2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Normal dogumda bayagi iniyormuş, sezaryende de kismen gidiyor canim, eski haline bile dönebilirsin

ksine bı tık daha büyyo. Snra yavaş yavaş küçülmeye b

karnını gazdan dolayı biraz daha büyük bile gelebilir gözüne, ama sonra gazı çıkarınca ve yürümeye başlayınca iniyor hızlı bir şekilde canım benim 1 hafta olmadan normale dönmüştü, tabi benim stresli ve üzüntülü geçtiğine belki ilk hafta 10 kilo verdim canım zaten hamilelikte 6 ki

Ya o fistolu takımın göbek kısmı gergin oldu daha da kilo alırsam zorlar gibi, o nedenle sordum. SAnırım geri yollamak zorunda kalcam.

Kızlar bu arada daha önce söylemiştim benim iki kaybım var. Acıları hep içimdedir. Okuduğum bir sanat kitabında Van gogh un çiçek açan badem ağacı tablosunu gördüm hikayesi beni cok etkilemişti. Psikolojisi bozuk olan ressam yeğeninin olacağını öğreniyor ve ismini onun ismini vericeklerini öğreniyor mektuplarda oraya çıkıyor. Doğacak yeğeni için bu tabloyu yapıyor. Ben de bir gun çocuğum olursa bu tabloyu odasına asacagim demiştim. Sayılarla boyama diye tablolar var ya hem evde sıkılmayayım uğraş olsun diye bu tablonun boyamasını buldum hemen sipariş ettim simdi ve duygulandım ne zamandır ağlamıyordum bi boşaldım yanı. Sizlerle de paylaşmak istedim. Sanırım bebeğim icin kendim için en keyif alarak yapacağım sey bu tablo olacak 🥹
Sergisine gittiğimde aşırı etkilenmiştim. Hayatındaki iniş çıkışları, eserlerine yansıttığı karışık duyguları ve mektuplarında her satırında farklı olan yazı stilinde açıkça görülen değişik psikolojisi gerçekten çok etkilemişti.
Umarım bebeğin tabloya baktıkça çok güzel enerjiler alır. 🌸

Sergisine gittiğimde aşırı etkilenmiştim. Hayatındaki iniş çıkışları, eserlerine yansıttığı karışık duyguları ve mektuplarında her satırında farklı olan yazı stilinde açıkça görülen değişik psikolojisi gerçekten çok etkilemişti.
Umarım bebeğin tabloya baktıkça çok güzel enerjiler alır. 🌸
Evet sonrasında ressamla ilgili inceleme yazılarını da okuyup baya etkilenmistim.
Kendine zarar verecek kadar zor zamanlar geçiriyor hayatının her anını etkiliyor bu yazı stiline kadar ve sonrasında doğacak bir bebeğe nasıl umut bağlıyor mucize işte. 💕 cok teşekkür ediyorum 🥹😚

Kızlar oioi markası geçen indirim yapmıştı. Şimdi o indirimli fiyat üzerinden bir daha %25 indirim yapmış. Aklında olup alacak varsa hepsiburada da.
sabahtan beri kurcalıyorum ama beğenilen renkler diğer satıcılarla aynı fiyatta. 15 - 20 tl fark ediyordur. sepete ekleyince başka satıcılardan da fiyat kontrolü yapmanızı tavsiye ederim.

Kızlar ben de öğretmenim bir şey sorayım size. 32. Haftada çalışabilir raporu alacağız ya inşallah. Bu Hafta 32+ …. Mı ? 31+…. Mı? O kadar önemli ki bu detay 🙄 iznimize 1 hafta olarak yansır yani 🫣🤭
Bugün 32+0 ım doktora gidince soracağım bakalım ne diyecek.
Umarım erkenden doğum iznine çıkartmazlar yaz tatilindeyiz diye.. sonraya ekleyebiliriz umarım

Kızlar oioi markası geçen indirim yapmıştı. Şimdi o indirimli fiyat üzerinden bir daha %25 indirim yapmış. Aklında olup alacak varsa hepsiburada da.
oy oyy çocuğun askere gidene kadar olan ihtiyaçlarını alacaz bu gidişle indirim kovalaya kovalaya 😁

Back
X