• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam, tabloya eklenmek isteyen kimler vardı? Benim tatil bitti de ekleyeyim..

Kütahya'lı bir erkek annemizin adı tablodan silimiş , nasıl odu bilmiyorum. :KK43: Bana yazar mısınız isminizi düzelteyim tabloda :(

Hayırlı günler canim anneler. Biz bugün oğullarla perinatoloğa görüneceğiz, dualariniza talibiz..
Normal zamanda evde pamuk su ile yapacağim alt temizliklerini ama hastanede ve disarida kullanmak için islak mendil sipariş edeceğim, aldiginiz ya da düsündügünüz saf suya yakin islak mendil tavsiyeniz var mi?
Birde 2 yil önce açilmis bebek bezi şimdi kullanilir mi? Açilmamişi kullanilir mi? Bilen aydinlatirsa çook sevinirim 🥰😍🤩

Kızlar selam,

31+3 teyiz ve ben artık bel ağrısından duramaz hale geldim :KK43:

Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Cumartesi günü kontrolümüz vardı, Doktor yürüyüş yap dedi ama geçmiyor.

Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı :KK43:
Çalışırken kullanılan bel oyuntulu yastıklar var ya. Onlar çok güzel destekliyor beli. Belki size de iyi gelir.

Hayırlı günler canim anneler. Biz bugün oğullarla perinatoloğa görüneceğiz, dualariniza talibiz..
Normal zamanda evde pamuk su ile yapacağim alt temizliklerini ama hastanede ve disarida kullanmak için islak mendil sipariş edeceğim, aldiginiz ya da düsündügünüz saf suya yakin islak mendil tavsiyeniz var mi?
Birde 2 yil önce açilmis bebek bezi şimdi kullanilir mi? Açilmamişi kullanilir mi? Bilen aydinlatirsa çook sevinirim 🥰😍🤩

Dualarımız sizinle. Güzel haberlerini bekliyoruz oğluşlarınızın 😍
sleepy bio naturel aldım ben birde daha önce paylamıştım sulasil diye suyun içinde büyüyen bambu ve kayından üretilmiş ıslak mendillerden aldım. Dışarıda da bunları kullanmayı düşünüyorum. Çok acil ve hızlı olmam gereken durumlarda da ıslak mendil.
Hijyenik bir ortamda saklandıysa sakıncası olmaz diye düşündüm. Toz vs alan bir ortamsa riske girmeyin bence.

kızlar selam, 32+0 muayenesinden geldim, bebek iyi çok şükür haftasıyla uyumlu 43cm 1871 gr çıktı ( diğer ölçümlerde daha fazla gösteriyor) suyumda güzelmiş gelgelelim benim bebe dönmemiş makat geliş duruyor hala dr dedi ki senin suyun iyi inşallah döner, yeri dar olan ve suyu az olanların dönmüyormuş genelde, bi de benim tüp bebek olunca makat gelişler çok fazla oluyor tüp bebekte, bakalım henüz erken son anda bile dönen var , inşallah en hayırlısı neyse o olur, nst ye girdim güm güm kalp atışlarını dinledim🤤🥲 ondan önce sabah kalktığımdan beri o kadar hareketliydiki acayip baskıladı mesanemi , tam NST ye girerken duruldu, hemşire bebek hareketleri az aç mı geldiniz dedi bende tok gitmiştim zaten sabahtan çok hareketli olduğunu yeni durulduğunu söyledim, dr baktı sorun yok dedi, 2 hafta sonraya çağırdı ☺️
Maşallah canım çok şükür 🥰🥰
Sonraki muayenelerde belli olur belki dönedebilir ☺️ nst için heyecanlanıyorum ben de 🤤

Dualarımız sizinle güzel haberlerle gelin 🤲🥰
Ben dışarda kullanmalık waterwipes alıcam
Evde pamuk su biraz büyüyene kadar.
Sonrası Allah kerim 😅

Kızlar selam,

31+3 teyiz ve ben artık bel ağrısından duramaz hale geldim :(

Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı :(

Gebelikle birlikte bel fitigi vb fiziksel rahatsizliklari gecirme riskimiz artiyor.
35 yillik omrumu sporla gecirmeme ragmen, ilk kizim bana sinir sıkışmasi armagan etmisti, dogumdan 4-5 ay sonra gecti. Bu da muhtemelen fitik armagan etti, zira bazen can acisindan duvarlari tekmeleyecek hale geliyorum.

Eger fitik supheniz yoksa yuruyus iyi gelecektir. Fitiktan supheleniyorsaniz sifaniz yuzme sporunda. Hem yuzmek bu kadar buyumus karınlar icin sahane bir egzersiz, tum yukunuzu alip goturuyor.

Saglik notu: eskiler gebe kadinlari hamama sokmazmis, gebelik sökülür diye... (suda dogum mantigi iste) bu sebeple son haftalara da yanastigimiz icin ekleme yapayim dedim. Sicak su havuzlari ve saunalara, hamamlara gitmeyi birakma vaktiniz geldi. Aklinizda olsun. :)

Ben ıslak mendil sleepy natural aldım 99,5% su yazıyor

Benimde tüp bebek ama kafası aşağıdaydı geçen hafta gittiğimde
Daha doğum hiç konuşulmadı bizdede 32 de tkrar çğırdı sonra 3 hafta sonra çağırabilirim bir problem yoksa dedi ben ufaktan sezeryan istemye başladım 😬😅 bakalım zaman ne göstercek 😊
Benim 2 aydır kafa aşağıda ayaklar midede doktor sorun yok daha yeri var doğuma da çok dedi bende kafaya takmadım

Kızlar selam,

31+3 teyiz ve ben artık bel ağrısından duramaz hale geldim :(

Son 2 haftadır ödem de topladım oldukça bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı :(
7.ayla birlikte bende de başladı maalesef, egzersiz de yapıyorum bana mıısn demiyor, yataktan kalkınca başlıyor tüm gün devam ediyor bi dün iyiydim bugün de idare eder ama ondan önceki günler ağlayacak kıvama gelmiştim bel ağrısından ki kasık ağrısı da buna eşlik ediyor, bebek baskı yapıyor maalesef engelleyecek bişey yok ama bende gece uyurken uzanırken filan yastık desteği almaya başladım en azından hafifletir inşallah bir nebze ve esnetme hareketleri yapıyorum oda iyi geliyor biraz

Annem bana max 5 tane değişirsin diyor ama dedi. Anne çocuğu pişik mi yapmak istiyorsun🤣🤣🤣🤣
eşim fiyatları görünce idareli kullanırız canım sık sık değiştirmeyiz dedi oldu canım dedim senin altını bağlayalım gün boyu kalsın dedim 🤣🤣(espri yapıyordu bu arada) bende 7 ila 10 arası değiştiririz diye düşünüyorum 😁

İnşallah herşey yolundadır dualarımız seninle 🥰🥰🥰

Kizlar ben simdi dr dan geldim 34. Haftanın içindeyim bana normal yapacağım için perine masajina baslayabilirsin saf zeytinyagi veya lavanta yagiyla +bol bol squat yap + küvet varsa ılık suya her gun otur pelvik bolgene iyi Gelecek doğuma cok yararı var dedi bu arada 1 hafta onden gidiyormuş koca yanak 🤩 2225 gr 45 cm olmuş haftaya gel nst ye başlayalım dedi benim gibi normal düşünen annelere bilgileri olsun diye yazdim

Eklentiler

• Screenshot_20230717_150824_WhatsApp.webp
    Screenshot_20230717_150824_WhatsApp.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20230717_150818_WhatsApp.webp
    Screenshot_20230717_150818_WhatsApp.webp
    6 KB · Görüntüleme: 84
Back
X