TabikiDualarımız seninle kuzum sende oralarda bize dua etmeyi unutma olur mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TabikiDualarımız seninle kuzum sende oralarda bize dua etmeyi unutma olur mu![]()
Ayyy gerçekten mii, benim cildim de çatlamaya çok müsait, başlayayım bile diyordum. Şimdi kesin başlayacağım12. haftadan sesleniyorum ilk çatlaklarım oluşmuş. Herkesi yağlanmaya kremlenmeye davet ediyorum![]()
Aynen canım başla başlaAyyy gerçekten mii, benim cildim de çatlamaya çok müsait, başlayayım bile diyordum. Şimdi kesin başlayacağım![]()
Canım niye bu kadar uzatıyorlar ki ya ben de sinir oluyorum böyle şeylere gün sayıyorsun verilen tarihe sonra böyle oluyor. Neyse güzel sonuç gelsin de gerisi çok da önemli değilCok sevindim sonucunun temiz çıkmasina ben 10 gun once verdim fetal icin kan fakat daha gelmemiş sonuc normalde bugün gelecekti fransa da ki laboratuvar a bile mail attım fransizcaya çevirip iki güne gelir sonuc dediler ama ben planladığım gun ertelenince bana bi iki gun gecmeyecek offfff cok stres oldum evde cinsiyet partisi yapmak için bütün malzemeleri aldim fakat daha test sonuclanmadi![]()
Canım çok sevindimMerhaba canım, bugün doktora gittim rahatladım çok şükür, koku yoksa korkulacak birşey yok dedi.İçim rahatladı.
İnşallah canım benim içimde umut çok yüksek Allahın izniyleÇok sevindim canımşükürler olsun, cinsiyeti de belli olmuş tebrik ederim. Testin de takip edilir inşallah sağlıkla kavuşun yavruna
![]()
Canım ya her gidişte daha benimsiyoruz değil mi çok güzel çok heyecanlı şeylerMerhaba teyzoşlar bende bugün doktora gittim, bebişimi gördüm minnoşum büyümüş eli ayağı kıpırdadı hareket ediyorduay bı sevindim
şükürler olsun,. Kalbini daha güçlü dinledim. Haftasıyla uyumlu dedi, koku kaşıntı yoksa akıntı için korkulacak birşey yok dedi. İçim rahat ayrıldım, ara sıra olur kasıkta sızlamalar normal dedi. Ama 1 ay sonraya çağırdı. 3 hafta sonra kaçak bir randevu alıp gidebilirim ha ha
![]()
Canım benim Allah yolunu açık etsin ne kadar güzel. Evet dualarına ihtiyacımız var .Allah kabul etain arkadasimSelamlar hanımlar perşembe randevum var 13 haftalık oluyoruz inşallah.cumarteside umreye gidiyorum Allah nasip ederse.inşallah çok rahat sağlıklı bir şekilde gider gelirim.dua edin banadagitmeden cinsiyetini öğrenebilsem bari
![]()
OMG! ÇOK ERKEN DEĞİLMİ12. haftadan sesleniyorum ilk çatlaklarım oluşmuş. Herkesi yağlanmaya kremlenmeye davet ediyorum![]()
Kayıt oldu mu bilmiyorum ama Ebe beni aradı, sistemde gördüm gebesiniz dedi bir iki soru sordu kalp atışını duyunca arayın demişti unuttumKızlar sağlık ocağına gebelik için kaydınızı yaptınız mı bize tetanoz aşısı yapılması lazım ama kaçıncı haftaydı unuttum bunu atlamamak lazım
Ne güzel canımSelamlar hanımlar perşembe randevum var 13 haftalık oluyoruz inşallah.cumarteside umreye gidiyorum Allah nasip ederse.inşallah çok rahat sağlıklı bir şekilde gider gelirim.dua edin banadagitmeden cinsiyetini öğrenebilsem bari
![]()
Tmm bebeğim teşekkür ederim o zaman vakit var DahaKayıt oldu mu bilmiyorum ama Ebe beni aradı, sistemde gördüm gebesiniz dedi bir iki soru sordu kalp atışını duyunca arayın demişti unuttum20.haftada tetanoz aşınız var dedi, şeker yüklemesi biz yapabiliyoruz dedi vs. bebek doğunca da arıyorlar peşini bırakmıyorlar ablamdan biliyorum onu da aşıları için vs.
Hayır yaa başlamasınn... Daha krem bile süremedikk12. haftadan sesleniyorum ilk çatlaklarım oluşmuş. Herkesi yağlanmaya kremlenmeye davet ediyorum![]()
Ayy canım sevindim senin adına oralarda bize de dua et lütfen bebişle beraber dualarınızda bizleri unutmayın :)Selamlar hanımlar perşembe randevum var 13 haftalık oluyoruz inşallah.cumarteside umreye gidiyorum Allah nasip ederse.inşallah çok rahat sağlıklı bir şekilde gider gelirim.dua edin banadagitmeden cinsiyetini öğrenebilsem bari
![]()
Hadi hayırlı sonuçlar çıksın inşallah canım benim. Hangi firmadan yaptırıyorsun. Benimde bu cumaya doğru sonuç çıkacak inşallahGünaydınbugün benim fetal dna testim var
![]()
Bana 12 nisan demişti sağlık ocağı 18 +2 yim o tarihte..Kızlar sağlık ocağına gebelik için kaydınızı yaptınız mı bize tetanoz aşısı yapılması lazım ama kaçıncı haftaydı unuttum bunu atlamamak lazım
Bende arayıp kaydımı yaptırayım o haldeBana 12 nisan demişti sağlık ocağı 18 +2 yim o tarihte..
Valla beni onlar aradılar , doktorlar bir sisteme gebe diyince direk bize düşüyor dedi. Daha kalp atışı bile duymamıştık aradıklarında hatta. Bzaı doktorlar girmiyor oraya dedi.Bende arayıp kaydımı yaptırayım o halde
Beni aramadılarValla beni onlar aradılar , doktorlar bir sisteme gebe diyince direk bize düşüyor dedi. Daha kalp atışı bile duymamıştık aradıklarında hatta. Bzaı doktorlar girmiyor oraya dedi.