2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
valla annem çok uyardı küçükte al diye. Kuzenim öyle yapmış 50cm almamış, bebek içinde kaybolmuş kıyafetlerin. (52 cm filan doğdu kısa da değildi) Kolunu bocağını çekiyordu bebek kollar bacaklar boş kalıyordu diyo :) Sonra apar topar gittik yeni aldık yıkadık ütüledik filan diyor.
Bende oğlumda 50 almıştım doğduğunda tam oluyordu, 53 cm doğdu ama yalnız bir ay giydirebildim. Fiyatlar şuan bukadar yüksek olduğu için bir aylık kiyafet için okadar para veresim yok 😩

Bende 13 Mayıs'ta olucam ağrı falan yaptı mı aşı
2-3 gün temizlik yapmışsın gibi bi kol ağrısı olur dedi ama şimdilik sıkıntı yok bende kolumu kaldırınca hissediyorum az o da. Kullanmadığınız kolunuzdan yaptırın hemşire bana öyle yaptı sol kolumdan oldum.

2-3 gün temizlik yapmışsın gibi bi kol ağrısı olur dedi ama şimdilik sıkıntı yok bende kolumu kaldırınca hissediyorum az o da. Kullanmadığınız kolunuzdan yaptırın hemşire bana öyle yaptı sol kolumdan oldum.
Anladım teşekkür ederim 🥰

Gerçekten hiç bi fikrim yok. Hastanede ben ben olmaktan çıkıyorum adımı zor hatırlıyorum:) doktora sormak istediğim tüm şeyleri unutuyorum . Bunu da sormamışım mesela. Doktorum da sağolsun ben sormadan kendisi birşey demez. Ya seviyorum doktorumu ama gerçekten bazı detaylarda çok kızıyorum.
Canım benim dr’ta çok iyi ama ben sormadan unutuyor bazen bende artık soruları yazıp gidiyorum çünkü sürekli heyecandan sorularımı unutuyorum 🤣🤣🤣

Kızlar günaydın, aranızda hiç gaz sancısından karın ağrısı çeken oldu mu, dün gece bi karın ağrısı ile uyandım çık korktum ama bi 5 dk sonra geçti bir daha olmadı ama korkuttu beni

Kızlar günaydın, aranızda hiç gaz sancısından karın ağrısı çeken oldu mu, dün gece bi karın ağrısı ile uyandım çık korktum ama bi 5 dk sonra geçti bir daha olmadı ama korkuttu beni
Ben çekiyorum afedersiniz kabızlık var zaten az önce de karnım çok kötü ağrıdı şimdi geçti bende korkuyorum 🙄

canım ben gitmeden önce telefona kaydediyorum neler sorcağımı notlar kısmına aklıma geldikçe soru ekliyorum oraya. doktora gidince en son her şey bitince sorularım vardı hocam diyip bakıyorum. Doktor cevaplamamışsa soruyorum.

Canım benim dr’ta çok iyi ama ben sormadan unutuyor bazen bende artık soruları yazıp gidiyorum çünkü sürekli heyecandan sorularımı unutuyorum 🤣🤣🤣
Haklısınız ya kesinlikle hazırlayıp gideceğim bir dahakine.
Canım zaman zaman oluyor. Zatan gaz sancısı gebelikte en büyük problemlerden biri. Bol yürüyüş ve suyu öneriyorlar bu durumda

Ay valla içim rahatladı biraz gece resmen bi ağrı ile uyandım 5 dk falan sürdü ama acaba bişey mi oldıiu diye düşünmekten koca gece uyuyamadım

Sancı bende olmuyor da o kadar gaz nasıl oluşuyor anlamıyorum :)

Kızlar sizce Bİm'e gelen katlanır küvet ile e bebekteki arasında ne fark vardır? Fiyat baya fazla çünkü

Ben öyle oluyordum şimdi bol boş akşamları lahana salatası yiyorum , öğlen 1 kaşık zeytin yağı içiyorum ve sabah aç karına bi bardak ılık su iyi geldi bana bir haftadır iyim

Kızlar sizce Bİm'e gelen katlanır küvet ile e bebekteki arasında ne fark vardır? Fiyat baya fazla çünkü
Bim yakınsa uğrayın kalitesi güzelse eğer alırsınız , marka farkı olabiliyor , dün bi mağazaya girdim bebek kıyafetleri hepsi 1000 den başlıyor baktım mayoral markaymış o yüzden 🤣🤣 yani bazen marka farkı oluyor

Back
X