• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Ben de dün güzel bir haber aldım. Doğum iznim 11 aralıkta bitiyor. Kara kara düşünüyordum ne yapacağım diye. Ekonomik nedenlerden bir de ben de evde bunalıyorum çalışmaya çok alışmışım. Dün yöneticimle konuştum. Bana 2-3 ay evden çalışma vereceklermiş. Nasıl sevindim anlatamam.
Ya gerçekten çok sevindim senin için.. hem çalışmış olacaksın hem evde bebeğinle de ilgilenirsin.. biraz zor olsada halledersin bence 🫶🏻 iyi gelecektir hemen bebeğinden ayrılmamak

Kızlar ben geç doğurduğum için sizden biraz gerideyim beniş bugün 20 günlük oldu ❤️

Birkaç gündür meme bağımlılığı iyice arttı, meme emzik gibi ağzında dursun istiyor düşünce kızıyor. 17-21 günler arası mini büyüme atağı oluyormuş, başına gelen oldu mu

Ya gerçekten çok sevindim senin için.. hem çalışmış olacaksın hem evde bebeğinle de ilgilenirsin.. biraz zor olsada halledersin bence 🫶🏻 iyi gelecektir hemen bebeğinden ayrılmamak
Valla zaten 5te falan kalkıyoruz işler yetişmezse bebeği besledikten sonra erken başlarım mesai saatinde molaları uzun tutarım galan bi şekil ayarlarım diye düşünüyorum

Benim bebişim de kaka yaparken zorlanıyor. Muayenenizden sonra doktorunuzun ne dediğini paylaşabilir misiniz? Bir de bebişiniz kaç günlük?
Bugün muayene olduk. Probiyotikli gaz damlasını 6 aydan sonra öneriyorum dedi. İyi ki başlamamışım. Kaka içinde masaj önerdi. Normalmiş yapmadan ağlaması

Hanımlar ben mercimek köftesi yedim de sütümü az sağdım bebeğime verip vermeme konusunda kararsız kaldım gaz yapar mı hemen cevap verebilir misiniz yaa

Kızlar ben geç doğurduğum için sizden biraz gerideyim beniş bugün 20 günlük oldu ❤️

Birkaç gündür meme bağımlılığı iyice arttı, meme emzik gibi ağzında dursun istiyor düşünce kızıyor. 17-21 günler arası mini büyüme atağı oluyormuş, başına gelen oldu mu
Evet o günlerde bende yazmıştım buraya sürekli ama sürekli emmek istiyordu emdikçe gaz döngüsüne girmiştik sonra geçti azaldı biraz kırkı çıkınca mı bilmiyorum bir tık daha uzadı emme süreleri emziğe de alıştırdım ben zorla

Hanımlar ben mercimek köftesi yedim de sütümü az sağdım bebeğime verip vermeme konusunda kararsız kaldım gaz yapar mı hemen cevap verebilir misiniz yaa
Ben sık sık mercimek çorbası içiyorum çok güzel süt yapıyor diye merco yemiyor muyduk 😅

D vitamini olarak bunu kullanıyorum 4 damla şeklinde fazla mi bu acaba bunu verdiler

Eklentiler

• 17611306693311750521615222142696.webp
    17611306693311750521615222142696.webp
    21 KB · Görüntüleme: 3
Back
X