• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar
Tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun 😍
Benim aklıma bişey takıldı bilen varsa lütfen yazabilir mi
Ultrason kağıdina baktığım zaman bebeğimin kafasi sağ da benim
Yani kağıda göre de mı karnimda sağ da yoksa tersi mi olur . Hani aynada yada fotografta tersi olabiliyor ya
Anlatabildim mi bilmiyorum 😄
Günaydın canım , bilemiyorum 😳 ama tekmeler nerden geliyorsa ayakları o taraftadır

Günaydın kızlar
Tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun 😍
Benim aklıma bişey takıldı bilen varsa lütfen yazabilir mi
Ultrason kağıdina baktığım zaman bebeğimin kafasi sağ da benim
Yani kağıda göre de mı karnimda sağ da yoksa tersi mi olur . Hani aynada yada fotografta tersi olabiliyor ya
Anlatabildim mi bilmiyorum 😄
Benim de 16.haftada ultrasonda kafası sağdaydı, 20.haftada solda. Ben dönüyor kendi kendine diye düşündüm ama keşke sorsaydım doktora, merak ettim ben de😅

Kızlar agustos annelerinden bir arkadaşımız bu gece 27 haftalık ikiz doğumu gerçekleşti sancılanma ve ani açılmadan dolayı sizden ricam bol bol dua edermisiniz Rabbim yavrularıyla sağ salim evine dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏 belki birbirimizi tanımıyoruz ama duanın sonsuz gücüne inanıyorum.

İnan bana benm de korkum var ama ki sebeplerim de büyük. Bana da sezaryen olursa riskli olabilir dendi daha önceki ameliyat ve yapışıklıklarımdan dolayı mesela. Ama ben aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum . Çünkü düşünürsek hamileliğimizin tadını çıkaramayız bugünler bir daha gelmeyecek o yüzden şimdilik en azından endişeden uzaklaşalım ve minik tekmelerin tadını çıkaralım 🐣
Aynen cnm öyle inş güzel bir hamilelik gecilerim sağ salim kucağımiza alalım yavrularımızı 🥰

Kızlar agustos annelerinden bir arkadaşımız bu gece 27 haftalık ikiz doğumu gerçekleşti sancılanma ve ani açılmadan dolayı sizden ricam bol bol dua edermisiniz Rabbim yavrularıyla sağ salim evine dönmeyi nasip etsin inşallah 🙏 belki birbirimizi tanımıyoruz ama duanın sonsuz gücüne inanıyorum.
İnşallah bebeklerine sağ sağim kavuşur 27 hafta prematüre olarak küvezde bir süre tutarlar ama şans çok yüksek , inşallah Allah evlatlarını ona bağışlar , acaba niye oluyor ya bu ani açılış , benim de en çok korktuğum şey erken doğum ya ☹️

Gene dayanamayıp alışveriş yaptım 😅
2EB926D5-A1B6-4DAA-9A8C-B6496B1BC649.webp

Tecrübeli annelerim size sorum olacak, doğum sonrası hastanede gecelik mi daha kullanışlı alt üst pijama mı? Normal / sezeryan nasıl doğurcaz bilmiyorum tabi. Yoksa ikisinden de almak mı gerekir?
Sezaryen olanlara gecelik tavsiye ediliyor ama ben pijamayla daha rahat ettiğim için sezaryen sonrası da pijamayla yine rahat ettim.

Tecrübeli annelerim size sorum olacak, doğum sonrası hastanede gecelik mi daha kullanışlı alt üst pijama mı? Normal / sezeryan nasıl doğurcaz bilmiyorum tabi. Yoksa ikisinden de almak mı gerekir?
Her ikisinden düşünüyorum kuzum ilkin gecelik giyerim sonraki günde alt üst pijama giyerim diye düşündüm

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar 💐💐💐
Başta e bebek olmak üzere her gün indirimlerde neler var diye bakıyorum. Son zamanlara bırakma diye herkes tembihliyor. 30. haftada çantan hazır olsun diyorlar. Benim şuana dek aldıklarım aşağıda. Kendi notlarımda tutuyorum ki kolaylık olsun. Belki işine yarayan olur. Mutlaka şunuda al diye belirtmek isterseniz çok memnun olurum ilk bebeğim kendimce araştırıp alıyorum. ☺️

1 ay (5 takım 2'si hastane çıkışı)

Çıt çıtlı kısa kol zıbın 8 adet
Çıt çıtlı uzun kol zıbın 1 adet
Çıt çıtlı kolsuz zıbın 1 adet
Uzun kol ince zıbın 5 adet
Patikli tulum 2 adet
Patikli tulum eldivenli 1 adet
Patikli alt 1 adet
Şapka 3 adet
Önlük 3 adet
Eldiven 3 adet
Çorap 5 adet
Alt üst takım patikli uzun kol 2 adet

3 ay
Penye yelek 2 adet
Çorap 2 adet
Sweat alt patikli takım

6 ay
Kadife alt
Çorap 3 adet
Alt üst polar takım
Çıt çıtlı uzun kol zıbın 6 adet
Patikli alt 6 adet
Çorap 9 adet
Sweat alt patiksiz takım
Polar zıbın patikli alt takım
Kadife zıbın patiksiz alt takım
Zıbın patikli alt takım
Tulum fermuarlı 2 adet

Ağız mendili 13 adet
Penye pike 3 adet
Peluş battaniye 2 adet
Emzirme örtüsü
Küvet, kova, maşrapa
Doğal banyo süngeri
Müslin battaniye 2 adet
Kundak 2 adet
Kundak havlu 1 adet
Bornoz 1 adet

Joie tourist signature edition bebek arabası (kabin boy baston bebek arabası)
Joie gemm oto koltuğu
Elele madre anne yanı park yatak

evcarshirak evcarshirak baya almışsın maşallah canım bende bu şekilde baya düzdüm ek olarak söyleyebileceğim bebek deterjanı tırnak makası şampuanı bebek pamuğu felan kalıyor onları da alırsan bence senin liste tamam canım ateş ölçer felan almayı unutma

Doğum öncesi açılmayı kontrol ettiklerinden gecelik kullanışlı. doğum sonrası ayaklanana kadar aynı gecelikle kaldım.sonra pijama ile rahat ettim.sezeryan oldum ama kanama olduğundan pijama rahat geldi.bir gecelik 2 pijama koymak en iyisi

Ben sezaryen yapan arkadaşlarıma sordum bana alt üst pijama takımıyla rahat edicemi söylediler , annem de ikisinden de al diyor , annem sezaryen olduğunda gecelik giymişti , yani hangisiyle rahat ediceğini düşünüyorsan onu al

Başta e bebek olmak üzere her gün indirimlerde neler var diye bakıyorum. Son zamanlara bırakma diye herkes tembihliyor. 30. haftada çantan hazır olsun diyorlar. Benim şuana dek aldıklarım aşağıda. Kendi notlarımda tutuyorum ki kolaylık olsun. Belki işine yarayan olur. Mutlaka şunuda al diye belirtmek isterseniz çok memnun olurum ilk bebeğim kendimce araştırıp alıyorum. ☺️

Patikli tulum 2 adet
Patikli alt 1 adet
Şapka 3 adet
Önlük 3 adet
Eldiven 3 adet
Çorap 5 adet

3 ay
Penye yelek 2 adet
Çorap 2 adet
Sweat alt patikli takım

6 ay
Kadife alt
Çorap 3 adet
Alt üst polar takım
Patikli alt 6 adet
Çorap 9 adet
Sweat alt patiksiz takım
Zıbın patikli alt takım
Tulum fermuarlı 2 adet

Ağız mendili 13 adet
Penye pike 3 adet
Peluş battaniye 2 adet
Emzirme örtüsü
Küvet, kova, maşrapa
Doğal banyo süngeri
Müslin battaniye 2 adet
Kundak 2 adet
Kundak havlu 1 adet
Bornoz 1 adet

Joie gemm oto koltuğu
Ben Kıbrıs’ta yaşıyorum , ve maalesef bütün bebek mağazaları kışlıkları ve mezsimlik elbiselerin hepsini kaldırmışlar hepsi yazlık , oda benim işime yaramıyor , bilmiyorum napıcam , eşim ailesi deprem bölgesi kargo gitmiyor bende bekliyorum kargo açılsın

Doğum öncesi açılmayı kontrol ettiklerinden gecelik kullanışlı. doğum sonrası ayaklanana kadar aynı gecelikle kaldım.sonra pijama ile rahat ettim.sezeryan oldum ama kanama olduğundan pijama rahat geldi.bir gecelik 2 pijama koymak en iyisi
Ayy bir de öncesinde de mi giyeceğiz onu hiç düşünmemişim 🤣 ben baya pantolonla giderdim bu kafayla 🤣 gerçi o dönemde sıcaklarda pantolon giyemem ya full elbise giycem inşallah.. ilk gün gecelik giyilir o zaman yani. Yedekli de olmak lazım leke olur vs. 1 gecelik 2 pijama yapalım o zaman

Patikli tulum 2 adet
Patikli alt 1 adet
Şapka 3 adet
Önlük 3 adet
Eldiven 3 adet
Çorap 5 adet

3 ay
Penye yelek 2 adet
Çorap 2 adet
Sweat alt patikli takım

6 ay
Kadife alt
Çorap 3 adet
Alt üst polar takım
Patikli alt 6 adet
Çorap 9 adet
Sweat alt patiksiz takım
Zıbın patikli alt takım
Tulum fermuarlı 2 adet

Ağız mendili 13 adet
Penye pike 3 adet
Peluş battaniye 2 adet
Emzirme örtüsü
Küvet, kova, maşrapa
Doğal banyo süngeri
Müslin battaniye 2 adet
Kundak 2 adet
Kundak havlu 1 adet
Bornoz 1 adet

Joie gemm oto koltuğu
Kuzum bizim bebeler martta 6 aylık olcaklar havalar çok sıcak olmaz sanki 6 aylık için polar kadife filan çok alma istersen. Ben en çok bu hangi ay nasıl sıcak olur onu ayarlamakta zorlanıyorum ya. Bebek uzun olursa da değişiyor beden filan

Back
X