- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Şifa olsun canım aynı aşağı yukarı demek ki bir de bunu deneyim170 e aldım en son canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa olsun canım aynı aşağı yukarı demek ki bir de bunu deneyim170 e aldım en son canım
Hangi hastane canım bende devlete gideceğim ama şu an bir gerildim@hiskolikk devlete randevu bulamıyorum şuan bulunduğum yerde zaten böyle şeyler okuduğum için buluyor olsamda tercih edemezdim herhalde Allah bu doktorlara akıl fikir versin nasıl doktor oluyorlarsa en hassas bölümlerden birindesin ve karşındaki hamile kadına karşı sallamasyon iş yapıyorsun rezilll umarım geri kalan tüm sürecinde bebişinle sağlıkla ilerlemeye devam edersin canım
Aynen diğer ay daha düşebilirbenim dün demir yine düşük çıktı. çok düşük değil de 11.. 10un altına düşmese iyi dedi. Demiri atlamadan iç mutlaka dedi doktor.
Yaş kaçtı sizinYaklaşık 2-3 hafta önce tespit edildi. Bir de oğlum biraz önden gidiyor haftasına göre öyle olunca gebelik şekerinden şüphelendi doktor. Ama ilk gebeliğimde yaptırmıştım şeker çıkmamıştı bakalım bunda da 3 hafta sonra yaptıracağım
Bu hafta bende aynı sizin gibiyim uykum var sürekli bi halsizlikBu hafta başından beri hızlı yorulmaya ve uyku halinde olmaya başladım. Misafir ağırladım gittiklerinde tüm bedenim zonkluyordu uzandım şimdi. Böyle olmak beni sinir ediyor ama zaten yorulmamam gerektiğinide biliyorum. Arada kalmış bir psikolojide olmak çok kötü..
asla dayanamazdımben kutusundan dışarı çıkarmadım daha![]()
off sorma gidip gelip bakıyorum hayallere dalıyorumAğlicimmm![]()
benim yatağım normalde çok yüksek ben denk gelmez diye düşündüm ama en üst kademede değil şu an altında extra sünger var, sanırım en üst kademeye alırsam hemen hemen denk gelecek belki 5 cm falan alçak kalabilirtam denk geldi mi yataga? Yükseltmek için bir şey var mi? Hangi süngeri kullandın?
amin inşallahAy çok güzel olmuşsağlıkla mutlulukla kullanın inşallah
teşekkür ederizNasıl güzel görünüyor güle güle kullansın minnoşumuz inşallah![]()
Ne kadar saçma ya insanı sinir ediyorlar boşu boşuna anlamıyorsa bakmasın neyse ki içiniz rahatlamış çok şükürDevlet hastanesine randevum vardı. Gittim. Genç bir doktor vardı. Bebeğin bacak boyunu 2 hafta geri ölçtü kafa ölçüsü ise 1 hafta geri ölçtü. Bacak boyuna çok şaşırdım. Sonra bana cinsiyeti erkek dedi. En büyük şoku yaşadım. Nasıl olur bana 4 ayrı doktor kız dedi dedim. Hayır bak pipisi dedi
Kocaman bişey gösterdi
Muayne 2 dakika sürdü. Ciktim hemen sinirlerim çok bozuldu. Özelde iyi bir doktor vardı.oraya gittim. Hiç bir şey demeden muayene girdim. Burda ise genel olarak 3 gün gerilik çıktı.normal dedi suanlik. Ama bi tık suyu fazla dedi. Haftaya şeker yüklemesi için çağırdı.cinsiyeti erkek dediler dedim. Defalarca baktı. Hayır kesinlikle KIZ dedi. Resmini de verdi. Ayy ne uzun gündü yaa
Iyi denk gelmiş bizim de yatak normalden kalın bir de yatak yükselsin diye altına ayak yaptırmıştır biz arada 15 cm falan kaldı.benim yatağım normalde çok yüksek ben denk gelmez diye düşündüm ama en üst kademede değil şu an altında extra sünger var, sanırım en üst kademeye alırsam hemen hemen denk gelecek belki 5 cm falan alçak kalabilir
31 yaşındayımYaş kaçtı sizin
hadi yaa yok bizim o kadar değilIyi denk gelmiş bizim de yatak normalden kalın bir de yatak yükselsin diye altına ayak yaptırmıştır biz arada 15 cm falan kaldı.
Benimde öyle canım bi ilk başlarda yaptı birde 24te yaptık.. birde ilerde bir daha yapılcak galiba genelde herkesin öyle bir sıkıntı yoksa genelikte 3 yada 4 kere yapılıyor maks.Valla beni teste bile yazmadı şimdiye kadar , bi ilk başlarda yaptım o kadar
Hadi bizimle de paylaşta yorumlayalımAynen ama eşimle anlaşamıyoruz yani tamam diyor ama sanki içine sinmemiş gibi , bende içine sinen bi isim olsun istiyorum
Gyno ferro sanol'müş canım.demir hangi ilacı kullanıyorsunuz.
Bence çok tat bırakmıyor kuzu dene inşallah memnun kalırsın.Şifa olsun canım aynı aşağı yukarı demek ki bir de bunu deneyim
Fazla olunca noluyormuş kuzuMerhaba, bugün 21+1 olarak detaylı ultrasona girdim. Çok şükür oğlum oldukça sağlıklı gözüküyormuş, ancak amniyon sıvım bir miktar fazlaBir de ilk oğlumda da olduğu gibi bu oğlumda da minimal böbrekte genişleme var dedi umarım böyle minimal kalır. Çok şükür rahimdeki kanama alanı kapanmış
![]()
YarabbiiDevlet hastanesine randevum vardı. Gittim. Genç bir doktor vardı. Bebeğin bacak boyunu 2 hafta geri ölçtü kafa ölçüsü ise 1 hafta geri ölçtü. Bacak boyuna çok şaşırdım. Sonra bana cinsiyeti erkek dedi. En büyük şoku yaşadım. Nasıl olur bana 4 ayrı doktor kız dedi dedim. Hayır bak pipisi dedi
Kocaman bişey gösterdi
Muayne 2 dakika sürdü. Ciktim hemen sinirlerim çok bozuldu. Özelde iyi bir doktor vardı.oraya gittim. Hiç bir şey demeden muayene girdim. Burda ise genel olarak 3 gün gerilik çıktı.normal dedi suanlik. Ama bi tık suyu fazla dedi. Haftaya şeker yüklemesi için çağırdı.cinsiyeti erkek dediler dedim. Defalarca baktı. Hayır kesinlikle KIZ dedi. Resmini de verdi. Ayy ne uzun gündü yaa