• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sizlere benden şişko bir günaydın 🤣🤣 bugün tartıldım.. 27 günde (1 ay diyelim) 5 kg almışım Toplaam 15 kg oldu 😭😭😭😭😭 daha önümüzde 2 ay var. Her ay 5 alırsam ben olcsk 25 kg valla yandım😨😨 neyse bu ay bayram ve tatile gitmiştim tatlılar vs yedim yani. Önümüzdeki 2ay dikkat etmem lazım pişmanımmm
yediklerimden pişman değilim aklım hala yemediklerimde 🤣☺️

Selam kızlar. Bende bugün farklı bir devlet hastanesine randevu aldım. Belki doğumu da orda yaparım. Muayene oldum 31+0 ız. Herşey normal gözüküyor suanlik. Bi önce ki muayenemde bebek ters duruyordu. Bu sefer sormayı unuttum. Doktor da söylemedi. Rahîm ağzı uzunluğu suyu falan iyi dedi normal dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim.

Selam kızlar. Bende bugün farklı bir devlet hastanesine randevu aldım. Belki doğumu da orda yaparım. Muayene oldum 31+0 ız. Herşey normal gözüküyor suanlik. Bi önce ki muayenemde bebek ters duruyordu. Bu sefer sormayı unuttum. Doktor da söylemedi. Rahîm ağzı uzunluğu suyu falan iyi dedi normal dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim.
Rahim ağzı uzunluğu için alttan mi muayene oldunuz

Kızlar sanki biraz kötü hikayelere odaklanıyorsunuz gibi geldi. Vakit yaklaşıyor heyecan ve stresi bir arada yaşamalıyız ama kötüyü niye çağıralım ki? Benim annemde dikişli doğum yapmış ve vakumla almışlar beni hatta o kadar uğraşmışlar ki mosmor doğmuşum ama bir sorun olmamış, hiç bir cinsel yönden zevk alamama veya uzun süreli ağrı sorunları olmamış. Keza kardeşimde sezaryen ile doğdu yine ağrıları hemen geçmiş. Her doğum hikayesi hem anneye hem bebeğe özel gerçekleşiyor. En önemlisi sağlığıyla gelmeleri. Hepimiz için en güzel en sorunsuz doğum sürecinin yaşanmasını diliyorum. 🙏
Kilo konusunda da hepimizin boyu ve gebe kaldığı kilosu farklı. En son 18 kilo aldığımı yazmıştım o zamandan sonra 2 kilo daha aldım. Buraya sadece alınan kilolar yazılıyor aramızda bunu sorun eden, kafasına takan ve belkide yediğini içtiğini azaltan olabilir. Sağlık sorunu olan, kullandığı ilaçlardan da etkilenenler vardır. Grupta birbirimizi kötü etkiler miyiz diye düşünerek dertleşip eğlenelim bence. 🌸
Aynen canım çok haklısın , herkesin ki farklı gerçekten , o gün birini gördüm normal doğum yapmış ay çok rahat doğurdum ve kendim bebeğimi kucağıma alıp doğum haneden çıktım dedi , inşallah hepimize sağlıkla kavuşmak ve rahat doğum nasip olur 😍😍

32+0 ım iki gündür kasıklarım ağrıyor ya bugün daha bi başka sanki
Dinlen canım uzan güzelce ayaklarını biraz yukarıya koy ayağının altına yastık koy dinlen bol su iç , o gün okuyordum su içmek kasılmaları azaltırmış diye , inşallah zamanında gelecek bebişlerimiz ☺️🙏🏻😍

Bu
Bu şırınga nasıl birşey bi fotoğraf atabilir misiniz bildiğimiz iğne şırıngalarından mı anlamadım bizim almamız gerekiyor mu
Benim bildiğim böyle bişey

Eklentiler

• IMG_2067.webp
    IMG_2067.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 93
Ya üstten nasıl bakıyorlar rahim ağzı uzunluğuna , benim dr bana üstten bakamam alttan baktı. Dedi artık bebek büyüdü karından gözükmez 🤔🤔🤔

Aynen canım çok haklısın , herkesin ki farklı gerçekten , o gün birini gördüm normal doğum yapmış ay çok rahat doğurdum ve kendim bebeğimi kucağıma alıp doğum haneden çıktım dedi , inşallah hepimize sağlıkla kavuşmak ve rahat doğum nasip olur 😍😍
yarabbimmmm isteyen herkese nasip et 🤲🤲

Rahim ağzı uzunluğu sanki alttan bakılıyor diye biliyorum . Gerçi benim doktor bakıyor herşey yolunda diyor genel olarak .tek tek söylemiyor bakıyordur her halde bunada
bana da demişti ki her geldiğinde bakıyorum gayet iyi sıkıntı yok, tabi her muayenede söylemiyordu, her şeye bakıyorlar sıkıntı varsa söylüyorlar

kızlar benim bebekler geldi, puset çok hafif hoşuma gitti araba 7 kg ama bu kadarı da normal gibi, böylece kabin boy bebek arabasından travel sistem oluşturmuş oldum, ayrıca puset araba gövdesine tam oturdu hiç sallanmıyor ben extra adaptör alacaktım ama gerek yok gibi, tekerlek manevraları falan da harika inşallah uzun süre kullanmak lazım olur sağlıkla 🙌

Eklentiler

• IMG_20230712_124952.webp
    IMG_20230712_124952.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20230712_124916.webp
    IMG_20230712_124916.webp
    40 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20230712_124848.webp
    IMG_20230712_124848.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 77
kızlar benim bebekler geldi, puset çok hafif hoşuma gitti araba 7 kg ama bu kadarı da normal gibi, böylece kabin boy bebek arabasından travel sistem oluşturmuş oldum, ayrıca puset araba gövdesine tam oturdu hiç sallanmıyor ben extra adaptör alacaktım ama gerek yok gibi, tekerlek manevraları falan da harika inşallah uzun süre kullanmak lazım olur sağlıkla 🙌

Güle güle kullanın. 😇
Puset dışında, bebek arabasının kendisi çift yön kullanılabiliyor mu ? Yani bebeğinizi size dönük kullanabilecek misiniz ?

Anneler kapi susu icin fikirlerinizi alabilir miyim? Ben ilk baktığımdan beri hep şu buble olanlar var ya bulutlu top seklinde ayıcıklı olanlar onları beğenmiştim hatta siparis verecektim. Ama sonra bir karar değiştirdim. Yani o bulutlu olanlar biraz daha sık biraz daha büyükler için gibi geldi bugün birden🙈 yani bebek odası için sonuçta bu o yuzden biraz daha tatlis sevimli olsa mi dedim🤔 oda yapmayı düşünmüyorum henüz yapmadık da zaten bizim odada yatağı falan. Sonra odasini yaparken ahsap füme krem renklerde bir şey istiyordum. Odasına da uysun diye düşünüyorum.ama çocuğu çok mu pinteres çocuğu yaptım şimdiden bilemedim🙈🙈 ( çünkü yaptıracağım nevresim setleri falan da nakisli sade seyler) yani hem şık hem tatlı bir şey olsun istiyorum. Aklım bulutlu suslerden yana ama bu fotoda eklediğim diğer kapi susu de tam cocuk için çok tatlı geldi gözüme bilemedim🙈

Eklentiler

• Screenshot_20230712_125847_Trendyol.webp
    Screenshot_20230712_125847_Trendyol.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20230712_125734_Trendyol.webp
    Screenshot_20230712_125734_Trendyol.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 75
Back
X