- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 133
Ya bende samsundayım normalde Kocaelide oturuyorum o yüzden burda hep farklı doktorlara gittim kız denildi ama kesin mi bilmiyorum detaylıya girince netleşir galiba artıkGittiniz mi kontrole öğrendiniz mi cinsiyet? Benimde yarın kontrolüm var çok heycanlıyım. Bir de ben doktor değiştiriyorum bu doktora ilk defa gideceğim. İnşallah hayırlı iyi b ir doktordur amin
 Doktor tutturmak  zor gerçekten kendi doktorumu arar oldum burdakileri görünce
  Doktor tutturmak  zor gerçekten kendi doktorumu arar oldum burdakileri görünce 

daha 2 3 hafta bekleyeceğiz gibi.. teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar gelir
 daha 2 3 hafta bekleyeceğiz gibi.. teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar gelir

bende bakim, gezen bir anneysen bence kesinlikle lazım
 bende bakim, gezen bir anneysen bence kesinlikle lazım  , ya benim bı park yatağım var aslında çokta yeni miss gibi fakat anne yanı değil
 , ya benim bı park yatağım var aslında çokta yeni miss gibi fakat anne yanı değil  daha ufak bir beşik bakım dedim o yüzden
 daha ufak bir beşik bakım dedim o yüzden

ama temiz bir kız ve her şeyi kaliteli chicco falan dedi markası ben de karar verdim ondan alacağım Allah’a sukur 0 alacak durumum var hatta eşim kızdı ama ben ikinci el alıp Kalanı da bebeğimin hayrı icin yardım yapmayı düşündüm allahim niyetimi biliyor Kabul etsin insallah. Evet heyecanlıyız en iyisi olsun istiyoruz ama ben de boyle bir karar aldım
 ama temiz bir kız ve her şeyi kaliteli chicco falan dedi markası ben de karar verdim ondan alacağım Allah’a sukur 0 alacak durumum var hatta eşim kızdı ama ben ikinci el alıp Kalanı da bebeğimin hayrı icin yardım yapmayı düşündüm allahim niyetimi biliyor Kabul etsin insallah. Evet heyecanlıyız en iyisi olsun istiyoruz ama ben de boyle bir karar aldım  

ne yalan söyleyeyim grupta olmanız bana güven veriyor
 ne yalan söyleyeyim grupta olmanız bana güven veriyor  

bizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı
 bizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı