Bu plan işi benim de kafama yattı. Hatta duruyorsa paylaşırsanız sevinirim detayları atlamamak adına :)
Üzerini hep çizdim yazdıklarımın karalama gibi oldu direk kağıttakileri yazayım tarihler bugün başlanacak gibi olsun
6 Temmuz; Üst mutfak dolapları
7 Temmuz; Alt mutfak dolapları, ocak temizlenecek ve ocak yanı duvardaki yağ lekeleri silinecek
8 Temmuz;
Buzdolabı, çamaşır, bulaşık, kurutma makinesi ve fırın temizlenecek
9 Temmuz;
Gardırop ve baza iç dış silinip içindekiler düzgün yerleştirilecek + Fazlalıklar hurçlanacak
10 Temmuz haftası;
Ardiye boşaltılıp temizlenip düzenlenecek, tel yenilenip pencere kenarları yeni silikon sıkılacak
Ardiyenin olduğu odaya o hafta yeni mobilyalarda gelmişti onlarıda temizleyip eşyaları yerleştirmiştik
17 Temmuz haftası;
Pencere, perde yıka ütüle + Banyo duvarlarıyla beraber komple yıkanacak + Odalarda lambalar ve avizeler silinecek + Koltuklar, masa sandalyeleri silinecek + Vestiyer iç dış silinecek
Halılar son hafta verilecek(Doğum için başka şehre gidicem)
Ek olarak perdeleri takmadan her odada perde raylarını, duvarını ve tavanınıda sildik.
1 haftalık olarak yazma niyetim ara vererek kısmen esnek liste yapmaktı. Peş peşe günlerde yapıp o haftanın işini bitirdiğimiz oldu geri kalan günlerinde dinlendik. Başka haftada 2 gün yapıp diğer günde evin yemeğine genel temizliğine veya market alışverişi vs bu tip şeylere ayırdığımızda oldu.