi marka aldınız ? Denediniz mi ? Ben baktım da 1000 tl falan fiyatların