• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşimi göndermeye kalktım benim kızım bu saatte fingir fingir oynuyo içeride hiç haberim yoktu benim bundan 🤣 hemen eşimin elini karnıma koydum babalık duyguları dahada yüklensin diye o da sevdi konuştu kızıyla mecbur gitti bizim bebişlerin saatleri ne garip ya 😍
Benim de gece hep hareket ediyor doğduktan sonra uyutmicaklar 🤣🤣

Kızlar ya benim bu günlere ara ara göbeğim kaşınıyor göğüslerim kaşınıyor :s
Ben tatlı badem yağı aldım. Sabah akşam kullanıyorum.
Kahve çok zararlı hamilelikte asla içmeyin
filtre kahve ve türk kahvesine günde maksimum 2 bardak olmak üzere doktorlar izin veriyorlar. Granül kahve zaten normalde de çok zararlı.
Ayrıca filtre kahve bağırsakları da çalıştırıyor. Ben sabahları işe gitmeden yarım bardak içiyorum.

Ben tatlı badem yağı aldım. Sabah akşam kullanıyorum. Tavsiye ederim sizlere de
Bende hakiki zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı karıştırıp kullanıyorum . Umarım işe yarar .genetik de ne yaparsan yap çatlar diyorlar
Şuan ikicgunde bir kullanıyorum ama günlük kullanmaya başlayacağım .açıkçası yatarken sürüyorum o an çok uykum varsa tembelliğime gelirse kalıyor 🤣

Bende hakiki zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı karıştırıp kullanıyorum . Umarım işe yarar .genetik de ne yaparsan yap çatlar diyorlar
Şuan ikicgunde bir kullanıyorum ama günlük kullanmaya başlayacağım .açıkçası yatarken sürüyorum o an çok uykum varsa tembelliğime gelirse kalıyor 🤣
Artık hızla göbeğimizin büyüdüğü bir döneme girdik. İhmal etmeyin.
Ben ikizim buna rağmen annemde hiç çatlak yok. Ergenlik döneminde kilo alıp vermem olmamasına rağmen bazı bölgelerimde çatlaklar oldu. Üstüne eklememem lazım 😂

Artık hızla göbeğimizin büyüdüğü bir döneme girdik. İhmal etmeyin.
Ben ikizim buna rağmen annemde hiç çatlak yok. Ergenlik döneminde kilo alıp vermem olmamasına rağmen bazı bölgelerimde çatlaklar oldu. Üstüne eklememem lazım 😂
Evt artık göbüşler büyümeye başladı . Başlamak lazım düzenli şekilde .
Valla bizde herkes bardak gibi çatladı annem anlamlar vs .🤣 görüntüsü gerçekten kötü ya .

Ben tatlı badem yağı aldım. Sabah akşam kullanıyorum.

filtre kahve ve türk kahvesine günde maksimum 2 bardak olmak üzere doktorlar izin veriyorlar. Granül kahve zaten normalde de çok zararlı.
Ayrıca filtre kahve bağırsakları da çalıştırıyor. Ben sabahları işe gitmeden yarım bardak içiyorum.
Gerçekten mi 😯😯 benim Dr ilk başta içme demişti , bende geldim biraz araştırma yaptım baktım çok zararlı , şimdi çok açık sadece çay içiyorum , tabi bence vücut eğer alışmışsa bişey olmaz ben normalde bile bi fincan kahve içsem çarpıntım olur ☹️

Gerçekten mi 😯😯 benim Dr ilk başta içme demişti , bende geldim biraz araştırma yaptım baktım çok zararlı , şimdi çok açık sadece çay içiyorum , tabi bence vücut eğer alışmışsa bişey olmaz ben normalde bile bi fincan kahve içsem çarpıntım olur ☹️
200ml den fazla kafein almayın diyorlar.
Ben bir bardak Türk kahvesi içiyorum bir bardak da kafeinsiz kapsül kahve yapıyorum evde dışarıdaysam da yine kafeinsiznkahve tercih ediyorum öyle asla içilmemesi gerek gibi bir durumu yok kendinizi okadar kısıtlamayın 💝

Canım sen kaç haftaliksin ki
Erken değil mi simdiden hareketlerinin çok kısıtlanması .
Çok kilo falan mı aldın ki yada hareketsiz misin genel olarak .
Çünkü çok erken bunlar için
25+3 genelde evdeyim ara ara yürüyüşe çıkıyorum ama fazla değil tansiyonum çabuk değişiyor o yüzden genelde uzanıyorum başım dönüyor çok

Kızlar teşekkürler hepiniz kaşıntıya cevap vermişsiniz. Valla ben kremden olacağını hiç düşünmedim ya 🤣 hani bir hastalık var bebeğe alerji oluyor anne o diye kendi kendimi korkuttum bir de 🤣🤣 krem sürüyorum da haftada 2 3 anca. Hergün yapayım o zaman valla. Bu 2 haftada o kadar büyüdü ki karnım ben şok. Birde ben bio oil bitirdim 2 şişe o çok yağlı ya. Şimdi lierac sürüyorum onun dokusu gerçekten çok farklı hemen emiliyor. Fiyatı neden farklı kullanınca anladım. Her gün süreceğiz o zmaan artık

Kızlar anlatıyorsunuz eşim temizlik yapıyor beni yıkıyor temizliyor falan cok fena kıskanıyorum ben aydan aya bir iki gün eşimin yüzünü görüyorum o zaman da özlemiş oluyorum ne Naz ne bir sey zaten bakımsız üstü basi yemeği derken yine perisan olan ben oluyorum😄
Okadar yanlış zamanda hamile kalmışım ki gerçekten tüm hamileliğim boyunca yalnızdım tayinden de ses yok sanırım yalniz dogurucam 🙄

Kızlar anlatıyorsunuz eşim temizlik yapıyor beni yıkıyor temizliyor falan cok fena kıskanıyorum ben aydan aya bir iki gün eşimin yüzünü görüyorum o zaman da özlemiş oluyorum ne Naz ne bir sey zaten bakımsız üstü basi yemeği derken yine perisan olan ben oluyorum😄
Okadar yanlış zamanda hamile kalmışım ki gerçekten tüm hamileliğim boyunca yalnızdım tayinden de ses yok sanırım yalniz dogurucam 🙄
Yalnız degılsın canım benım durum daha vahım 😞esımın doğuya tayını çıktı 2 sene orda hamılelıgımde hıc yoktu doğumumda olamayacak 2 sene annemlerdeyım onlarla buyutucem

Sen güçlü bir kadınsın canım kimin neyi nasıl yaşadığını hangimiz hangi konuda şanslı vs biz buradan bilemeyiz hep güzel düşünelim güzel düşüncelerimizde güzellikleri çekmemize vesile olsun 😊 inşallah doğumunda eşin yanında olur en çok desteğini istediklerimiz onlar ama bazı şeyler izin vermeyecek gibiyse şimdiden kabullenip içimizde huzuru yakalamakta fayda var diye düşünüyorum
Kızlar özellikle sol kasık ağrısı yaşayanınız varmı arara batma şeklinde oluyor rahim bebek büyüdüğü için mi bilemedim
Ben gebelik itibariyle devamlı yaşamaya alıştım sol kasık ağrısını doktorumda buna rahim büyüyor kaslar geriliyor vs ondan dedi ama 1-2 haftadır hafifledi sanırım bebek yukarı çıktı kaslarda alıştı diye

Back
X