2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben hamilelikten önce sigara içerdim hamilelikle bıraktım. Zaten aşırı bi tiksindim şuan kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim gibi olan var mı? İnşallah doğurduktan sonra da başlamam
Benim arkadaş hamileyken kesti sonra bütün ailesi içiyor diye dayanamadı ve tekrar başladı🫣

Kızlar 11 haftalık. Var mı cinsiyet tahmini yapabilen ?

Eklentiler

• EF775281-5D05-4539-ABE3-8A2CA96715C3.webp
    EF775281-5D05-4539-ABE3-8A2CA96715C3.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 71
Canım kızlar bişey sorcam siz makyaj yapıyormusunuz? İnternette yasak yazıyor bebeğe geçer falan bende yapmıyorum fakat bayram geliyor insan az süslenip kendine gelmek istiyo zaten saçlar bembeyaz boyayamıyoruz bari makyaj yapıp ruj sürebilsek bu konuda bilgisii olan varmı bende ona göre yol alim:KK55:

Kimyasallara olabildiğince dikkat etmeye çalşıyorum ama hergün işe gidiyorum ve birşey süremezsem çok soluk görünüyorum o yüzden ben makyaj yaptım hep fondöten vs sürmüyorum zaten kullanmıyodum güneş kremi sürüp rimel ruj sürüyorum yani 🤷‍♀️🤗
Canım kızlar bişey sorcam siz makyaj yapıyormusunuz? İnternette yasak yazıyor bebeğe geçer falan bende yapmıyorum fakat bayram geliyor insan az süslenip kendine gelmek istiyo zaten saçlar bembeyaz boyayamıyoruz bari makyaj yapıp ruj sürebilsek bu konuda bilgisii olan varmı bende ona göre yol alim:KK55:

Ya gerçekten mi :) Sağlıklı olsun tabi ama oğlum var kızım da olsun isterdim. Nereden anladınız Sonbahardagel Sonbahardagel

Ben her gün makyaj yapıyorum , öyle bişeyde hiç duymadım

selam kızlar nasılsınız 💕 uzun zamandır yoktum ama tüüümm mesajları okudum ve herkesin iyi olmasına çok sevindim 🥰 benle oğluşum da iyiyiz çok şükür bugün çok net hareketlerini hissettim 19+1 iz muazzam bir duygu tarifi yok bambaşka 😍😍 normalde her gece kendimi dinlerdim ama tık yoktu birazda çarpıntım olduğu için elimi karnıma koyduğumda kendi nabzımı duyuyordum belki de bu yüzden hareketlerini biraz geç hissettm ama olsun 🥰 geçen hafta dr a göründük bayramdan sonra detaylıya randevu verdi ama eşim de çok gelmek istediği için 21.haftamda gidemeyeceğim sonraki haftalar da gitmem de sakınca olur mu acaba ☺️
Detaylıya 23. Haftaya kadar gidebilirsiniz sorun yok💕 23. Hafta demek 22+6 demek max ona göre ayarlayabilirsiniz.

Daha kaliteli ürünler kullanıyorum ama yapıyorum. Oje de sürüyorum asetonsuz aseton kullanıyorum çıkarırken sonra bol suyla yikiyorum. Kendime bakmazsam eğer iyi hissetmem bu daha kötü benim için. Beyaz sorununuz varsa organik boyayla boyayabilirsiniz de bence cok boyatan var.

Günaydın kızlar, bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim, yarın alacağım rutin takip dedi, dün yazlık kıyafetleri çıkardım eskileri kaldır dağ gibi ütü erit, çamaşır makinasıyla kanka olduk resmen 🤪 dün bide AVM ye gittik, asla eskisi gibi yürüyemiyorum ya hemen ayaklarımın altı ağrıyor çabuk yoruluyorum 🫥 siz neler yapıyorsunuz?
Sağlık ocakları cok guzel çalışıyor ya demirimde düşme vardı biraz aslında normal sınırdaydı ama günde ikiye çıkarttı sağlık ocağındaki ebem söylemişti doktoruma söyledim o da öyle dedi Demir’e bakın.
Ben daha iyiyim cok ayakta kalınca belim agriyor ama dağ taş tepe demeden geziyorum ilerleyen aylarda gelemeyeceğim diye. 15 gün aydındayım simdi eşimin nöbetçi olmadı her gün başka bir antik kente götürüyorum onu 😃 o benden daha cok yoruluyor sukur ama normalde de cok hareketli ve yürümeyi seven biriydim cok da kilo almadım sanırım ondan daha iyiyim.
Bayram alışverişi yaptım ben de L elbise alıyorum hayatımda ilk defa aldığım kilolardan okadar mutluyum ki. Büyüklerinizden bebeklere bayram harçlığı istemeyi unutmayın canlar 😃😃

Kızlar ben hamilelikten önce sigara içerdim hamilelikle bıraktım. Zaten aşırı bi tiksindim şuan kokusuna bile tahammül edemiyorum. Benim gibi olan var mı? İnşallah doğurduktan sonra da başlamam
Ben hiç hayatımda kullanmadım ama sizi tebrik ederim cok sevindim. İnsallah başlamazsınız. 💕 nargileyi severim tam bir suriyeliyim 😃 ama bebek dusundugum aydan beri içmiyorum emzirme bitince arada içerim ama yine siz içmeyin 😃

Daha kaliteli ürünler kullanıyorum ama yapıyorum. Oje de sürüyorum asetonsuz aseton kullanıyorum çıkarırken sonra bol suyla yikiyorum. Kendime bakmazsam eğer iyi hissetmem bu daha kötü benim için. Beyaz sorununuz varsa organik boyayla boyayabilirsiniz de bence cok boyatan var.
Teşekkür ederim bebeğim ❤️

Gözünüz aydın sevindim sizin adınıza.. 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğu sonrası izin hakkımız var. Önceki izinleri doktor çalışabilir raporu verirse 5 haftasını sonraya aktarıp kullanabiliyorsunuz. Ama 37den sonra istesen de veremiyor doktor o yüzden son 3 haftayı saydıramazsın. Bu doğum iznin bittikten sonraki ilk 6 ay günde 3,5 saat süt izni var (istediğin saat kullanabiliyorsun) , ondan sonraki 6 ayda 1,5 saat süt izni var günlük.
Biz yine tutturamadık yaz tatili hep doğum iznine gidecek:(

Back
X