- 2 Ocak 2022
- 3.127
- 4.606
- 83
Ağlicimmmayy biz aldık kurduk biledeneme amaçlı yatağın kenarına koydum
şimdilik çalışma odasında kalacak doğuma yakın tekrar alacam yanıma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlicimmmayy biz aldık kurduk biledeneme amaçlı yatağın kenarına koydum
![]()
ayy biz aldık kurduk biledeneme amaçlı yatağın kenarına koydum
![]()
Çok şükür kanama alanın kapanmış , o böbrek detayı önemli değil kapanır inşallah , aminyom sıvının çok olmasına ne dedi peki ne yapman gerekiyor onu yapMerhaba, bugün 21+1 olarak detaylı ultrasona girdim. Çok şükür oğlum oldukça sağlıklı gözüküyormuş, ancak amniyon sıvım bir miktar fazlaBir de ilk oğlumda da olduğu gibi bu oğlumda da minimal böbrekte genişleme var dedi umarım böyle minimal kalır. Çok şükür rahimdeki kanama alanı kapanmış
![]()
Sizin adınıza sevindim iyi olmuşEvet neyse ki özel bir görüntüleme servisinden bu cumaya randevu aldım
Ay çok güzel olmuşayy biz aldık kurduk biledeneme amaçlı yatağın kenarına koydum
![]()
Aa çok geçmiş olsun , nasıl Dr olmuş ya bu nasıl bi geri zekalılıkDevlet hastanesine randevum vardı. Gittim. Genç bir doktor vardı. Bebeğin bacak boyunu 2 hafta geri ölçtü kafa ölçüsü ise 1 hafta geri ölçtü. Bacak boyuna çok şaşırdım. Sonra bana cinsiyeti erkek dedi. En büyük şoku yaşadım. Nasıl olur bana 4 ayrı doktor kız dedi dedim. Hayır bak pipisi dedi
Kocaman bişey gösterdi
Muayne 2 dakika sürdü. Ciktim hemen sinirlerim çok bozuldu. Özelde iyi bir doktor vardı.oraya gittim. Hiç bir şey demeden muayene girdim. Burda ise genel olarak 3 gün gerilik çıktı.normal dedi suanlik. Ama bi tık suyu fazla dedi. Haftaya şeker yüklemesi için çağırdı.cinsiyeti erkek dediler dedim. Defalarca baktı. Hayır kesinlikle KIZ dedi. Resmini de verdi. Ayy ne uzun gündü yaa
Canım eğer park yatak düşünürsen ben Elele'nin madre modelini almıştım. Birçok fonksiyonu var, anne yanı olabiliyor en önemlisi.İstersen inceleBende ufaktan bi bakim o halde![]()
Nasıl güzel görünüyor güle güle kullansın minnoşumuz inşallahayy biz aldık kurduk biledeneme amaçlı yatağın kenarına koydum
![]()
Benimde amniyon sıvım biraz yüksek çıktı doktor şeker olabilir dedi haftaya yüklemem var inşallah su seviyem düzelmiştir su konusunda arada takipleşip birbirimizi haberdar edelim. İnşallah herşey yoluna girecekMerhaba, bugün 21+1 olarak detaylı ultrasona girdim. Çok şükür oğlum oldukça sağlıklı gözüküyormuş, ancak amniyon sıvım bir miktar fazlaBir de ilk oğlumda da olduğu gibi bu oğlumda da minimal böbrekte genişleme var dedi umarım böyle minimal kalır. Çok şükür rahimdeki kanama alanı kapanmış
![]()
Geçmiş olsun kuzum Allah'tan miniğin sağlığı yerinde canını sıkma Benimde amniyon sıvım biraz yüksek çıktı doktor şeker olabilir dedi haftaya yüklemem var inşallah su seviyem düzelmiştir su konusunda arada takipleşip birbirimizi haberdar edelim. İnşallah herşey yoluna girecekDevlet hastanesine randevum vardı. Gittim. Genç bir doktor vardı. Bebeğin bacak boyunu 2 hafta geri ölçtü kafa ölçüsü ise 1 hafta geri ölçtü. Bacak boyuna çok şaşırdım. Sonra bana cinsiyeti erkek dedi. En büyük şoku yaşadım. Nasıl olur bana 4 ayrı doktor kız dedi dedim. Hayır bak pipisi dedi
Kocaman bişey gösterdi
Muayne 2 dakika sürdü. Ciktim hemen sinirlerim çok bozuldu. Özelde iyi bir doktor vardı.oraya gittim. Hiç bir şey demeden muayene girdim. Burda ise genel olarak 3 gün gerilik çıktı.normal dedi suanlik. Ama bi tık suyu fazla dedi. Haftaya şeker yüklemesi için çağırdı.cinsiyeti erkek dediler dedim. Defalarca baktı. Hayır kesinlikle KIZ dedi. Resmini de verdi. Ayy ne uzun gündü yaa
Amin inşallah. Yani doktorumun bütün uyarılarına (tatlı ve karbonhidrat tüketme yasağı) dikkat ediyorum. Yine de sıvıda düzelme yok. Sizin ölçümünüzde kaç çıktı biliyor musunuz? Üst seviye 8 olmalı imiş benimki 8.5 ama bu seviyeye 6 dan çıktıBenimde amniyon sıvım biraz yüksek çıktı doktor şeker olabilir dedi haftaya yüklemem var inşallah su seviyem düzelmiştir su konusunda arada takipleşip birbirimizi haberdar edelim. İnşallah herşey yoluna girecek![]()
Teşekkür ediyorumÇok şükür kanama alanın kapanmış , o böbrek detayı önemli değil kapanır inşallah , aminyom sıvının çok olmasına ne dedi peki ne yapman gerekiyor onu yap
Benim detaylı ultrason da sadece anormal bulgu hafif artmış afi seviyesi amniyon sıvısı yazıyor herhangi değer yok bide önceki muayenemde de hiç çıkmadı detaylıda çıktı şaşırdım bende bebeğn çok şükür sağlığı yerinde fakat bu su seviyesi benide rahatsız etti sizin kaç aydır bu şekildeAmin inşallah. Yani doktorumun bütün uyarılarına (tatlı ve karbonhidrat tüketme yasağı) dikkat ediyorum. Yine de sıvıda düzelme yok. Sizin ölçümünüzde kaç çıktı biliyor musunuz? Üst seviye 8 olmalı imiş benimki 8.5 ama bu seviyeye 6 dan çıktı![]()
Amin inşallah. Yani doktorumun bütün uyarılarına (tatlı ve karbonhidrat tüketme yasağı) dikkat ediyorum. Yine de sıvıda düzelme yok. Sizin ölçümünüzde kaç çıktı biliyor musunuz? Üst seviye 8 olmalı imiş benimki 8.5 ama bu seviyeye 6 dan çıktı![]()
İnşallah bişey olmaz biz gönlümüzü ferah tutalımTeşekkür ediyorumamniyon sıvısı için yediklerine dikkat et diyor doktor tatlı, karbonhidrat ve meyve yok. Ben de ciddi anlamda dikkat ediyorum ama değişen bir şey yok
![]()
Yaklaşık 2-3 hafta önce tespit edildi. Bir de oğlum biraz önden gidiyor haftasına göre öyle olunca gebelik şekerinden şüphelendi doktor. Ama ilk gebeliğimde yaptırmıştım şeker çıkmamıştı bakalım bunda da 3 hafta sonra yaptıracağımBenim detaylı ultrason da sadece anormal bulgu hafif artmış afi seviyesi amniyon sıvısı yazıyor herhangi değer yok bide önceki muayenemde de hiç çıkmadı detaylıda çıktı şaşırdım bende bebeğn çok şükür sağlığı yerinde fakat bu su seviyesi benide rahatsız etti sizin kaç aydır bu şekilde
Bende kendimi yordukça kızımında durulduğunu farkettim bu hafta, dinlenincede 4 bi yandan vuruyor anasınaKızlar benim kız oldukça hareketli bir bebiştir sabahları bile onun tekmesi ile uyanıyorum neyse bu sabah 7 de kalktım hiç sesi çıkmıyor kalkıp yürüyorum karnımı sallıyorum çocuğu durağa bıraktım eve geldim sırt üstü yatıyom hâlâ ses yok baya korkmaya başladım aradan üç saat geçti iki saat daha bekliim olmadı sağlık ocağında kalp atışı dinlemeye gidim dedim son iki saatte oynamaya başladı ki bende derin bi nefes aldım bu kadar derin uykumu olur annecim korkudan öldümsiz sevgili arkadaşlarım sakın paniklemeyin hemen korkmayın bizzat yaşadım büyüdükçe derin uykuya dalıyo minnoşlar
![]()
Ay allahim iyilerle karşılaştırsın ya artık içiniz rahatlamıştır. Şeker fazla olunca olabiliyor bazen su fazlalığı şeker yüklemesi yaptırın mutlaka. Az olması kadar büyük bir sorun yok su fazlalığının da o yüzden siz lütfen onu da kafanıza takmayınDevlet hastanesine randevum vardı. Gittim. Genç bir doktor vardı. Bebeğin bacak boyunu 2 hafta geri ölçtü kafa ölçüsü ise 1 hafta geri ölçtü. Bacak boyuna çok şaşırdım. Sonra bana cinsiyeti erkek dedi. En büyük şoku yaşadım. Nasıl olur bana 4 ayrı doktor kız dedi dedim. Hayır bak pipisi dedi
Kocaman bişey gösterdi