- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
Bence çok mantıklı canım, iyi düşünmüşsün temiz ve düzgünse neden kullanmayalım, hep bütcemiz için hem o insana faydamız dokunur hem kapitalist düzen içinBen de ablamla konuştum bugün.
Cok yakın ve pimpirikli bir arkadaşı var benim bir önceki gebeliğimde aynı zamanda hamile kalmıştık o doğurdu benimki nasip olmadi. Neyse onun çocuğunun anne yanı varmış iste bebek arabası ne bileyim puset falan juno yatak falan da dedi hiçbir fikrim yok ne oldugu ile ilgiliama temiz bir kız ve her şeyi kaliteli chicco falan dedi markası ben de karar verdim ondan alacağım Allah’a sukur 0 alacak durumum var hatta eşim kızdı ama ben ikinci el alıp Kalanı da bebeğimin hayrı icin yardım yapmayı düşündüm allahim niyetimi biliyor Kabul etsin insallah. Evet heyecanlıyız en iyisi olsun istiyoruz ama ben de boyle bir karar aldım

kızımın mama sandalyesini 2. El amıştım ve joie ydi hem çok kaliteli hem yeni gibi hem uygundu. Ben asla karşı değilim. Seninki güzel bir fırsat olmuş, anne yanı beşik bulabilirsem onunda 2. El alırım
 kızımın mama sandalyesini 2. El amıştım ve joie ydi hem çok kaliteli hem yeni gibi hem uygundu. Ben asla karşı değilim. Seninki güzel bir fırsat olmuş, anne yanı beşik bulabilirsem onunda 2. El alırım  nasipleri gelir yavrucaklarımızın
 nasipleri gelir yavrucaklarımızın 

Allah korusun
 Allah korusun

bizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı
 bizde surat düşmesi ve ağız ucuyla iyi güzel falan oldu ama hiçte umrumuzda olmadı amaaan onlara mı kaldı 

bacım sende evliya sabrı var, tatlı çikolata vs ye git öğren canım çok geç olmuş
 bacım sende evliya sabrı var, tatlı çikolata vs ye git öğren canım çok geç olmuş  Allah yardımcın olsun
 Allah yardımcın olsun

benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka
 benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka 
 dün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum
 dün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum  siz neler yapıyorsunuz?
  siz neler yapıyorsunuz? aşırı sıkıştırıyor çabucak işlerimi halledip eve dönüyorum
 aşırı sıkıştırıyor çabucak işlerimi halledip eve dönüyorum