• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Eklentiler

• 903129C1-697C-4437-ABEB-872AD1D1AADB.webp
    903129C1-697C-4437-ABEB-872AD1D1AADB.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 117
Şakir Şakir kanayıp doğum yapan cok insan gördüm ben burada o yüzden kafana lütfen takmayaya çalış lütfen kanama alanı varsa eğer lekelenmeler devam eder kahve olursa kanama durmuş içeride oksitlenmis o yüzden de rengi dönmüştür demektir o yüzden icin daha rahat olabilir. Allahim şifa versin insallah bebeğini seni korusun. En önemlisi moral unutma lütfen
Çok şükür kahveye döndü canım doktor da öyle dedi🌸 çok teşekkür ederim, yorgun hissediyorum sadece zihnen biraz rahatlarsam tamamdır, yarına daha iyi olurum inşallah 🙏 içim rahatladi biraz yorumunla da Allah razı olsun

Geçmiş olsun kuzum. Bir arkadaşıma da oldu. Doktor tuvalet hariç kalkma mümkünse onu da az yap demişti :) Çorabını bile eşin giydirsin dedi 1 hafta sık dişini.. Ama bu kanama süreci geçince de çay may bırak o işleri artık. Biz çalışan kadınlara zor valla bunlar. Yemeği yap ye tamam. Kirlileri sofrayı toplarken koyarsam makineye koyuyorum. Bulaşıkları eşim yerleştirip diziyor artık sağ olsun.. Haftasonu enerji bulursam yapıyorum gerisini valla..
Bende destek alırım canım artık birilerinden falan ☺️ ayy nerde bende çorap giydirecek adam hemde ben zaten isteyen öyle şeyler ay sabrım yetmez Allah muhtaç etmesin 🫣 ama daha dikkatli olacağım kuzu kesinlikle, yemin ederim büyük abdestini yapmaktan korkar oldum 😅

Bende destek alırım canım artık birilerinden falan ☺️ ayy nerde bende çorap giydirecek adam hemde ben zaten isteyen öyle şeyler ay sabrım yetmez Allah muhtaç etmesin 🫣 ama daha dikkatli olacağım kuzu kesinlikle, yemin ederim büyük abdestini yapmaktan korkar oldum 😅
kakamı yapıp ıkınırken acaba çocuğa ıkınarak zarar veriyormuyum diye düşünen psikopat ben 😄😄

Back
X