• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kızlar aşırı bunaldım .Meme olmadan uyumuyor,kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyor,tekrar meme vermeyince tepinerek ağlıyor 🤯
Emzik almıyor memeyi emzik niyetine kullanıyor,karnı tok 🤯uykusuzluktan bayılmak üzereyim böyle bir şey yaşayan var mı
Ay aynısı ve memede uyuyunca indiriyorum çığlık çığlığa gaz sorunumuz da başladı tam bi survivor evde. Gündüzleri asla uyku yok sadede ağlama ve meme de sakinlesip gözünü kapatıyor 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor

Ay aynısı ve memede uyuyunca indiriyorum çığlık çığlığa gaz sorunumuz da başladı tam bi survivor evde. Gündüzleri asla uyku yok sadede ağlama ve meme de sakinlesip gözünü kapatıyor 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor
Bizimki sadece arabada uyuyor bütün gece sokak sokak geziyoruz🤯

Normalde saat 19:00 başlıyor ağlamaya 12 kadar ama bu gün hep mızmızlandı onun istediği kucak hemen susuyor sallasam kesin susar ama ben bunların hepsini büyük oğluma yaptım sallamadan asla uyumak istemiyor çok zorluyor beni

Back
X