2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tam tersi çok az su içiyorum yani bir bardak su içsem 10 kere tuvalete gidiyorum , yani su içmeye korkar oldum artık , vücudum nerden bu kadar su üretiyor onu anlamıyorum
Valla ben de su az içiyorum havalar ısınınca bol bol içeriz.sağlıcakla kucağımıza alalım da her şey gelip geçer zaman çabuk geçiyor zaten ☺️

Valla ben de su az içiyorum havalar ısınınca bol bol içeriz.sağlıcakla kucağımıza alalım da her şey gelip geçer zaman çabuk geçiyor zaten ☺️
Aynen valla , ben diyorum bana pratik yaptırıyor şimdiden🤣🤣🤣 geceleri sürekli uyanıyorum ya diyorum artık alıştım heralde🤣🤣

Tam tersi çok az su içiyorum yani bir bardak su içsem 10 kere tuvalete gidiyorum , yani su içmeye korkar oldum artık , vücudum nerden bu kadar su üretiyor onu anlamıyorum
Suyu ayakta iiçmeyin. Oturarak için . Bi ara ben de öyleydim ayakta içince direkt pat pat tuvalete götürüyor.

Kızlar merhaba, bayadır yazmıyordum buraya nasılsınız? Her şey yolundadır umarım 🙏🏻❤️ 20+3teyiz bugün, cumartesi günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür bir problem yok sağlıklı ilerliyoruz 🤲💗 kızım biraz yordu doktoru pozisyon vermek istemedi 🤣 yüzünü de tam göstermedi inatçı olacak baya galiba 🫢

Eklentiler

• 656EC5E1-97B8-4155-AE33-C48E1597462E.webp
    656EC5E1-97B8-4155-AE33-C48E1597462E.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar merhaba, bayadır yazmıyordum buraya nasılsınız? Her şey yolundadır umarım 🙏🏻❤️ 20+3teyiz bugün, cumartesi günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür bir problem yok sağlıklı ilerliyoruz 🤲💗 kızım biraz yordu doktoru pozisyon vermek istemedi 🤣 yüzünü de tam göstermedi inatçı olacak baya galiba 🫢
yaa maaşallah ne güzel görmüşsünüz. Şu parmaklara bak ya ne kadar güzel büyüdü bebişlerimiz böyle görünce insan heycanlanıyor :) Maaşallah :nazar:

Kızlar yeni atandım Allah'a şükür de aranızda memur olan var mı bu doğum izinleri falan nasıl oluyor bilen varmı konumuzdan bağımsız ama 🙄
Gözünüz aydın sevindim sizin adınıza.. 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğu sonrası izin hakkımız var. Önceki izinleri doktor çalışabilir raporu verirse 5 haftasını sonraya aktarıp kullanabiliyorsunuz. Ama 37den sonra istesen de veremiyor doktor o yüzden son 3 haftayı saydıramazsın. Bu doğum iznin bittikten sonraki ilk 6 ay günde 3,5 saat süt izni var (istediğin saat kullanabiliyorsun) , ondan sonraki 6 ayda 1,5 saat süt izni var günlük.

Her kontrole gelmemde heyecanlanmam normal mi 🥲 inşaallah miniğim cinsiyetini gösterir 🤭🐣
Gittiniz mi kontrole öğrendiniz mi cinsiyet? Benimde yarın kontrolüm var çok heycanlıyım. Bir de ben doktor değiştiriyorum bu doktora ilk defa gideceğim. İnşallah hayırlı iyi b ir doktordur amin

Back
X