• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar, 22.haftalik olduk çok şükür.. bugün ayıptır söylemesi lavabodan sonra sari seffaf sümüksü deriz ya öyle bir akintim geldi, koku yoktu ama sildikce arttı miktarı, bu haftalarda yada şimdilerde böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Perşembe idrar kan vb testler vericem.. kültür de mi istesem?
Bende 4 aydır var bence normal birşey akıntı. Ama içinizin rahat etmesi için tahlil verin iste

Canım naptın doktora gittinmi
Canim dun gece nobetci ebe beni nst ye bağladı bir de gelen sivi aminiyotik sivi mi diye bi ped koydu altıma eger sivi bebegin sivisiysa renk değiştiriyor dedi ama normal çıktı hersey hatta dr umu arayip bilgilendirdiler simdi kendi dr um görmek istedi beni tekrar gidiyorum hastaneye

Canim dun gece nobetci ebe beni nst ye bağladı bir de gelen sivi aminiyotik sivi mi diye bi ped koydu altıma eger sivi bebegin sivisiysa renk değiştiriyor dedi ama normal çıktı hersey hatta dr umu arayip bilgilendirdiler simdi kendi dr um görmek istedi beni tekrar gidiyorum hastaneye
Cok sukur cok sevindim bi idrar tahlili bakarlar mantar var mi diye bi fitil verirler bitti gitti.

Çok Sevindim Rabbim bidaha yaşatmasın benzer durumlar git tabi için rahat etsin doktorun da görsün

ben verdim siparişi bekliyorum 40 gün dedi teslimat için 🤦 bende atölyerakun dan yaptıracaktım ama hello baby collection daha uygundu ordan yaptırdım
Dediğin siteye de bakayım canım teşekkürler. Ah evet teslim süresi uzun olduğu için bir an önce vermem lazım siparişi 🙈

Kızlar şeker yüklemesi için aç kan verdim 50 mg içeceği içtim 1 saat sonra sonra kan verdim bu kadar dedi sağlık ocağı sizde böylemi yaptırdınız
Bugün ben de şeker yüklemesini yaptırdım.
Sana 50 mg içirdikleri için 2 defa kan almışlar.
Bana 75 mg verdiler 3 defa kan verdim açken, şekerli suyu içtikten 1 ve 2 saat sonra..
sorun yok yani doktorun öyle uygun görmüştür

Kendi doktorun ne dedi canım

Çanm ihmale gelmez son durumun nedr

Sonbahardagel Sonbahardagel Z zerdecalim Teach_Mavi Teach_Mavi Melikeben Melikeben dr alttan bakti bi suruntu aldi akinti bu dedi dönemsel olabilir diyerek fitil verdi 1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi cok sagolun kizlar dun gece gece aksiyon yasadik bebek suyu gayet yerindeymis 1.350 gr 38 cm olmus 🙏🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG-20230619-WA0002.webp
    IMG-20230619-WA0002.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 20230619_144052.webp
    20230619_144052.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 83
50 mg dyemi böyle iyi ya bende diyorum neden 2.saat almadı benden ben veririm sanıyodum zaten yanlışsa bile bidaha uğraşamam aç karnına mahvetti beni şekerli su yeni düzeldi midem ya 😬
Bugün ben de şeker yüklemesini yaptırdım.
Sana 50 mg içirdikleri için 2 defa kan almışlar.
Bana 75 mg verdiler 3 defa kan verdim açken, şekerli suyu içtikten 1 ve 2 saat sonra..
sorun yok yani doktorun öyle uygun görmüştür

İsimli hastane çıkışı yaptırdınız mı önerebileceğiniz yer var mı..
instagramda atolyerakun var en olmadı ordan sipariş vereceğim ama modele karar veremiyorum
Atölyerakundan sipariş verdim 👍

smmmsharp smmmsharp Bende yataş allerban yorgan ile bambu yastık tercih ettim 😊

lidyadgn lidyadgn Çoook geçmiş olsun yeni okuyabildim çok şükür herşey yolundaymış fındık burunlunuda burada bütün teyzeleri yeriz şimdi 😍😍

Atölyerakundan sipariş verdim 👍

smmmsharp smmmsharp Bende yataş allerban yorgan ile bambu yastık tercih ettim 😊

lidyadgn lidyadgn Çoook geçmiş olsun yeni okuyabildim çok şükür herşey yolundaymış fındık burunlunuda burada bütün teyzeleri yeriz şimdi 😍😍
🤩🤩 nasil gerildim dun dogumhaneye aldilar beni ebe kasilman var mi diye soruyor doktorumu ariyor bi yandan hala sızıntı hissediyorum asiri korktum erken gelecek diye ama bizim kız kalbini dinletmek istemis 😄 eşimle evlilik yildonumumuzdu hediye etti galiba bakti cok aksiyon heyecan yok bi renk katti

50 mg dyemi böyle iyi ya bende diyorum neden 2.saat almadı benden ben veririm sanıyodum zaten yanlışsa bile bidaha uğraşamam aç karnına mahvetti beni şekerli su yeni düzeldi midem ya 😬
Uzun süre aç kalmak beni de aşırı zorladı ve şuan midem tuhaf benim de 😬 sonuçlarımız sorunsuz gelir umarımm

Back
X