2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ciktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim
Çook çook geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş dua ediyoruz hepimiz sana. İnşallah toparlanacaksın ve hayırlı zamanda yeniden hamile kalacaksın. Öncelik senin sağlıklı olman.

Moralim çok bozuk 10 haftalık olduk ikiz gebelikti bebeklerin birinde ense sırt ve karında ödem varmış diğeri gayet iyi dedi. İlerleyen zamanda devam ederse birini sınlandırmamız lazım dedi perinatolojiyede yönlendirdi. Banim ğibi olup bilğisi olan var mı acaba geçebilir mi ödem

Ciktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cok
Allahım şifa versin bir an önce ruhen ve bedenen iyi olun 🙏 İnşallah tez vakitte tekrar güzel haberler alırsın

Ciktim yavrum 3te girdim beste ciktim. Sag tup ve yumurtalik alindi kurtaj oldum. Rabbim dysmanimin basina vermesin. Siyah akintiyi Asla ihmal etmeyin kizlar gebeykisim. Bilsem ilacla dusuk yapardim. Yumurtaligim gitti cok uzgunum. Bir gece yattim eve ciktim sexeryan yerlerim agriyor kalkamiyorum cok zor kizlar cok
Çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum😞

Çok geçmiş olsun insan bu durumda ne der bilemedim Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 🙏 bian önce sağlığınıza kavuşun inşallah

Kizlar aksama hazırlık içindeyim şenlik var ben de bilmiyorum balonu patlatinca haberlerim 🥰😍😍😍

Eklentiler

• 20230228_174222.webp
    20230228_174222.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 86
Back
X