• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu göbek deliğinin oraya yakın ağrılar gerginlikler bende de olmaya basladı☺️, bazen resmen içerden biryer ağrıyor geriliyor, çok kıpırdamaya basladı ona bağlıyorum ben ama. 20 haftalıgız.daha, bu perşembe bizim detaylıda heyecanla bekliyorum. Bakalım neler diyecek iyi şeyler duyarım umarım 🙏 bu aralar sola yatma konusunda çok dertliyim, tetanoz u sola vurdu, hamile yastigiyla yatıyorum ama yine üstüne yatınca ağrıdı, sol tarafım iptal yani, düz veya sağa yatınca da suçlu hissediyorum. Gece bu yüzden çok uyanıyorum. Sağa ya da düz yatmışsam üzülüp tekrar sola yatıyorum 😅🤣

Bu göbek deliğinin oraya yakın ağrılar gerginlikler bende de olmaya basladı☺️, bazen resmen içerden biryer ağrıyor geriliyor, çok kıpırdamaya basladı ona bağlıyorum ben ama. 20 haftalıgız.daha, bu perşembe bizim detaylıda heyecanla bekliyorum. Bakalım neler diyecek iyi şeyler duyarım umarım 🙏 bu aralar sola yatma konusunda çok dertliyim, tetanoz u sola vurdu, hamile yastigiyla yatıyorum ama yine üstüne yatınca ağrıdı, sol tarafım iptal yani, düz veya sağa yatınca da suçlu hissediyorum. Gece bu yüzden çok uyanıyorum. Sağa ya da düz yatmışsam üzülüp tekrar sola yatıyorum 😅🤣
Benim de göbek deliği kısmı hafif ağrı yapıyor bu ara canım normal diye düşündüm bende sola yatıyorum bende genelde ama sanki solum çöktü gibi hissediyorum sağa da dönüyorum uyurken uyanıp sola devam artık napalım o kadardan bir şey olmaz herhalde 🤣

Günaydın kızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda 🥰 20+6 ama ultrasonda 3 gün geride çıktı çok takılmıyorum artık bir ara epey dert etmiştim. Kilosu 362 gr boyu da 24 cm biraz kilosu az dedi sadece. Aslında düzenli besleniyorum ama kendim de çok kilo alamadım onunla ilgili değildir herhalde
Benim de bazı değerleri önde bazıları geride boyu kısaydı hep yakalamış mesela toparlar merak etmeyin 6. Aydan sonra başlıyor kilo almaya. Ceviz yemenizi tavsiye ederim onun dışında balık ve eti ihmal etmeyin 🌸

Galiba içine düz beyaz alırım ve dediğin gibi tulumu battaniyesi şapkası isimli olur sadece bu mantıklı geldi içine ne giydirir sen giydir gözükmez zaten 🤟 isim de zormuş yaa kız olsa bi sürü vardı aklımda ama erkek bi türlü bulamıyorum şu ana kadar sadece Alparslan Bera veya Hasan Basri içime sindi 🥲
Alparslan çok güzel bi isim 😍 bizimki kız yine bulamıyoruz ya , ama bende aynısını yapıcam , içine beyaz alıcam sadece tulum battaniye bide şapka isimli olucak böyle daha iyi

Önceden de geridemiydi . Şimdi mi geriledi
Günaydın kızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda 🥰 20+6 ama ultrasonda 3 gün geride çıktı çok takılmıyorum artık bir ara epey dert etmiştim. Kilosu 362 gr boyu da 24 cm biraz kilosu az dedi sadece. Aslında düzenli besleniyorum ama kendim de çok kilo alamadım onunla ilgili değildir herhalde

Senin kilonla pek alakası olmuyor canım .bebeğin kilo alması için muz ayva pekmez yumurta ceviz tüketebilirsin

Ya ben yenidoğan çok aldım annem bana kızdı yaz olcak sıcak olcak zaten giydirmeyeceksin çocuğu fazla dedi bu kadar yenidoğan kıyafete gerek yok dedi bide patikli alt almıştım sıcakta yanar çocuk dedi isilik felan olurmuş bilmiyorum 🤷‍♀️
Ya mevsimler kaydı gibi , bende bazen acaba çok mu sıcak olucak diyorum ama bebeğe sürekli bizler çorap giydiririz yaz bile olsa , ama nasıl olacak bende bilmiyorum ya☹️

Teşekkür ederim kızlar😍 iç ısının daha doğru olduğunu duymuştum ama makatı bilmiyordum 🤭 hergün bir şeyler öğreniyoruz

Teşekkür ederim en kullanışlı yarım kol sanırım bolca ondan alayım en iyisi 😌
Aynen ben 6 tane zıbın aldım yeter heralde ya yoksa biraz daha mı alsam ?

25. Hafta gözüküyor sat a göre ama 24+4 çıktı usg de kafası 24+1 uzunluk olarak bpd olan. Diger kafa ölçümü hc 24+3 ac 25+5 karnı yanı kilosu fl 24+5 boyu o da .
İşte benim de bunlar farklı farklı yazıyor doktor ortalamasını alıyoruz dedi. O da 20+3 görünüyor dedi.

Ağustos annelerinde takip ettiğim bir anne 27 haftalık erken doğum yapmıştı geçen gün.. bugün bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm. Erken doğum korkusu ve riski olanlar için bir umut takip ediyoruz ve sonuç böyle olunca insan çok üzülüyor. Bazen ülkemizde Yeni doğan yoğun bakım tedavi eksikliği olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında 23 hafta itibariyle çoğu bebeği yaşatabiliyorlar.
27 haftalık nasıl yaşatamamışlar ya😞😞😞 başı sağ olsun Allah hiç bir anneye yaşatmasın , bende yurt dışında 24 haftalıktan itibaren yaşatıla biliryor

25. Hafta gözüküyor sat a göre ama 24+4 çıktı usg de kafası 24+1 uzunluk olarak bpd olan. Diger kafa ölçümü hc 24+3 ac 25+5 karnı yanı kilosu fl 24+5 boyu o da .
Maşallah maşallah gayet iyi canım. Kafası bi önce ayrıntılı usg de benim de üç gün geri çıkmıştı. Bakalım bu hafta ne diyecek:((

Back
X