Merhabalar

biz direkt mfk eş paketi aldık kendi sitesi üzerinden. Bu arada ben düşük yaptım ama ona da şükür diyoruz çünkü kendiligimden hiç gebe kalamamistim en azından bu vitaminlerle gebe kalabildigimi öğrenmiş olduk

kullanmaya devam ediyoruz. Herkese eş paketi öneriyor zaten ama şöyle bir ayrıntı var eğer sizde ya da eşinizde ekstra bir şey varsa ona göre şu şu vitamini alın diyor kendi sitesine girin ( burada sitesinin ismini veremiyorum yasak malesef ama Instagram hesabındaki biyografiden tıklayabilirsiniz) siteye girince sayfayı aşağı doğru ilerletin WhatsApptan danışma hattı var oradan bilgi alabilirsiniz zaten size sorular soruyorlar yaşınız amh değeriniz eşinizin sperm sonucu vs vs ona göre de size takviye öneriyorlar. Siteye mesai saatleri içinde girerseniz bilgi alabilirsiniz

biz tüp bebeğe başlayacaktık 100 bin TL olmuş ona başlamadan önce mfk kullanalim bakalım dedik ve iyi ki kullanmışız diyorum kesinlikle tavsiye ederim sadece çocuk için de değil bağışıklığım inanılmaz güçlendi ve ağrılarım geçti biraz uzun oldu kusura bakmayın inşallah size de şifa olur