Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar hoş geldiniz ekledim sizi de tabloya. Hayırlı sağlıklı olsun bebişinizNewMamaa beni de ekler misiniz?
ankara
ilk gebelik
sat 15.12.2022
doğum tarihi 21.09.2023 oluyor sanırım.
Evet erkeeen ama bence bebe yağı mahvetti beni. Çünkü önceki minik sivilceler ve pul dökülmeler sora belimde kırmızı çizgiler. Bebe yağına tövbe ettim kendim ettim siz etmeyinOMG! ÇOK ERKEN DEĞİLMİ![]()
Bende aldım bi kaç hafta önce. Yeni ve şişik olduğu için kafa koyduğum kısım yukarda kaldı. Boynum rahat etmedi. Ama sarılma bölümü çok iyi, sırt desteği mütüşBende bugün hamile yastığı almaya karar verdim kızlarrahat yatamıyorum, birazda keyfimden
Güzel şeyler sürünmeye başla lütfenHayır yaa başlamasınn... Daha krem bile süremedikk
Genox a yaptırdım. 3-5 iş gününe çıkıyormuş. Güzel sonuçlarımız olsun canımHadi hayırlı sonuçlar çıksın inşallah canım benim. Hangi firmadan yaptırıyorsun. Benimde bu cumaya doğru sonuç çıkacak inşallah
Canm benim doktor ilk 3 ay çatlama kremi sürme dedi, bebeğe zararı olup olmadığı kesin kanıtlanmadı dedi. O nedenle süremedim. Biooil almıştım hatta. Bu haftadan sonra başlıyorum inş.Evet erkeeen ama bence bebe yağı mahvetti beni. Çünkü önceki minik sivilceler ve pul dökülmeler sora belimde kırmızı çizgiler. Bebe yağına tövbe ettim kendim ettim siz etmeyin
Bende aldım bi kaç hafta önce. Yeni ve şişik olduğu için kafa koyduğum kısım yukarda kaldı. Boynum rahat etmedi. Ama sarılma bölümü çok iyi, sırt desteği mütüşkafa koyma yerine oturcam biraz ezilsin diye unutuyorum kaldı dolapta
Güzel şeyler sürünmeye başla lütfen
Genox a yaptırdım. 3-5 iş gününe çıkıyormuş. Güzel sonuçlarımız olsun canımbakalım cinsiyetide iyice merak etmeye başladım içimden bi ses pembelii olacak diyor
![]()
Aa hadi ya ilk defa duyuyorumCanm benim doktor ilk 3 ay çatlama kremi sürme dedi, bebeğe zararı olup olmadığı kesin kanıtlanmadı dedi. O nedenle süremedim. Biooil almıştım hatta. Bu haftadan sonra başlıyorum inş.
Yok ya hissedemiyorum :) Kız istiyorum gibi o yüzden kesin erkektir diyorum :) Rüyalarda kız gördüm :) His olarak birşey yok ama :)Aa hadi ya ilk defa duyuyorumhadi hayırlı olsun bendeki de bio oil inş faydasını görürüz
Sen cinsiyet hissediyo musun madem fetal bekliyosun
![]()
Hahahha kız istiyorum kesin erkektirYok ya hissedemiyorum :) Kız istiyorum gibi o yüzden kesin erkektir diyorum :) Rüyalarda kız gördüm :) His olarak birşey yok ama :)
Aynen öyle canım önce sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.Hahahha kız istiyorum kesin erkektirçok tatlısın
bende rüyamda bi kere kız gördüm arkadaşım o zaman erkek olacak dedi bakalım seninkini de iyice merak ettim şimdi
önce sağlık sonra hayırlı evlat gönlümüze göre inş hepimize
bakalımm
Aynen öyle canım önce sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.
Merhabalar hoş geldiniz ekledim sizi de tabloya. Hayırlı sağlıklı olsun bebişinizCanım benide listeye eklermisin
31 yaşındayım 1.çocuk
Son adet tarihim 14 aralık
Beklenen doğum tarihi 21 eylül
İzmir
Ciktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cokİnşallah iyisindir canım nasılsınçok üzüldüm, Rabbim dirayet versin..
Evdeyim cok sukur sag tup yumurtalik alindi. Bu da geldi gecti elhamdulillahinşallah bir problem olmaz sağ sağlim çıkarsınız![]()
Geçmiş olsun tek tüple hamile kalan da cok kişi var ona kafanızı takmayın allahim evladınızı size bağışlasın hazır olduğunuz istediğiniz zamanda tekrar nasip etsin insallah cok geçmiş olsun tekrarCiktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cok
Sag tupum yumurtaligm alindi malesefçok geçmiş olsuninşallah tüpe zarar gelmeden çıkarsınız
![]()
Cok tesekkur ederim.. Rabbim korusun boyle dis gebelikten ic kanama yapiyormus cok korkutucu cok zormus cokGeçmiş olsun tek tüple hamile kalan da cok kişi var ona kafanızı takmayın allahim evladınızı size bağışlasın hazır olduğunuz istediğiniz zamanda tekrar nasip etsin insallah cok geçmiş olsun tekrar![]()
Çok çok geçmiş olsunCiktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cok
selam kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 11+6 yim cinsiyetle ilgili bisey demedi sizce cinsiyeti ne bidahaki kontrole belli olur dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalim
Hep tersine çıkıyorHahahha kız istiyorum kesin erkektirçok tatlısın
bende rüyamda bi kere kız gördüm arkadaşım o zaman erkek olacak dedi bakalım seninkini de iyice merak ettim şimdi
önce sağlık sonra hayırlı evlat gönlümüze göre inş hepimize
bakalımm
Geçmiş olsun tez, zamanda iyileşirsiniz inşallahEvdeyim cok sukur sag tup yumurtalik alindi. Bu da geldi gecti elhamdulillah
Hiiç üzülmeee, tek tüp ve tek yumurtalık ile hamile kaldım. Sağ tarafımdaki tüp ve yumurtalık alınmıştı 10 yıl önce. Uğraşmadan hamile kaldım. Veren Allah her türlü veriyor. Geçmiş olsunSag tupum yumurtaligm alindi malesef![]()