• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben hiç ayırt edemiyorum kolumu bacakmı toto mu diye bi tümseklik oluyor ama hep ayaktır diye düşünüyorum 🤭
Benimkinin ayakları sağda kafası aşağıda göbeği ortada 🤣🤣🤣 , göbeği benim göbeğimle aynı yerde 😂😂 bu gün Ulturasonda ayağı yüzündeydi ya 🤣🤣🤣🤣 dr jimnastikçi diyor 🤣🤣🤣🤣

Kızlar bende gittim muayeneye 42 cm 1570 gram olmuş 30+5 , dr karın çevresi 5 gün geride dedi , haftaya tekrar gidicem eğer hep geriye giderse karın çevresi 34 geçirirsin dedi duruma göre 37 haftada çıkarma ihtimalimiz ola bilir dedi , bakalım nasıl ilerleyecek 🥰
İnşallah herşey yolunda gider boyu kilosuda gayet iyi maşallah annesi 🐣

Ben hiç ayırt edemiyorum kolumu bacakmı toto mu diye bi tümseklik oluyor ama hep ayaktır diye düşünüyorum 🤭
Ya benimki döndü bir kaç gündür tam göbek feliği çevresi öyle sert oluyor ki ayak olmaz sırt popo filan bence. Geniş alan çünkü.. ayaklarını yan taraftan sert tekmeler atıyordu ordan anlıyorum ama şuan nerde ayağı anlamıyom:) her gördüğüm geniş tümseği totosu sanıp seviyom🤣🤣

Normalde e bebekte satılıyor da orada hep mavş renk gördüm :) ben de internetten alcam. Bir de bu hafta yada haftaya şoka yada bim yada a101 e köpekler için geliyor daha ucuz. Arkadaşımda ondan vqr yani kemik çeklinde dışı. Aynı şey ama
Aaa çok enteresan aynıysa al , hatta o zaman ben kesin aliyim köpeğimde var 🤣🤣🤣 ikisiyle yürüyüşe çıkarsam iyi olur 🥴🥴🥴🤣🤣🤣

Kızlar selam,

31+3 teyiz ve ben artık bel ağrısından duramaz hale geldim :KK43:

Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Cumartesi günü kontrolümüz vardı, Doktor yürüyüş yap dedi ama geçmiyor.

Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı :KK43:
Bu dönemde bel ağrısı çok karşılaşıyor belinizi destekleyin bendede oluyor ara ara çok kilo aldınızmı peki bu süreçte

Benimkinin ayakları sağda kafası aşağıda göbeği ortada 🤣🤣🤣 , göbeği benim göbeğimle aynı yerde 😂😂 bu gün Ulturasonda ayağı yüzündeydi ya 🤣🤣🤣🤣 dr jimnastikçi diyor 🤣🤣🤣🤣
Ahahhaha ayağınınnne işi var ya yüzünde :) bence de jimlastikçi :) benimki de koluyla kapadı yüzünü hiç göremedik ya bi buruncuk bile göstermedi

Kızlar selam,

31+3 teyiz ve ben artık bel ağrısından duramaz hale geldim :(

Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Cumartesi günü kontrolümüz vardı, Doktor yürüyüş yap dedi ama geçmiyor.

Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı :(
Geçmiş olsun canım ayaklarını yükseğe koy belki iyi olur , belin için sırt desteği koy uyurken iyi oluyor

Ayaklarımı yükseğe koymayı deniyim, yapmadım daha önce de bel yastığı, destek yastıkları hiç ise yaramıyor
Normal yastık koy sırtına bel çükürüna doğru , bide yan uzandığın zaman ayağını yükseğe koy sırt üstü uzanma

Back
X