2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Fetal dnam temiz çıktı çok şükür. Ve Allahın izniyle bebeğimiz de erkek ama ındırekt coombs testim pozitif. 1/4 oranda çıktı şuan düşük ama takibe alacaklar 2 haftada bir test vereceğim umarım artmaz Allah büyük mucizem sağlıkla doğacak inanıyorum. Hepimizin sınavı farklı
Ayy çok sevindim canım fetal dna 'nın iyi gelmesine. Ben de sonuç bekliyorum bana da dua edin.. Yaa topiğimizin ilk erkek haberi. Sağlıkla hayırla gelsin paşa :):nazar::KK200:

sanemcee sanemcee Canım biz seni tabloya eklememişiz sanırım cinsiyet ekleyecektim bulamadım :) (yada ben atladım) Eklemek isterseniz bilgileri verirseniz ekleyeyim

ikili test sonucum iyi geldi çok şükür kızlar 🙏 benimki gene yatıyordu yaa 🥲 ikidir halsiz bi şekilde gidiyorum anasının enerjisi yok acaba ondan mı 😁 bu arada hoca cinsiyet tahmininde bulundu bence erkek dedi 🤭 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi 💕 böyle bi duygu olamaz ya o kadar heyecanlandım ki sanki gebeliğimi yeni öğrenmiş gibi oldum 🥰

ikili test sonucum iyi geldi çok şükür kızlar 🙏 benimki gene yatıyordu yaa 🥲 ikidir halsiz bi şekilde gidiyorum anasının enerjisi yok acaba ondan mı 😁 bu arada hoca cinsiyet tahmininde bulundu bence erkek dedi 🤭 2 hafta sonra gel kesinleşir dedi 💕 böyle bi duygu olamaz ya o kadar heyecanlandım ki sanki gebeliğimi yeni öğrenmiş gibi oldum 🥰
Yaa hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin 🥰

Maşallah kuzum hep güzel haberlerle gelelim inşallah 🙏

Ayy ne güzel heycanlar canm benim, 2hafta sonra yine görcen bak ne güzel :) Oğluş kesinleşince onu da tabloya ekleriz :) Beni etiketlemeyi unutmayın:)

Ayy ne güzel heycanlar canm benim, 2hafta sonra yine görcen bak ne güzel :) Oğluş kesinleşince onu da tabloya ekleriz :) Beni etiketlemeyi unutmayın:)
gerçekten çok güzel heyecanlar ya 😍 Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 tamam canım kesinleşince etiketlicem hayırlısıyla

Valla aile ekonomisini düşünerek şu mavi bebek mağazasında şubat indirimleri vardı ya oradan aldım. Süt sağma makinesi, çöp kutusu (hatta bugün de indirimde) , penye battaniye , bebek bezi 1 paket 1 no 1 paket 2 no , beyaz bodyler var ya onlardan aldım biraz da.. askılı kısa kollu karışık :)

Çok şükür canım gözün aydın çok sevindim ❤️

Valla aile ekonomisini düşünerek şu mavi bebek mağazasında şubat indirimleri vardı ya oradan aldım. Süt sağma makinesi, çöp kutusu (hatta bugün de indirimde) , penye battaniye , bebek bezi 1 paket 1 no 1 paket 2 no , beyaz bodyler var ya onlardan aldım biraz da.. askılı kısa kollu karışık :)
Çöp kutusuna bende baktım ama tükenmiş sizce gerçekten kullanışlı mıdır koku yapar diye korkuyorum alsam bide nereye koyacaksınız yer olarak çöp kutusunh

Back
X