- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Tamam canım ya teşekkür ediyorumBence çok tat bırakmıyor kuzu dene inşallah memnun kalırsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım ya teşekkür ediyorumBence çok tat bırakmıyor kuzu dene inşallah memnun kalırsın.
ayy biz aldık kurduk biledeneme amaçlı yatağın kenarına koydum
şimdilik çalışma odasında kalacak doğuma yakın tekrar alacam yanıma
![]()
+1 uyku hali ve çabuk yorulmaBu hafta bende aynı sizin gibiyim uykum var sürekli bi halsizlik
Teşekkür ederim canım. Bir de mekselina da güzel isim anlamı çok güzel ama uyumlu değil.Sen iyi bulmuşsun ha hiç aklıma gelmedi benim bunlar![]()
Tatlım çok kıyafet almayın derim genelde hediye geliyor benim iki kızımda da öyle oldu gelen hediyeleri de olmayanları değiştiriyordumSelam kızlar, bende alışveriş yaptım baya yenidoğan için tulum 3, uzun kollu 5, kisakol 5 anvelop takım 8 tane patikli alt bez ıslak mendil falan aldım ilk etapta yeterli gibi 4 5 tane de takım halinde var alt üst yeni doğan gibi yeter herhalde diye düşünüyorum. Yetmezse alacağız yaz bebesi ilk etap ama üşür diye düşünüyorum. Bakalım inşallah boşa gitmez kısa da mı alsaydım acaba alt üst, şort -tşört gibi. İnce takımlar da aldım ama bakalımince detaylara daha pek girmedim, kendime lohusa takım falanda var, maksimum güzel bir alt üst düğmeli bir pijama takımı daha alırım. Daha çok vaaar
![]()
Saglikla kullanin ins canim. Markasi nedir. Bende de Heyner marka bu beşikten var, simdi ikincisini alacagiz. Benim yatağim bayagi yüksek bi yatak, hic denemedim acaba alçak mi kalir beşik, kisa sürede bi denemek lazim..ayy biz aldık kurduk biledeneme amaçlı yatağın kenarına koydum
şimdilik çalışma odasında kalacak doğuma yakın tekrar alacam yanıma
![]()
Canım kendini bu kadar yorma ben misafir geldiğinde çay kahve kendileri yapıyor ne yapayımBu hafta başından beri hızlı yorulmaya ve uyku halinde olmaya başladım. Misafir ağırladım gittiklerinde tüm bedenim zonkluyordu uzandım şimdi. Böyle olmak beni sinir ediyor ama zaten yorulmamam gerektiğinide biliyorum. Arada kalmış bir psikolojide olmak çok kötü..
Ay çok güzel ne kadar düşünceli bi davranış güzel günlerde kullan sağlıkla
Anladım inşallah benide yazar, 2 hafta sonra giderimBenimde öyle canım bi ilk başlarda yaptı birde 24te yaptık.. birde ilerde bir daha yapılcak galiba genelde herkesin öyle bir sıkıntı yoksa genelikte 3 yada 4 kere yapılıyor maks.
Alara ve alisa arasında karar veremiyoruzHadi bizimle de paylaşta yorumlayalımhangisi daha çok oy alcak
![]()
Yardımcı oluyorlar ama yinede her işin başındasın bedenim isyana girdiiiCanım kendini bu kadar yorma ben misafir geldiğinde çay kahve kendileri yapıyor ne yapayım![]()
Deminden beri bakıyorumda gidip görüp alasım var 2dir kargomu kırık gönderdi e bebekBu gün e bebekte %50 indirim vardı biraz alışveriş yaptım ama aşırı güzel şeyler vardı yabi bakın isterseniz
Alicaz bizde daha cnm karar vermekte zor ama yavaştan almak lazım artıkKızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
Cnm yakınındaki başka bir şehre bak istersen,bir sorun olmaz ama için rahat olur diyeKızlar hastanede çalıştığım halde detaylı ultrason için bir türlü randevu alamadım. Özellerin hepsini aradım maalesef ki yok haftam da geçiyor zaten. Napıcam bilmiyorum yaptıramayınca sorun olur mu acaba![]()
İnşallahAy çok güzel ne kadar düşünceli bi davranış güzel günlerde kullan sağlıkla![]()
Nerden yaptirdin ne kadara yaptırdın canim bu isim yazılı yastık vsBenim de kapı süsüm bu olcak kızlar siparişi verdim ben de. İsimli nakışlı yastık battaniye tulum da verdim. Yaptıracaklar varsa valla elinizi çabuk tutun temmuzda teslim diyorlar :) ben son ana kalırsa heycandan ölürümriske atmayı sevmem :)
Aman Allahım inşallah benim öyle olmazDeminden beri bakıyorumda gidip görüp alasım var 2dir kargomu kırık gönderdi e bebek