- 3 Ekim 2016
- 1.324
- 2.009
- 133
Bende bu haftanın sonuna doğru gideceğim. Yazarım gidince. Günü belli değilSen ne yaptın canım nasıl gidiyor gelişimi bebişininşallah iyidir, yakınlarda gittin mi doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu haftanın sonuna doğru gideceğim. Yazarım gidince. Günü belli değilSen ne yaptın canım nasıl gidiyor gelişimi bebişininşallah iyidir, yakınlarda gittin mi doktora
Benim de göbek deliği kısmı hafif ağrı yapıyor bu ara canım normal diye düşündüm bende sola yatıyorum bende genelde ama sanki solum çöktü gibi hissediyorum sağa da dönüyorum uyurken uyanıp sola devam artık napalım o kadardan bir şey olmaz herhaldeBu göbek deliğinin oraya yakın ağrılar gerginlikler bende de olmaya basladı, bazen resmen içerden biryer ağrıyor geriliyor, çok kıpırdamaya basladı ona bağlıyorum ben ama. 20 haftalıgız.daha, bu perşembe bizim detaylıda heyecanla bekliyorum. Bakalım neler diyecek iyi şeyler duyarım umarım
bu aralar sola yatma konusunda çok dertliyim, tetanoz u sola vurdu, hamile yastigiyla yatıyorum ama yine üstüne yatınca ağrıdı, sol tarafım iptal yani, düz veya sağa yatınca da suçlu hissediyorum. Gece bu yüzden çok uyanıyorum. Sağa ya da düz yatmışsam üzülüp tekrar sola yatıyorum
![]()
Cok sukur darısı basınıza inşallah hiç kalbinizi bozmayın. Biraz dombik galiba 785 gram dedi doktor.Çok sevindim canım herşeyin güzel olmasına
Kilosu kaç dedi peki
Benim de bazı değerleri önde bazıları geride boyu kısaydı hep yakalamış mesela toparlar merak etmeyin 6. Aydan sonra başlıyor kilo almaya. Ceviz yemenizi tavsiye ederim onun dışında balık ve eti ihmal etmeyinGünaydın kızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda20+6 ama ultrasonda 3 gün geride çıktı çok takılmıyorum artık bir ara epey dert etmiştim. Kilosu 362 gr boyu da 24 cm biraz kilosu az dedi sadece. Aslında düzenli besleniyorum ama kendim de çok kilo alamadım onunla ilgili değildir herhalde
Alparslan çok güzel bi isimGaliba içine düz beyaz alırım ve dediğin gibi tulumu battaniyesi şapkası isimli olur sadece bu mantıklı geldi içine ne giydirir sen giydir gözükmez zatenisim de zormuş yaa kız olsa bi sürü vardı aklımda ama erkek bi türlü bulamıyorum şu ana kadar sadece Alparslan Bera veya Hasan Basri içime sindi
![]()
Tam kaç kilo şuan sata göreCok sukur darısı basınıza inşallah hiç kalbinizi bozmayın. Biraz dombik galiba 785 gram dedi doktor.
Günaydın kızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda20+6 ama ultrasonda 3 gün geride çıktı çok takılmıyorum artık bir ara epey dert etmiştim. Kilosu 362 gr boyu da 24 cm biraz kilosu az dedi sadece. Aslında düzenli besleniyorum ama kendim de çok kilo alamadım onunla ilgili değildir herhalde
Tam kaç HAFTALIK şuan sata göre (Yanlış yazmışım bunu Tam kaç kilo şuan sata göre
Senin kilonla pek alakası olmuyor canım .bebeğin kilo alması için muz ayva pekmez yumurta ceviz tüketebilirsinGünaydın kızlar detaylı ultrasondan çıktım çok şükür her şey yolunda20+6 ama ultrasonda 3 gün geride çıktı çok takılmıyorum artık bir ara epey dert etmiştim. Kilosu 362 gr boyu da 24 cm biraz kilosu az dedi sadece. Aslında düzenli besleniyorum ama kendim de çok kilo alamadım onunla ilgili değildir herhalde
Ya mevsimler kaydı gibi , bende bazen acaba çok mu sıcak olucak diyorum ama bebeğe sürekli bizler çorap giydiririz yaz bile olsa , ama nasıl olacak bende bilmiyorum yaYa ben yenidoğan çok aldım annem bana kızdı yaz olcak sıcak olcak zaten giydirmeyeceksin çocuğu fazla dedi bu kadar yenidoğan kıyafete gerek yok dedi bide patikli alt almıştım sıcakta yanar çocuk dedi isilik felan olurmuş bilmiyorum![]()
Aynen öylede yapa bilirizAyy bunu bir süre düşüneceğim ya da doktora sorarım o söyler belki o mevsimde hangisini giydirecek lerini![]()
25. Hafta gözüküyor sat a göre ama 24+4 çıktı usg de kafası 24+1 uzunluk olarak bpd olan. Diger kafa ölçümü hc 24+3 ac 25+5 karnı yanı kilosu fl 24+5 boyu o da .Tam kaç kilo şuan sata göre
Aynen ben 6 tane zıbın aldım yeter heralde ya yoksa biraz daha mı alsam ?Teşekkür ederim kızlariç ısının daha doğru olduğunu duymuştum ama makatı bilmiyordum
hergün bir şeyler öğreniyoruz
Teşekkür ederim en kullanışlı yarım kol sanırım bolca ondan alayım en iyisi![]()
Zıbın çok gidiyor Muş ya 15-20 tane alın diyen varAynen ben 6 tane zıbın aldım yeter heralde ya yoksa biraz daha mı alsam ?
İşte benim de bunlar farklı farklı yazıyor doktor ortalamasını alıyoruz dedi. O da 20+3 görünüyor dedi.25. Hafta gözüküyor sat a göre ama 24+4 çıktı usg de kafası 24+1 uzunluk olarak bpd olan. Diger kafa ölçümü hc 24+3 ac 25+5 karnı yanı kilosu fl 24+5 boyu o da .
27 haftalık nasıl yaşatamamışlar yaAğustos annelerinde takip ettiğim bir anne 27 haftalık erken doğum yapmıştı geçen gün.. bugün bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm. Erken doğum korkusu ve riski olanlar için bir umut takip ediyoruz ve sonuç böyle olunca insan çok üzülüyor. Bazen ülkemizde Yeni doğan yoğun bakım tedavi eksikliği olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında 23 hafta itibariyle çoğu bebeği yaşatabiliyorlar.
Normalde 27 haftadan sonra yaşama şansı %90 ama ben ülkemizde ki yanlış ve eksik tedavi. Hastane veya doktora bağlıyorum.27 haftalık nasıl yaşatamamışlar yabaşı sağ olsun Allah hiç bir anneye yaşatmasın , bende yurt dışında 24 haftalıktan itibaren yaşatıla biliryor
Ciddi miZıbın çok gidiyor Muş ya 15-20 tane alın diyen var![]()
Maşallah maşallah gayet iyi canım. Kafası bi önce ayrıntılı usg de benim de üç gün geri çıkmıştı. Bakalım bu hafta ne diyecek25. Hafta gözüküyor sat a göre ama 24+4 çıktı usg de kafası 24+1 uzunluk olarak bpd olan. Diger kafa ölçümü hc 24+3 ac 25+5 karnı yanı kilosu fl 24+5 boyu o da .