2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Neden 4 ay sonra gözünüz aydın 😍
Sagol canim cocuk doktoru oyle dedi isikla bakti gözüne 4 aylıkken göz doktoruna gitmesi gerekiyor dedi sehir hastanesi aslında 1 aylıkken diye soylemisti ama kafam karıştı o manada aslında

Sagol canim cocuk doktoru oyle dedi isikla bakti gözüne 4 aylıkken göz doktoruna gitmesi gerekiyor dedi sehir hastanesi aslında 1 aylıkken diye soylemisti ama kafam karıştı o manada aslında
Bize 6. Ayına kadar getirebilirsin dediler göz için. Sağlık ocağındaki doktor da ben bakarım dedi ama onun bişeyden anladığı yok yine ben hastanede baktırırım sanırım.

Bayanlar ben sütümü salıp biberona koyup buzdolabında saklıyorum da bebek ağladığı zaman sıcak su içine koyup ısıtıp veriyorum acaba doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum ya çünkü ağladığı zaman sığamam direkt mama veriyorum durmuyor öyle bir de elimle sağdığım için zaten bir 30 milim çıkıyor ya çıkmıyor
Kaynar suya değil de biraz daha ılık suyla ısıtmak sağlıklı diye biliyorum

Bayanlar ben sütümü salıp biberona koyup buzdolabında saklıyorum da bebek ağladığı zaman sıcak su içine koyup ısıtıp veriyorum acaba doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum ya çünkü ağladığı zaman sığamam direkt mama veriyorum durmuyor öyle bir de elimle sağdığım için zaten bir 30 milim çıkıyor ya çıkmıyor
Neden elinizle sağıyosunuz

Kızlar online emzirme danışmanlığı alıp memnun kalan var mı aramızda ? Ya da çevrenizden memnun kalıp öneren var mı ? Güvenilir bir danışmandan hizmet almak istiyorum

Back
X