- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Heemen bakıyorumBen instagramda tutartasarima yaptırdım gerçekten çok güzell, arkadaslarım da trendyoldan filan sipariş vermiş baya farkediyordu :) kız olunca biraz süslü olsun dedim ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heemen bakıyorumBen instagramda tutartasarima yaptırdım gerçekten çok güzell, arkadaslarım da trendyoldan filan sipariş vermiş baya farkediyordu :) kız olunca biraz süslü olsun dedim ben![]()
Eklemişim önceden zaten kız nerden biliyormuşum acaba
Çocuğun donu yok nereye yapacak bu çocukYa smgsben de mama sandalyesine kadar aldim ama daha kendime bir meme kremi alamadım çocuğuma bir bez almadim
![]()
Ben pike gibi olanı yaptırdım ama belki bi tane de Müslin siparişi veririm doğuma yakın havalara göre,Puset örtüsü müslin gibi olanlar var. Bir de pike gibi olanlar var.
Biri sıcakta - diğeri soğukta iyi gider. Siz hangisini tercih ettiniz arkadaşlar?
Bugün hepimizin derdi puset örtüsüPuset örtüsü müslin gibi olanlar var. Bir de pike gibi olanlar var.
Biri sıcakta - diğeri soğukta iyi gider. Siz hangisini tercih ettiniz arkadaşlar?
Canım ben 2 paket almıştım ama 1 paket tamamen bitti diğerinden 3 tane kullandım sadeceCanım kaç tane kullandım depend bende alıcam
Ben Müslin almadım , kışı da düşünerekPuset örtüsü müslin gibi olanlar var. Bir de pike gibi olanlar var.
İlk 2 gün zaten ben tek başıma tuvalete gidemedim o yüzden ablam giydirdi ama diğer günler kendim rahatça giydim Canım, sezeryanda ilk gün ve ondan sonraki gün zor oldu benim için 3. Gün normal yaşantımda döndüm diyebilirimSezeryan sonrası onu giymek zor oldu mu? Külot seklinde ya. Ayağını kaldırmak falan![]()
Teşekkür ederim, bu arada bebeğin nasıl ? Hep dua ediyorum inşallah kısa sürede taburcu olursunuzCanım ben 2 paket almıştım ama 1 paket tamamen bitti diğerinden 3 tane kullandım sadece
Bu sene fena çöktü sıcaklarOyyy bu sıcaklarda şişman bir hamile olmak ne kaa zormuş![]()
2 gün evvel eczaneye gittim. 2 kadın iddiaya girmişler biri kız biri erkek demiş geldiler sordular dedim kızYaa herkes bana bebek erkek mi diyor karnımın şeklşnden dolayışüpheye düşüyorum ama fetal dna var amniyosentez var hepsi yalan söylemez herhalde
![]()
Vallahi şansımıza te afrikalardan gelmiş hemdeBu sene fena çöktü sıcaklar![]()
Rica ederim canım benim asıl ben teşekkür ederim dualarınızda bize de yer verdiğiniz içinTeşekkür ederim, bu arada bebeğin nasıl ? Hep dua ediyorum inşallah kısa sürede taburcu olursunuz![]()
Bu haftalarda 2 haftada bir gel demesi yeterli canım 36 dan sonra haftada bir derler şuan her hafta gel demesine aksi bir durum yoksa gerek yok benceBenim bu doktor da fazla rahat artık 32+6 suan bizim . 2 hafta 3 hafta sonra gel dedi. Yani acil bir şeyin olmazsa diyor. Normalde her hafta çağırması gerekmez mi![]()
Henüz beklemeye aldım ama alicam kesin .Benim sezeryan sonrası yaklaşık 5 gün kanamam oldu canım, depend çok kullanışlı iç çamaşırı da giymene gerek kalmıyor hem bence bel tarafı yüksek ve esnek olduğu için bence karnı da topluyor
Ay maşallah ona tombili olsun güçlensin en kısa zamanda inşRica ederim canım benim asıl ben teşekkür ederim dualarınızda bize de yer verdiğiniz içinher gün görmeye gidiyorum bebeğimi ve gün geçtikçe büyüyor geliyor gözüme, yakında kanguru dediğimiz günün belli saatlerinde temas halinde olacağımız günlere başlayacağız o günleri iple çekiyorum bebeğimi kucağıma almak için
![]()
Henüz beklemeye aldım ama alicam kesin .
Bedene karar veremedim hangi beden almalıyım neye göre almaliyim bilmiyorum