• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim düşüncem şartları çok zorlamamak kuzu, bebek ćok iri değilse ve son haftalara kadar inşallah herhangi bir durum olmazsa (içerde kaka yapma gibi, artık gelişim geriliği oluşmaya baslaması gibi, kalp ritminde yavaşlama gibi) sancın gelirse normal olsun. Ama suni ile denemiş (nedense normal doğum yapıp çevremin sezeryanla mı doğurdun aaa o doğum bile değil dememesi için 🙄) ve son anda vazgeçip sezeryan istiyorum demiş biri olarak hiç pismna değilim. Bebeğimin boynuna 3 kere kordon dolanmıştı ve istesemde asağı çok inemezmiş iyiki sezeryan istemissin dedi hemşireler ve doktor. Çok zorlamayın derim kendi tecrübelerime dayanarak. Sevgiler🌸 hepimiz için en güzeli en iyisi olsun 🥰
Teşekkürler cnm, inş hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin 🧿 kucağımıza alalim onları
minik civcivlerimizi 🐣🐣herkes için en doğru ne ise o olsun 🥰

Günaydın kızlar aranızda kasık ağrısı batması yaşayan varmı acaba normalmi bu durum rahim bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba

İnş cnm ya, ben normalden yanayım ama tüp bebek zaten herhangi bir komplikasyon gelişirse doğumda diye korkuyorum doktorlar ne derse o bilemiyorum ki , şimdiden streslerdeyim daha onca zaman var ama her gün düşünmeden geçmiyor 🙄🙄
İnan bana benm de korkum var ama ki sebeplerim de büyük. Bana da sezaryen olursa riskli olabilir dendi daha önceki ameliyat ve yapışıklıklarımdan dolayı mesela. Ama ben aklıma geldikçe düşünmemeye çalışıyorum . Çünkü düşünürsek hamileliğimizin tadını çıkaramayız bugünler bir daha gelmeyecek o yüzden şimdilik en azından endişeden uzaklaşalım ve minik tekmelerin tadını çıkaralım 🐣

Kızlar merhaba, bende az önce detaylıdan çıktım son adet tarihine göre 21+5tim bugün ama perinatologum bebeğin gelişimine göre 20+5 olduğunu, geç döllenme olabileceğini söyledi. Ayrıca kafası yanlardan hafif basıkmış anomali var diyemem ama 32. Haftada nöroultrason öneririm dedi. Daha önce böyle bişeyi duyan var mı biraz endişelendim açıkçası.

Buda ilk 4 boyutlu fotoğrafımız 😍😍

Eklentiler

• Screenshot_20230513_132926_Gallery.webp
    Screenshot_20230513_132926_Gallery.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar merhaba, bende az önce detaylıdan çıktım son adet tarihine göre 21+5tim bugün ama perinatologum bebeğin gelişimine göre 20+5 olduğunu, geç döllenme olabileceğini söyledi. Ayrıca kafası yanlardan hafif basıkmış anomali var diyemem ama 32. Haftada nöroultrason öneririm dedi. Daha önce böyle bişeyi duyan var mı biraz endişelendim açıkçası.

Buda ilk 4 boyutlu fotoğrafımız 😍😍
Benimki de aynı şekilde bpd degeri oluyor sizin dediğiniz sakaklardan ölçülen 2 gün daha geri haftası da bazilari önde bazıları geride doktor cok normal olduğunu 3 haftaya kadar mikrosefali düşünmediklerini yapısal olduğunu söyledi. Hc degeri normal mesela ama şakaklardan ölçülen kısmı daha dar. Ben tabi sonrasında 2 doktora daha gittim hepsi de aynı şeyleri söyledi sakin kendinize zehir etmeyin beslenmenize dikkat edin guzel gelişsin bebek sol tarafınıza yatın ben hafta içi şeker yüklemesi yaptıracağım o zaman tekrar ultrasonsa gireceğim. Size yazarım unutmazsam gelisimini. Siz bana persembe hatırlatin yine.

Benimki de aynı şekilde bpd degeri oluyor sizin dediğiniz sakaklardan ölçülen 2 gün daha geri haftası da bazilari önde bazıları geride doktor cok normal olduğunu 3 haftaya kadar mikrosefali düşünmediklerini yapısal olduğunu söyledi. Hc degeri normal mesela ama şakaklardan ölçülen kısmı daha dar. Ben tabi sonrasında 2 doktora daha gittim hepsi de aynı şeyleri söyledi sakin kendinize zehir etmeyin beslenmenize dikkat edin guzel gelişsin bebek sol tarafınıza yatın ben hafta içi şeker yüklemesi yaptıracağım o zaman tekrar ultrasonsa gireceğim. Size yazarım unutmazsam gelisimini. Siz bana persembe hatırlatin yine.
Ay içimi çok rahatlattınız teşekkür ederim 🙏 tabii yazarım, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 😍

Ay içimi çok rahatlattınız teşekkür ederim 🙏 tabii yazarım, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 😍
Rica ederim amin. Benim perinatoloji doktorum Proftu kadın doğumcum 10 baktirdigim diger radyoloji doktoru da 15 sene kadın doğum hastanesinde çalışmış baya tecrübeliler. Bebeklerin fabrikadan çıkmadığını genetik diye bir gerçek olduğunu 😃ölçümlerde yanılıyor olabileceklerini falan anlattılar o yüzden benim içim cok rahat siz de lütfen keyfini cikarin 🌸nerde varsa allahim herkese bizlere de sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin 💕

Günaydın kızlar aranızda kasık ağrısı batması yaşayan varmı acaba normalmi bu durum rahim bebek büyüdüğü için mi oluyor acaba
Canim benim senin haftanda surekli sag kasık batmam oluyordu ama şuan yok bi sıkıntı olmadı ara ara giriyorsa o batma devamlı değilse sıkıntı değil surekli oturdugumda batiyordu benimki

Canim benim senin haftanda surekli sag kasık batmam oluyordu ama şuan yok bi sıkıntı olmadı ara ara giriyorsa o batma devamlı değilse sıkıntı değil surekli oturdugumda batiyordu benimki
Ara ara oluyor kuzum ama son üç gündür peş peşe hissedince bi tuhafıma gitti

Canım benim bi ara çok şiddetli olmuştu. Kesilmemişti bi türlü. İdrarını yaparken batma, yanma gibi şikayetlerinde var mı? Üşütmüş olabilirsin. Ayakları sıcak tutmak gerçekten çok çok önemliymiş hamilelikte. Sık sık İdrar yollarını üşüten biri olarak söylüyorum. Ama bebeklerimiz büyürken de baskı yapıyor olabilir tabi:) takip et bakalımm ağırlaşırsa görünürsün bi doktora olmadı

Canım benim bi ara çok şiddetli olmuştu. Kesilmemişti bi türlü. İdrarını yaparken batma, yanma gibi şikayetlerinde var mı? Üşütmüş olabilirsin. Ayakları sıcak tutmak gerçekten çok çok önemliymiş hamilelikte. Sık sık İdrar yollarını üşüten biri olarak söylüyorum. Ama bebeklerimiz büyürken de baskı yapıyor olabilir tabi:) takip et bakalımm ağırlaşırsa görünürsün bi doktora olmadı
Teşekkür ederim kuzum olur dikkate alırım ama ayaklarım yanıyor diye çoğu zaman çorapsız yere basıyorum belkide dediğin gibi üşütüyorum haberim yok bi takip edeyim bakalım inşallah artmaz

Kalbinde annelik duygusunu taşıyan tüüüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun💐🌸💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷⚘ tüüm çiçekler sizin için . İnşallah seneye hepimiz kucağımızda sağlıklı yavrularımızla mutlu huzurlu bir anneler günü geçirelim.. 💕💕💕
Seninde anneler günün kutlu olsun bitanem ❤️ sağlıkla mutlulukla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Nice mutlu anneler gününe inşallah 🙏

Günaydın kızlar
Tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun 😍
Benim aklıma bişey takıldı bilen varsa lütfen yazabilir mi
Ultrason kağıdina baktığım zaman bebeğimin kafasi sağ da benim
Yani kağıda göre de mı karnimda sağ da yoksa tersi mi olur . Hani aynada yada fotografta tersi olabiliyor ya
Anlatabildim mi bilmiyorum 😄

Teşekkür ederim kuzum olur dikkate alırım ama ayaklarım yanıyor diye çoğu zaman çorapsız yere basıyorum belkide dediğin gibi üşütüyorum haberim yok bi takip edeyim bakalım inşallah artmaz
Canım ayaklarını yere basıyorsun diye öyle oluyor zaten , benimde ayaklarım yanıyor soğuk bi yere koymak istiyorum ama mutlaka terlik giy ve soğuk yere basma bil hassa sermik üstüne

Kalbinde annelik duygusunu taşıyan tüüüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun💐🌸💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷⚘ tüüm çiçekler sizin için . İnşallah seneye hepimiz kucağımızda sağlıklı yavrularımızla mutlu huzurlu bir anneler günü geçirelim.. 💕💕💕
Amin canım 🥰🥰🌹🌹🌹💐💐anneler günün kutlu olsun ❤️❤️

Back
X