2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyş az kalmış ya yakında bir kilo olacak minnoş☺️

Eveet kalbim küt küt 🐣

Evet daha hızlı geçecek bir bakmışız kucağımızda😍

İnşallah sanılan bir durum yoktur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarim sizinle

Ay benm tosuncuk kac oldu acaba :)

Çok hızlı geçecek emin olun 😍

Yok yok çok hızlı geçecek, şimdi bir de alışveriş meşguliyeti olacak sonra bi bakmışız kucakta 🥰
Ay amin canım inşallah 🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🤲🤲

Kızlar ben bez ve ıslak mendilleri iyi indirim gördükçe alıyorum.
BEZ:

2 paket 1 numara 70'li Prima premium care ,
1 paket 64'lü Sleepy Ecologic bez aldım.

1 pakette 60 lı 2 numara prima premium care aldım..

Islak mendil:
Water Wipes 4lü paket aldım. (ilk bunu kullanacağım. Ben pamuk ıslatmakla uğraşamam hastanede ve eve ilk geldiğim zamanlar biliyorum o nedenle %99 su içerikli diye bunu aldım. Ama devamında alamam çünkü çok pahalı ilk doğduğunda kullanırım yeter.)
Uni baby yeni doğan aldım 3lü kutusa satılıyor. onlarda 4 kutu aldım galiba :)
SLeepy ecologic 4 lü pakette aldım.
Baya stok yapmışsın canım ne güzel 😌

sleepy alacaklara bio natural önerebilirim. Diğer çeşitleri sızdırma yapıyor.

1 numara molfix pure and soft 160 adet
2 numara baby turco 304 adet

12 li sleepy bio natural yenidoğan ıslak mendili aldım.
Suda çözünen ıslak mendillerden de alıcam listeme ekledim

Kızlar verdiğiniz bilgiler markalar için teşekkürler .notlarımı aldım bakacağım
Bugün vajina içinde bı ağrı batma gibi bişey vaf benim .saniyelik ama ara ara oluyor . İnsan vücudunda ne olsa panik yapiyor .bu durumu yaşayan ve doktoruna soran varmı içinizde . Biraz araştırdım kimi yerde erken doğum belirtisi kimi yerde bebek büyüdüğü için kaslar esniyor falan yaziyor .şuan 22+5 im henüz

Baya stok yapmışsın canım ne güzel 😌
sleepy ecologicleri bugün sipariş verdim. İnstagramda bir karşılaştırma videosunda boyutu daha küçük yazıyordu yenidoğan için ve parfüm vs içermiyormuşta bi pakette ondan alayım dedim. Bir de kız benimki daha minyol olur diye düşündüm. !numara az kullanılıyor diyorlar ama azdan kasıtta 1 paket değilmiş onu anladım :) 200 adet 1 no oldu bende daha da alma.. 20 25 gün civarı gider diye tahmin ediyorum. 1 numarada 5 kg'a kadar kullanılıyor. 1 ayda 5 kg'ı geçmez diye düşünüyorum internetteki ortalamalara göre.

Bugün vajina içinde bı ağrı batma gibi bişey vaf benim .saniyelik ama ara ara oluyor . İnsan vücudunda ne olsa panik yapiyor .bu durumu yaşayan ve doktoruna soran varmı içinizde . Biraz araştırdım kimi yerde erken doğum belirtisi kimi yerde bebek büyüdüğü için kaslar esniyor falan yaziyor .şuan 22+5 im henüz
Bende geçen haftadan beri içimde erken doğum korkusu var. Karnım kaşınsa ona yordum. Takip ettiğim program diyor ki bu haftalarda annede erken doğum riski olur. Şimdi anladım ki tek değilim sizlerde de varmış :) Bu haftalarda da bundan korkuyoruz demek ki. Ah annelik .:):)

sleepy ecologicleri bugün sipariş verdim. İnstagramda bir karşılaştırma videosunda boyutu daha küçük yazıyordu yenidoğan için ve parfüm vs içermiyormuşta bi pakette ondan alayım dedim. Bir de kız benimki daha minyol olur diye düşündüm. !numara az kullanılıyor diyorlar ama azdan kasıtta 1 paket değilmiş onu anladım :) 200 adet 1 no oldu bende daha da alma.. 20 25 gün civarı gider diye tahmin ediyorum. 1 numarada 5 kg'a kadar kullanılıyor. 1 ayda 5 kg'ı geçmez diye düşünüyorum internetteki ortalamalara göre.
İlk etap çok bez gider diye düşünüyorum bende .ama yinede aman aman bir indirim görmezsem çok fazla stok yapmam her halde .elimizde kalmasın sonra .zaten herşey elimizin altında en kötü gider alır geliriz .ıslak mendil kurur diye onu son aya bırakırım her halde bakalım artık

Bende geçen haftadan beri içimde erken doğum korkusu var. Karnım kaşınsa ona yordum. Takip ettiğim program diyor ki bu haftalarda annede erken doğum riski olur. Şimdi anladım ki tek değilim sizlerde de varmış :) Bu haftalarda da bundan korkuyoruz demek ki. Ah annelik .:):)
Sanırım bu endişeler hiç bitmeyecek 😌 doğum yapınca da başka endişeler başlar . Gebelikten öncede hamile kalsam da sikint derdim birde derdim 😀 tuttu mu tutacak mı zararlı mı falan derken geçti uzun zamanım

2 gündür bende de kasık ağrısı oluyor. Ayakta durunca özellikle. Dinlenmeye çalışıyorum. Bebek büyüdükçe baskımız artıyor bedenimizin her yerinde.

Sanırım bu endişeler hiç bitmeyecek 😌 doğum yapınca da başka endişeler başlar . Gebelikten öncede hamile kalsam da sikint derdim birde derdim 😀 tuttu mu tutacak mı zararlı mı falan derken geçti uzun zamanım
ayy evet benim de öyle bir de o sürede sözde sağlıklı beslenerek 5 kg aldım :):) Üstüne hamile kaldım. Millet hamile kalmadan kilo verir ben almışım :) Meyve suyu içeyim pekmez bal yiyeyim derken konu nerelere geldi :) Hayatımda çıkmadığım kiloya çıkmışım ya neyse bebekten sonra vereceğiz inş. Bu hafta da 1 kg almışım moralim bozuk :) 1 ay da 1 kg al diyorlar birde :110:

ayy evet benim de öyle bir de o sürede sözde sağlıklı beslenerek 5 kg aldım :):) Üstüne hamile kaldım. Millet hamile kalmadan kilo verir ben almışım :) Meyve suyu içeyim pekmez bal yiyeyim derken konu nerelere geldi :) Hayatımda çıkmadığım kiloya çıkmışım ya neyse bebekten sonra vereceğiz inş. Bu hafta da 1 kg almışım moralim bozuk :) 1 ay da 1 kg al diyorlar birde :110:
Ben tartilmaya korkuyorum bazen bakmıyorum 🤣
Kilolar aldı başını gidiyor .hep diyorum akşam hafif yicem çorba salata tamam diyorum ama oturunca öyle olmuyor 🤣

2 gündür bende de kasık ağrısı oluyor. Ayakta durunca özellikle. Dinlenmeye çalışıyorum. Bebek büyüdükçe baskımız artıyor bedenimizin her yerinde.
Ya ben bide masa başı çalışıyorum .ağır işim de yok . Kendimi yordum her halde diyecek birşey yok ortada . Umarım tüm bunlar bebek büyüdüğü içindir 😌

Kızlar şu kilo işinde güncelleme yapayım. Malum hamilelikten itibaren 11 kg almıştım. Gebelik şekerim çıkmadı neyse ki ama yine de diyetisyene gidiyorum. Normalde 1 haftada net 1-2 kg alırdım diyetisyenle birlikte 1.5 hafta oldu ve kilomu korudum. Kiloda sıkıntı yaşayanlara kesinlikle diyetisyen desteği öneririm.

Bende bez 2 paket 1 numara 2 pakette 2 numara prima aldım ıslak mendilde sleepy yenidoğan aldım 12 li pakette satılıyodu pamukla bende çok uğraşmam gibi ya 😅
Kızlar ben bez ve ıslak mendilleri iyi indirim gördükçe alıyorum.
BEZ:

2 paket 1 numara 70'li Prima premium care ,
1 paket 64'lü Sleepy Ecologic bez aldım.

1 pakette 60 lı 2 numara prima premium care aldım..

Islak mendil:
Water Wipes 4lü paket aldım. (ilk bunu kullanacağım. Ben pamuk ıslatmakla uğraşamam hastanede ve eve ilk geldiğim zamanlar biliyorum o nedenle %99 su içerikli diye bunu aldım. Ama devamında alamam çünkü çok pahalı ilk doğduğunda kullanırım yeter.)
Uni baby yeni doğan aldım 3lü kutusa satılıyor. onlarda 4 kutu aldım galiba :)
SLeepy ecologic 4 lü pakette aldım.

Yenidoğunca günde 7 civarı kullanıyomuş sanırım onun için 200 tane gayt yeterli yetmeyeni alırız artık ☺️

Bahsettigin saniyelik agri bende bi ikiz kez yasadim, acikcasi devam etmedigi icin üstünde durmadim. İkiz gebelik yasiyorum bu gibi ufak agrilarin olabilecegini biliyorum. Burda önemli olan sıklığı ve süresi canim. Takip etmeni öneririm

Yenidoğunca günde 7 civarı kullanıyomuş sanırım onun için 200 tane gayt yeterli yetmeyeni alırız artık ☺️
7 - 10 arası diyorlar işte ortalama bebeğe ve sana da bağlı tabi.. Ama min. 2 paket kullanılır ya üstü de o zaman alırız. Çok alıp fazla kalma riskine de girmeyelim bir de ben alerji vs olursa diye de korktum. 2 numara da 1 tane prima aldım belki 1 tane daha alırım belki de almam bilmiyom :):)

Back
X