- 1 Nisan 2022
- 15.300
- 17.156
- 248
Bir tek anne sütümü sende?eğer öyleyse manada vere bilirsin doktor ne diyor?Canım benim bebeğim ilk ay sadece 200 gram almıştı, bizim de kilo alamama sorunumuz var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tek anne sütümü sende?eğer öyleyse manada vere bilirsin doktor ne diyor?Canım benim bebeğim ilk ay sadece 200 gram almıştı, bizim de kilo alamama sorunumuz var.
Sagol canim cocuk doktoru oyle dedi isikla bakti gözüne 4 aylıkken göz doktoruna gitmesi gerekiyor dedi sehir hastanesi aslında 1 aylıkken diye soylemisti ama kafam karıştı o manada aslındaNeden 4 ay sonra gözünüz aydın![]()
Bize 6. Ayına kadar getirebilirsin dediler göz için. Sağlık ocağındaki doktor da ben bakarım dedi ama onun bişeyden anladığı yok yine ben hastanede baktırırım sanırım.Sagol canim cocuk doktoru oyle dedi isikla bakti gözüne 4 aylıkken göz doktoruna gitmesi gerekiyor dedi sehir hastanesi aslında 1 aylıkken diye soylemisti ama kafam karıştı o manada aslında
Süt alerjisi var ona özel mamaya başladıkBir tek anne sütümü sende?eğer öyleyse manada vere bilirsin doktor ne diyor?
Süt alerjisi var ona özel mamaya başladıkMama kullanıyor musun canım ben hangi mamayı kullanıyorsun belki mama fayda etmemiştir değiştir istersen mamayı
Kaynar suya değil de biraz daha ılık suyla ısıtmak sağlıklı diye biliyorumBayanlar ben sütümü salıp biberona koyup buzdolabında saklıyorum da bebek ağladığı zaman sıcak su içine koyup ısıtıp veriyorum acaba doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum ya çünkü ağladığı zaman sığamam direkt mama veriyorum durmuyor öyle bir de elimle sağdığım için zaten bir 30 milim çıkıyor ya çıkmıyor
Ben de yaptırmadım doktorlar geç kaldın diyorlarKızlar sünnet yaptıran var mıııı![]()
Neden elinizle sağıyosunuzBayanlar ben sütümü salıp biberona koyup buzdolabında saklıyorum da bebek ağladığı zaman sıcak su içine koyup ısıtıp veriyorum acaba doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum ya çünkü ağladığı zaman sığamam direkt mama veriyorum durmuyor öyle bir de elimle sağdığım için zaten bir 30 milim çıkıyor ya çıkmıyor
Makina almadım canım hiç yoktan elimle sağım yapıyorum aradaNeden elinizle sağıyosunuz
Medikallerden bildiğim kadarı ile kiralanabiliyor. Hastane tipi bir makineyi 1 aylık kiralayıp deneyebilirsiniz bence beğenmezseniz de diğer ay kiralamazsınız. Elle sağmak zor olmuyor muMakina almadım canım hiç yoktan elimle sağım yapıyorum arada
Geç mi kaldın diyorlar? Ne zamanmış ideal zamanıBen de yaptırmadım doktorlar geç kaldın diyorlar![]()
Hayır ya nasıl yani geç kaldın ben büyük oğlumu 8 ayında yaptırdım cerrah dedi asıl tam zamanı sonra geç kala bilirsinBen de yaptırmadım doktorlar geç kaldın diyorlar![]()
Hastaneden çıkmadan ya da 1 aylık olmadan.Geç mi kaldın diyorlar? Ne zamanmış ideal zamanı![]()
Bize 1 aylık olmadan yapınca hemencecik iyileşiyor geç kaldın dediHayır ya nasıl yani geç kaldın ben büyük oğlumu 8 ayında yaptırdım cerrah dedi asıl tam zamanı sonra geç kala bilirsin
Bana ebe yaptırabilirsiniz artık dedi, hiç biz yapıyoruz filan demedi canımBize öyle bakmadılar sağlık ocağı baktı sadece karanlık odada ışıkla baktı o kadar
Bize 1 aylık olmadan yapınca hemencecik iyileşiyor geç kaldın dedi
15 günlükken yaptırmıştık bizBen de yaptırmadım doktorlar geç kaldın diyorlar![]()
8 aylık olarken yaptırdım hemen iyileşti çok kolay atlattık şimdide o aylarda yaptırıcamBize 1 aylık olmadan yapınca hemencecik iyileşiyor geç kaldın dedi