- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
Tatlim merhaba tekrar sordum ben emedur ilaç vermisler kalçadan biliyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim merhaba tekrar sordum ben emedur ilaç vermisler kalçadan biliyor musun
Emedur yapmışlar cnm sordumMetpamıd falan yapmışlardır canım o gebelıkte kullanılıyor zaten yanlıs bılmıyosam
Iyı barı canım o muadılı zaten metpamıdınEmedur yapmışlar cnm sordum
Çok su içiyorsanız ondan da olabilirÖğlen yatsam bile en fazla bir buçuk saat uyuya biliyorum yine sağolsun tuvalet uyandırıyor

Tam tersi çok az su içiyorum yani bir bardak su içsem 10 kere tuvalete gidiyorum , yani su içmeye korkar oldum artık , vücudum nerden bu kadar su üretiyor onu anlamıyorumÇok su içiyorsanız ondan da olabilir
Valla ben de su az içiyorum havalar ısınınca bol bol içeriz.sağlıcakla kucağımıza alalım da her şey gelip geçer zaman çabuk geçiyor zatenTam tersi çok az su içiyorum yani bir bardak su içsem 10 kere tuvalete gidiyorum , yani su içmeye korkar oldum artık , vücudum nerden bu kadar su üretiyor onu anlamıyorum

Aynen valla , ben diyorum bana pratik yaptırıyor şimdidenValla ben de su az içiyorum havalar ısınınca bol bol içeriz.sağlıcakla kucağımıza alalım da her şey gelip geçer zaman çabuk geçiyor zaten

geceleri sürekli uyanıyorum ya diyorum artık alıştım heralde
 geceleri sürekli uyanıyorum ya diyorum artık alıştım heralde

Çok sagol cnm içimi rahatlattınIyı barı canım o muadılı zaten metpamıdın

Suyu ayakta iiçmeyin. Oturarak için . Bi ara ben de öyleydim ayakta içince direkt pat pat tuvalete götürüyor.Tam tersi çok az su içiyorum yani bir bardak su içsem 10 kere tuvalete gidiyorum , yani su içmeye korkar oldum artık , vücudum nerden bu kadar su üretiyor onu anlamıyorum
Valla ben hiç ayakta durmuyorum ki Max 2 saat bütün gün boyunca , 2 saat bile olmuyor ayakta kalmam , yani hep oturarak içiyorumSuyu ayakta iiçmeyin. Oturarak için . Bi ara ben de öyleydim ayakta içince direkt pat pat tuvalete götürüyor.

20+3teyiz bugün, cumartesi günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür bir problem yok sağlıklı ilerliyoruz
 20+3teyiz bugün, cumartesi günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür bir problem yok sağlıklı ilerliyoruz 
 kızım biraz yordu doktoru pozisyon vermek istemedi
 kızım biraz yordu doktoru pozisyon vermek istemedi  yüzünü de tam göstermedi inatçı olacak baya galiba
 yüzünü de tam göstermedi inatçı olacak baya galiba 
Merhaba ben de aslan koymayı düşünüyorum:) aileler hi beğenmedi sizde de oldu mu böyle şeylerHaa tabloya isim de mi yazıyor okii bizimkinin adını Aslan karar verdik

Merhaba ben mühendisim devlette 4 ay ücretli 2 sene ücretsiz iznimiz var bizim.Kızlar yeni atandım Allah'a şükür de aranızda memur olan var mı bu doğum izinleri falan nasıl oluyor bilen varmı konumuzdan bağımsız ama
Tamam teşekkür ederimMerhaba ben mühendisim devlette 4 ay ücretli 2 sene ücretsiz iznimiz var bizim.

yaa maaşallah ne güzel görmüşsünüz. Şu parmaklara bak ya ne kadar güzel büyüdü bebişlerimiz böyle görünce insan heycanlanıyor :) MaaşallahKızlar merhaba, bayadır yazmıyordum buraya nasılsınız? Her şey yolundadır umarım20+3teyiz bugün, cumartesi günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür bir problem yok sağlıklı ilerliyoruz
kızım biraz yordu doktoru pozisyon vermek istemedi
yüzünü de tam göstermedi inatçı olacak baya galiba

yaa hayırlısı olsun bir kız daha ekliyorum hemen tabloyaKızlar merhaba umarım herkes iyidirmuayeneden çıktım çok şükür her şey yolundaymış 15+3 görünüyor. Cinsiyeti de öğrendik kızımız oluyor

NewMamaa
Gözünüz aydın sevindim sizin adınıza.. 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğu sonrası izin hakkımız var. Önceki izinleri doktor çalışabilir raporu verirse 5 haftasını sonraya aktarıp kullanabiliyorsunuz. Ama 37den sonra istesen de veremiyor doktor o yüzden son 3 haftayı saydıramazsın. Bu doğum iznin bittikten sonraki ilk 6 ay günde 3,5 saat süt izni var (istediğin saat kullanabiliyorsun) , ondan sonraki 6 ayda 1,5 saat süt izni var günlük.Kızlar yeni atandım Allah'a şükür de aranızda memur olan var mı bu doğum izinleri falan nasıl oluyor bilen varmı konumuzdan bağımsız ama
Gittiniz mi kontrole öğrendiniz mi cinsiyet? Benimde yarın kontrolüm var çok heycanlıyım. Bir de ben doktor değiştiriyorum bu doktora ilk defa gideceğim. İnşallah hayırlı iyi b ir doktordur aminHer kontrole gelmemde heyecanlanmam normal miinşaallah miniğim cinsiyetini gösterir