2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canlar günaydın
Bebek temizleme pamuğu alacak mısınız .aklınıza yatan bir marka var mı .
Birde daha bebek bezi ve şampuan arayışına geçmedim .çok ceşit var ne alacağız 😐
Ben mustela seçtim şampuan ve pişik önleyici için , ıslak mendil ve yıkama için unibaby , pamukta babyme aldım ebebekten , ama bebek bezi bilmiyorum daha ya prima ya sleepy

pozisyon dolayısıyla diye düşündük ama 2 farklı günde muayene olduk :KK43:,
Sonrasında başka bir doktora daha gittik o da şüpheli yaklaştı.
Kendi doktorum da bir üst kurul daha görsün yorumu yaptı.
Şimdi Çapadan bir profesörden daha randevu aldık haftaya ona gideceğiz. Net bir şekilde yorum yapılmadı maalesef
Canım içini ferah tut. İyice araştırılsın. Allah'ım çaresiz dert vermesin inş. Özelden de bir msj yazıyorum sana bakarsın.

Kızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya 🫠
En son ayın 1 inde gitmiştim doktora 25+5 im bende cumartesi doktor kontrolüm var bakalım bebiş kilo almış mı uzamış mı göreceğiz

Benim şu an 25+1 ancak son kontrole 24+5te gitmiştim kilosu 750 gr boyu da 32-33 cm arası demişti doktorumuz.
Oyş az kalmış ya yakında bir kilo olacak minnoş☺️
Canım ne güzel bebeğini göreceksin bugün benimde haftaya bugün kontrol bakalım ne kadar büyüdüler tatlışlar bugün 25+1 olduk bizde evet zaman hızlandı sanki 3. Trimester a çok az kaldı
Eveet kalbim küt küt 🐣
Haha çok tatlısınız ya bunu bende düşünüyorum bebeğim hareket ettikçe 😁😍 aramızda tam 1 hafta var 23+3üm bebeğim 635 gramdı en son bir hafta önde gidiyor😌 Zaman gerçekten hızlı geçiyor şimdi hazırlıklar falan derken bir bakmışız doğuma gidiyoruz 🤭
Evet daha hızlı geçecek bir bakmışız kucağımızda😍
Su an 24+3 olduk ama iki hafta üst üste kontrole gittik.

Maalesef başka doktora da gittik iki doktorda da muayeneye yaklaşık 1 saate yakın sürdü :KK43: ikisi de özel hastaneydi

Şimdi yine bir profesörden randevu aldık bir de ona gideceğiz.

Pozisyondan değil olmadıgı için görünmediğini söylediler :KK43: biraz sıkıntılı bir durum bizi bekliyor gibi.
İnşallah sanılan bir durum yoktur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarim sizinle
Yaa günümüz bile aynıymış ☺️
Çok çabuk geçiyor zaman,
İzne çıkacağım günleri sayıyorum 😂😍

23+3 bugün benim. 22+3 te girmiştim 503 gr demişti :)
Ay benm tosuncuk kac oldu acaba :)
23+4te gördüm miniğimi 591gr dı ama boyunu sormadım heyecandan çok güzel hareketliydi 😊 şuan 25+4. Hem çok uzak geliyor hem çok yakın. Bayramıydı alışverişiydi odasıydı derken bir şekilde daha hızlı geçirecek gibiyiz. 🥰
Çok hızlı geçecek emin olun 😍
Ben 23+5 oldum bu gün , evet inşallah az kaldı ya 🥰 bundan sonrasıda inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler 🤲🤲 sağlıkla alırız minnoşları kucağımıza , evet çok güzel ve karmaşık duygular , ama sanki son aylar zaman daha zor geçiyor resmen günleri sayıyorum ben 🥹😍
Yok yok çok hızlı geçecek, şimdi bir de alışveriş meşguliyeti olacak sonra bi bakmışız kucakta 🥰

Kızlar selam,
Daha önce konuştunuz mu bilmiyorum burayı yeni keşfettim açıkçası :KK43:

Detaylı ultrason sonucu safra kesesi görülmedi.
Böyle bir durum yaşayanınız var mı?

Kendimi çok gergin ve kötü hissediyorum:KK43:
Geçmiş olsun canım, peki ne yapılır ne zaman müdahale edilir acaba bir sormuşsundur 😔 ne dediler ? Hani anne karnında müdahale ya da sonrasında işte şu yapılır vs

Evt Dalin önermiyorlar
E bebek de pamuk olarak baby ne de daha çok ve güzel yorum var onu ekledim şimdilik sepete
Islak mendik evt sleppy çok fazla kullanan var .
Sanırım çok fazla stok yapmamak lazım bezi falan . Kişiden kişiye değişiyor gibi
Evet yenidogan çok almayın dediler ihtiyaç olursa alır diye 1 paket aldım ben. Bir de bakalim kilosu nasil olcak🙈 o yuzden çok almadım.

Canlar günaydın
Birde daha bebek bezi ve şampuan arayışına geçmedim .çok ceşit var ne alacağız 😐
Canım ben bu kare pamuklu mendillerden almıştım e bebekten sanırım ama hiç kullanmadım kızımda. Güzel bir ıslak mendil almanı tavsiye ederim bebişin alerjik vs olmazsa, bebek için roxy nin sabun tozu var civilde onu tercih edebilirsin, sabun tozu olduğu için uzun süre onunla yıkamıştım kızımın çamaşırlarını sonra anti alerjik sıvı tercih ettim. Dalan in tozu benim makinayı tıkadı o yüzden önermem. Zaten yumşatıcı zararlı bu sebeple kullanmanı tavsiye etmem.

Kızlar bugün kontrolümüz var 24+3 olduk. Çok az kaldı farkında mısınız? Geçen gün arkadaşım doğum yaptı. Şimdi daha hızlı geçecek günler dedi. Siz kaç hafta oldunuz bebişler kaç gram olmuşlar ? Ayy inanamıyorum hala karnımda bebek üretiyorum ya 🫠
Bugün 25+0 Çarşamba randevum var şeker yüklemesi yapılıcak çok heyecanlıyım bide suyumuz fazlaydı bakalım ne diyecek doktorumuz zaman geçsin hızla çünkü ben şimdiden zorlanıyorum vakitlice Rabbim çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kizlar 890 gr 32 cm olmus tombik yanaklı kizim🥰😍😍😍 seker yüklemesi de yapıldı bekliyorum sonucunu

Eklentiler

• IMG-20230529-WA0002.webp
    IMG-20230529-WA0002.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 95
pozisyon dolayısıyla diye düşündük ama 2 farklı günde muayene olduk :KK43:,
Sonrasında başka bir doktora daha gittik o da şüpheli yaklaştı.
Kendi doktorum da bir üst kurul daha görsün yorumu yaptı.
Şimdi Çapadan bir profesörden daha randevu aldık haftaya ona gideceğiz. Net bir şekilde yorum yapılmadı maalesef
Bir kaç doktora gidip danışmakla iyi ediyorsunuz. İlerleyen zamanlarda safra kesesi oluşur muymuş? Safra kesesi kesin yok diyebiliyorlar mı? Yok ise bebeğinin doğumunda anne babayı nasıl bir süreç bekliyor? Anne karnındayken yapılacak bir şey var mı? Lütfen bu gibi sorularınızıda mutlaka sorun aklınızdaki tüm soru işaretlerini aydınlatın. Aksi halde kalan süreciniz çok yorucu ve stresli geçebilir. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Canlar günaydın

Bebek bezi için de eğer prima almıyorsan hepsi çok benzer performans gösteriyor.

Ben baby one ya da molfix ile başlamayı düşünüyorum. Alerji durumuna göre marka değişimi yapabilirim :)

Evet yenidogan çok almayın dediler ihtiyaç olursa alır diye 1 paket aldım ben. Bir de bakalim kilosu nasil olcak🙈 o yuzden çok almadım.

Kızlar ben bez ve ıslak mendilleri iyi indirim gördükçe alıyorum.
BEZ:

2 paket 1 numara 70'li Prima premium care ,
1 paket 64'lü Sleepy Ecologic bez aldım.

1 pakette 60 lı 2 numara prima premium care aldım..

Islak mendil:
Water Wipes 4lü paket aldım. (ilk bunu kullanacağım. Ben pamuk ıslatmakla uğraşamam hastanede ve eve ilk geldiğim zamanlar biliyorum o nedenle %99 su içerikli diye bunu aldım. Ama devamında alamam çünkü çok pahalı ilk doğduğunda kullanırım yeter.)
Uni baby yeni doğan aldım 3lü kutusa satılıyor. onlarda 4 kutu aldım galiba :)
SLeepy ecologic 4 lü pakette aldım.

iki gündür çok kötü mide yanması yaşıyorum bugün hiçbişey yiyemedim bu yüzden diyebilirim resmen içim yanıyor ya doktorum şurup vermişti içtim ama hiç faydası yok yatıyorum sabahtan beri

Back
X