• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Al benden de o kadar. Bugün instagramda yeni doğum yapan bir kız paylaştı günde 6 takım değiştirmiş. Çiş gelmiş kaka gelmiş. Yani günde 6. Sık sık yıkayacağız biliyoruz evet ama günde 6 içinde 10 15 takım olsun ki bağri 2 günde bir yıkayalım🤣 benim daha 10 bile yok az almışım dedim kendime🤣🤣
Ben demiştim diyim şuraya 🤣🤣🤣 alın bacım bakmayın siz el aleme 😅

Boyun kaç canım? En az 6 kilosu doğumda gidecek inşallah. Gerisinide emzirerek veririz elbette yediklerimize dikkat edip bol su içip ekstra sıvı tüketerek. Mucizelerimizi çok istedik rabbim nasip etti şükürler olsun. Sağlıkla doğsunlar en fazla 1 seneyede eski kilomuza döneriz inşallah. Sıkma tatlı canını.
Boy 1,60 :D
veremem diye korkum yokta. insan psikolojisi işte. :(

Çok şükür benimde bebek olması gerektiği gibi normal ilerliyor

ama hiç hamile değilmişim gibi fotoğraf bile çekineceğim mesela doğru dürüst hiç gözükmüyor fotolarda karnım insan da artık son trimesterdayız güzel bi anı fotosu kalsın istiyorum ama sanırım bu şekilde gideceğim doğuma

çok da harika değil canım üstteki yazdığım gibi en azından kilo almamış da olsam biraz karnım olsaydı fotolarda en azından gözükseydi güzel olurdu
Ya merak etme 8 ayında çıkar birazcık onunla fotoğraf çektirirsin 🥰

Kızlarrrr dışardan patlıcan 🍆 kızartması kokusu geliyor canım nasıl çekiyor anlatamam😥 diyetteyim kızartma yasak
Fırında yapın. son yıllarda ben çok az zeytin yağı sürerek fırında yaptım hep şakşuka vs gibi yemekleri. kızartma gibi olmuyor ama daha sağlıklı saha hafif olduğu da bir gerçek :)

Fırında yapın. son yıllarda ben çok az zeytin yağı sürerek fırında yaptım hep şakşuka vs gibi yemekleri. kızartma gibi olmuyor ama daha sağlıklı saha hafif olduğu da bir gerçek :)
Gidiyorum yapıcam şimdi diyet elden gidiyooooo 😂😂😂😂 bide yemek sonrası şeker ölçümü yapıcam o beni ele vermese bari 🙈🙈🙈

Ben demiştim diyim şuraya 🤣🤣🤣 alın bacım bakmayın siz el aleme 😅
Ben az alıp çocuk hepsini kirletince çabuk yıkayın kurutun , bana çok aldın diyordun hadi hemen yetiştirin diyip onları strese mi soksam diye çakallık geçiyor içimden 🤣🤣 onlar şimdi beni sokuyor yetmesin de ben de onları strese sokayım.. ne de olsa lohusayım hormonlardan bağırdım derim 🤣🤣🤣

ayy fazla d almayın diyroalr napacaz ya 8 de mi buluşsak 😄
Ben 10 tane yapayım diyorum ya.. benim aldıklarıma baktım yedidoğan 4 tane var. 2 de kuzenler hediye aldı.. 6 tane olmuş.. Bir isimli gelcek çekim için ama o dantelli filan günlük giydirilmez bence :s 10a tamamlayacam galiba.

Kızlarrrr dışardan patlıcan 🍆 kızartması kokusu geliyor canım nasıl çekiyor anlatamam😥 diyetteyim kızartma yasak
Alternatif olarak yemek istediğin sebzeleri sıvı yağ ile harmanlayıp fırına sür canım üzerine de bılca yoğurt hem nefsini körlersin hem de kızartma yememiş olursun☺️ ben de bugün cafeye gittim pastalar, kuplar beni al diye bağırdı resmen koşarak uzaklaştım o bölgeden😅

Yap ya az bir şey içinde kalmasın bence. Azıcık ye isteğini bastırsın. Yarın ekstra ekstra dikkat edersin olur bence
Ben de 1-2 kez böyle düşünüp yemeye başladım ama az ile yetinemedim yani bir kere yiyince durduramadım kendimi🙊 bizim amniyon sıvımızda fazla olduğu için kaçak yapmaya gelmiyor😕

Bugün kendime iki tane elbise aldım. Eski kıyafetlerim benim için çok mazide kaldı tabi. Şimdi de böyle bir suçluluk duygusu. Ay daha çocuğun o kadar eksiği varken kendimi düşündüm diye. Bu analık fena 😢

Back
X