2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayyy gerçekten mii, benim cildim de çatlamaya çok müsait, başlayayım bile diyordum. Şimdi kesin başlayacağım 😅
Aynen canım başla başla😀 geçen bebe yağını şikayet ediyordum belki de o mu kuruttu ekstradan anlamadım çünkü bacaklarım bile kurumuş bide alerjik gibi uzaaak bölgelerde minik sivilce başları.. Birden oldu. Bugün biooil aldım ayaktan boynuma her yerime sürdüm dindirdi biraz kaşıntımı kuruluğumu😀 koltuklara da örtü sermeyi düşünüyorum yarına yoksa ev batacak😅

Cok sevindim sonucunun temiz çıkmasina ben 10 gun once verdim fetal icin kan fakat daha gelmemiş sonuc normalde bugün gelecekti fransa da ki laboratuvar a bile mail attım fransizcaya çevirip iki güne gelir sonuc dediler ama ben planladığım gun ertelenince bana bi iki gun gecmeyecek offfff cok stres oldum evde cinsiyet partisi yapmak için bütün malzemeleri aldim fakat daha test sonuclanmadi:KK43:
Canım niye bu kadar uzatıyorlar ki ya ben de sinir oluyorum böyle şeylere gün sayıyorsun verilen tarihe sonra böyle oluyor. Neyse güzel sonuç gelsin de gerisi çok da önemli değil ❤️
Merhaba canım, bugün doktora gittim rahatladım çok şükür, koku yoksa korkulacak birşey yok dedi. ☺️İçim rahatladı.
Canım çok sevindim 🌸
Çok sevindim canım 🙏 şükürler olsun, cinsiyeti de belli olmuş tebrik ederim. Testin de takip edilir inşallah sağlıkla kavuşun yavruna 💓
İnşallah canım benim içimde umut çok yüksek Allahın izniyle❤️
Merhaba teyzoşlar bende bugün doktora gittim, bebişimi gördüm minnoşum büyümüş eli ayağı kıpırdadı hareket ediyordu 😍🥰 ay bı sevindim 🌸 şükürler olsun,. Kalbini daha güçlü dinledim. Haftasıyla uyumlu dedi, koku kaşıntı yoksa akıntı için korkulacak birşey yok dedi. İçim rahat ayrıldım, ara sıra olur kasıkta sızlamalar normal dedi. Ama 1 ay sonraya çağırdı. 3 hafta sonra kaçak bir randevu alıp gidebilirim ha ha 🫠
Canım ya her gidişte daha benimsiyoruz değil mi çok güzel çok heyecanlı şeyler🌸
Selamlar hanımlar perşembe randevum var 13 haftalık oluyoruz inşallah.cumarteside umreye gidiyorum Allah nasip ederse.inşallah çok rahat sağlıklı bir şekilde gider gelirim.dua edin banada🤲gitmeden cinsiyetini öğrenebilsem bari😄
Canım benim Allah yolunu açık etsin ne kadar güzel. Evet dualarına ihtiyacımız var .Allah kabul etain arkadasim 🌸

Kızlar sağlık ocağına gebelik için kaydınızı yaptınız mı bize tetanoz aşısı yapılması lazım ama kaçıncı haftaydı unuttum bunu atlamamak lazım
Kayıt oldu mu bilmiyorum ama Ebe beni aradı, sistemde gördüm gebesiniz dedi bir iki soru sordu kalp atışını duyunca arayın demişti unuttum :D 20.haftada tetanoz aşınız var dedi, şeker yüklemesi biz yapabiliyoruz dedi vs. bebek doğunca da arıyorlar peşini bırakmıyorlar ablamdan biliyorum onu da aşıları için vs.

Selamlar hanımlar perşembe randevum var 13 haftalık oluyoruz inşallah.cumarteside umreye gidiyorum Allah nasip ederse.inşallah çok rahat sağlıklı bir şekilde gider gelirim.dua edin banada🤲gitmeden cinsiyetini öğrenebilsem bari😄
Ne güzel canım 🥰 maşallah bizlerede dua et nolur🙏hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah öğrenirsin bakalım ne diyecek 13 de gösterirse söyler bence

Kayıt oldu mu bilmiyorum ama Ebe beni aradı, sistemde gördüm gebesiniz dedi bir iki soru sordu kalp atışını duyunca arayın demişti unuttum :KK70: 20.haftada tetanoz aşınız var dedi, şeker yüklemesi biz yapabiliyoruz dedi vs. bebek doğunca da arıyorlar peşini bırakmıyorlar ablamdan biliyorum onu da aşıları için vs.
Tmm bebeğim teşekkür ederim o zaman vakit var Daha

Ayy canım sevindim senin adına oralarda bize de dua et lütfen bebişle beraber dualarınızda bizleri unutmayın :)

Back
X