• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba kızlar bende bugün ikili sonucunu aldım sanıp devlete gittim, ay adam yanlış vermiş 😿 neyse iyi ki gitmişim şehir Hastanesi'ne doktor bana 21 de detaylı randevusu verdi ve perinatolog a yönlendirdi çarşamba randevu verecek inşallah 🙏 bebişe baktı uyuyordu minnoşum büzülmüş uyuyorduu ama sırtına baktı gayet iyi görünüyor endişelenme dedi ❤️ Allah ondan razı olsun, cinsiyetine bakamadı yine 😆 ay kız mı acaba göstermiyor yavrum, boyu da haftasına göre önde çıktı çok şükür bugün mutlu oldum 🌸

Kızlar merhabalar, ben bugün amniyosentez oldum. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. 4 6 haftaya sonuç çıkacak. Merak edenler vardı diye yazıyorum. Dualarınız da bebişimle bana da yer verirseniz seviniriz 🙏 sonucumuz inşallah temiz çıkar.
İnşallah güzel haberler le geliceksin kuzum dualarım seninle 🙏

İkili tarama için ense kalınlığı ölçüldü burun kemiğini de görmüştü doktor burun kemiği var diye işlemesini söylemişti sekretere.
Özelde de devam etmeyi düşünüyorum 16. Haftada görüşelim demişti arası çok uzun gelince bir de tıpa gideyim dedim farklı bir göz olur diye. Onda da böyle bir sonuç aldım. Çok tedirginim 😣
Bi başka doktora dahamı gitsen kuzum bir hafta önce bir hafta sonradan gelebiliyor diye biliyorum ama çokta emin değilim yarın başka bir doktora gitsen mi acaba doktor ölçümleri de farkettiriyor

Canimyerinde olsam bı perinatolaga giderim devletteki de seni yönlendirebilirdi neden yönlendirmemiş, bildiğin bir prof ya da iyi bir perinatolog varsa hemen git, kafanda soru işareti kalmasın haftası nedir, neye göre hesap edeceğiz?, Burun kemiği birinde var dendi birinde yok diyorsun öyle şey olur mu?? Hiç vakit kaybetme, araştır bul git herşeyi detayıyla ögren ona göre hareket et.
Sanırım en mantıklısı bu olacak teşekkür ederim 🙏🏻 🙏🏻

Kızlar merhabalar, ben bugün amniyosentez oldum. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. 4 6 haftaya sonuç çıkacak. Merak edenler vardı diye yazıyorum. Dualarınız da bebişimle bana da yer verirseniz seviniriz 🙏 sonucumuz inşallah temiz çıkar.
Hep aklıma geliyorsun canım, Rabbim yardımcın olsun herşey iyi gelir ve içiniz rahatlar umarım 🙏 sonuç gelince haberdar et bizi🌸

Bi başka doktora dahamı gitsen kuzum bir hafta önce bir hafta sonradan gelebiliyor diye biliyorum ama çokta emin değilim yarın başka bir doktora gitsen mi acaba doktor ölçümleri de farkettiriyor
Bayramdan önce memleketteki doktoruma gitmeyi düşünüyordum ama o zamana kadar bu stresle bekleyemem. Yarın sabah tekrar baksın aynı şeyleri söylerse uzmana gitmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır her şey yolundadır 🙏🏻

Bayramdan önce memleketteki doktoruma gitmeyi düşünüyordum ama o zamana kadar bu stresle bekleyemem. Yarın sabah tekrar baksın aynı şeyleri söylerse uzmana gitmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır her şey yolundadır 🙏🏻
İnşallah kuzum mesela bende gittiğimde bir hafta önde derdi bazen üç gün bazen 6 gün en son gittiğimde bir gün geride demişti yani anlık yapılan ölçümlerle ilgili olduğunu düşünüyorum evet sizin biraz fazla ama ikinci bşr görüş almakta fayda var

Kızlar merhaba 16 haftalık ikizlere hamileyim. Karnımın içi bir kaç gündür rahatsız yani ağrı var desem tam olarak ağrı değil. Kasıklarda değil ama göbek deliğinin hemen altı gibi. Bu şekilde olan var mı acaba ?

Kızlar merhaba 16 haftalık ikizlere hamileyim. Karnımın içi bir kaç gündür rahatsız yani ağrı var desem tam olarak ağrı değil. Kasıklarda değil ama göbek deliğinin hemen altı gibi. Bu şekilde olan var mı acaba ?
Bende yemekten sonra ve yatağa yatınca oluyorum öyle değişik ağrılar hissediyorum. Psikolojik yada gazdır diye düşünüyorum.

Canım ölçümler makinelere göre değişiyormuş. Makinenin kalitesine göre bir kaç gün fark edebiliyormuş. Ama sen de biraz fazla fark var gibi. Yarın da git tekrar baksın. Hatta doktordan perinatologa yönlendirmesini de iste. Strese hiç gerek yok perinatologa git net öğren onların cihazları da çok daha iyi.

Merhabalar Eylül anneleri,aranıza yeni katılıyoruz oğluşum ve ben inş sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🤲🤲 nasıl doğum düşünüyorsunuz ben şimdiden tedirginliği yaşıyorum ,doktorum normal doğum önermedi ben normalden tarafım ama bakalım ilerleyen zamanlarda da durum ne olur🤷🤷
Ben normal düşündüm önce sonra baya araştırdım ve zorlukları aynıymış doğumdan sonra yani o yüzden Sezeryene karar verdim

Kızlar merhaba kafamı karıştıran şeyler oldu fikrinizi almaya ihtiyacım var 😥
Bugün tıp fakültesine gittim. Devlette de kaydım olsun diye. Son muayenemde 11+4( 17 martta ) çıkmıştı yani satı yakaladı diye sevinmiştik. Artık sata (27 Aralık) göre hesaplıyordum ve bugün 13+6 olmam gerekiyordu. Doktor ölçtüğünde 12+1 çıktı.
Başından beri 1 hafta geriden geliyordu zaten ama haftasını yakalamışken gerilemesi beni çok düşündürdü. Doktor ölçüm farkı olabilir dedi ama aradaki fark fazla geldi bana açıkçası. Bunu yaşayan oldu mu hiç aranızda çevrenizde?
Bebeğin kalp atışı vardı. İkili tarama özelde yapılmıştı düşük risk çıktı. Bugün doktor ense kalınlığı ve burun kemiği ölçemiyorum pozisyondan dolayı dedi. Yarın sabah tekrar bakalım dedi. Kafamdan bir sürü şey geçiyor inşallah bir sorun yoktur 😔🙏🏻
Canım dr dediği gibi ölçülerden oluyor ya bazen , ama 1 hafta geriden gelmesi seni. Tedirgin etmesin dinlenmeye çalış sol tarafına uzan bebek daha rahat beslenir sol tarafa uzanınca , bende dr değiştirdim 3 gün farklı gösterdi

Dualarım seninle inşallah temiz çıkacak 🤲🤲🤲

Canım ölçümler makinelere göre değişiyormuş. Makinenin kalitesine göre bir kaç gün fark edebiliyormuş. Ama sen de biraz fazla fark var gibi. Yarın da git tekrar baksın. Hatta doktordan perinatologa yönlendirmesini de iste. Strese hiç gerek yok perinatologa git net öğren onların cihazları da çok daha iyi.
Teşekkür ederim evet sevk isticem inşallah yönlendirir. Yönlendirmezse de birkaç perinatoloji uzmanı buldum onlardan birine randevu almayı düşünüyorum.

Canım dr dediği gibi ölçülerden oluyor ya bazen , ama 1 hafta geriden gelmesi seni. Tedirgin etmesin dinlenmeye çalış sol tarafına uzan bebek daha rahat beslenir sol tarafa uzanınca , bende dr değiştirdim 3 gün farklı gösterdi
1 haftadan daha fazla fark olması tedirgin etti aslında. Yani 1 haftayı kabul edebilirdim çünkü muayenelerde hep 1 haftaya yakın sapma oluyordu. Ne bileyim bu şaşırttı biraz.
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alıcam 🙏🏻

Ay canım benim sağol güzel duan için inşallah Allah şeninde ne muradın varsa versin ❤️❤️
Sagol canim benim Amin bu arada bugün testi yaptırdım fetal dna yanliz ödeme yaptigima dair makbuz vermediler heryer öyle yapiyor mu hatta Bi yerde mi kullancaksin dedi nedense tuhafima gitti onam formu istedim onu yolladılar makbuz fiş vermediler neden olabilir

Back
X