Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yedim valla sucuk cips pizza hamburgerBen en başından beri 4-5 kere cips yemişimdir. Sucukta yiyorum iyi pişirmeye çalışıyorum. Kokoreçte yedim doktorum iyi pişerse sorun yok dedi bi midyeye izin vermedi![]()
Tabiki ama aman sütüm gelmiyor sitres yaparsan hiç gelmez valla , o yüzden rahat olalımAy çok güzel süt getiren tarifler var yok inciri kaynamış süte karıştırıyosun sora blendırdan geçirip içiyosun falanrezenede çok severim. O günleri hayırlısıyla görelim yerik içerik illa gelecek canım
![]()
Ne pizza hamburger miBende yedim valla sucuk cips pizza hamburgerama az yemeye çalıştım tabi
![]()
Aman boş ver kiloları sonra veririz zaten , bende Tombiş bişey oldumNe pizza hamburger miben onları hiç bırakmadım canım çorba gibi bişey benim için
yazmaya bile gerek duymam
yalnız ben iyi bir örnek değilim 32+5 21 kiloyla yaldır yaldır ilerliyorum
![]()
Ya zaten ben o kadar boşvermişim ki bu hale geldim. Akşamları tatlı yiyip yatmalar bitirdi beniAman boş ver kiloları sonra veririz zaten , bende Tombiş bişey oldumyapacak bişey yok
![]()
Bende aşırı tatlı yiyorum yaYa zaten ben o kadar boşvermişim ki bu hale geldim. Akşamları tatlı yiyip yatmalar bitirdi beniAnnem artık kızım dikkat et demeye başladı. Doktorda öyle
bende akşam yemeyi kestim öğlen veya sabah gene yiyorum
çokta umrumda değil sadece şişmanlıktan daha fazla terliyorum, nefes nefese kalıyorum bir merdiven çıkayım yada hararetli birşeyler anlatayım nabzım tavan
onun dışında enerji olarak bi sıkıntım yok hayırlısı bakalım doğumdan sora görcez ya herro ya merro
![]()
Canım ben hurma 35 haftadan sonra hergün 2 tane falan yiyilsin diye duydum ama elle yer silmeyi bilmiyorum hiçŞimdi biz 37 ye girince mi doğum başlasın diye hurma, yerleri elle silme falan yapıcaz
Maşallah canımKızlar 34. Haftadan bildiriyorum bebis 2bucuk kiloyu geçmiş doktor 4 e yaklaşırsa ilk dogumun normal önermem beslenmene yürüyüşüne dikkat et dedi zaten once göbeğimi gördü sok oldu 15 kilo aldim birden çıktı göbeğim:) boyu 46 cm olmus Allah’a şükür her sey yolunda. Nst ye bağladı agrin var mi dedi yok dedim yine bağlamasak olur ama vaktin varsa bi bakalım dedi. Normalde ne zaman bağlanmalı dedim özelse 32 de başlıyorlar ama hic gerek yok 36 38 hastanın agrisina sancısına göre dedi. Öpüldünüz![]()
Çifti mi kalın yani plesentası mı? Anam ne değişik şeyler öğrendik şu süreçte hiç duymamıştım umarım tırı vırı bişeydir canımBende aşırı tatlı yiyorum yahele geceleri
aynen ya dikkat eder döneriz eski kilomuza bol ver
önemli olan bebek sağlıklı doğması , onun dışında önemli değil , benim bebeğin çifti kalın de kilo almaman gerek dedi
ondan sonra biraz mecburen dikkat etmeye başladım yoksa dünyayı yiyordum akşama kadar
![]()
Ben böyle bir sıcaklık görmedim gündüz yerimde duramıyorum gece yatamıyorum sıcaktan nefes alamıyorum ölecek gibiyim hiç keyfim yokKizlar ben sıcaktan ölüyorum nasıl bir sıcak böyle vantilatör sabahtan akşama durmamasiya çalışıyor ev cehennem dus alıyorum anında kuruyorum ellerim sislikten kapanmıyor nefes alamaz hale geldim çok zor çok
Belki koca karı bilgisi olabilir buCanım ben hurma 35 haftadan sonra hergün 2 tane falan yiyilsin diye duydum ama elle yer silmeyi bilmiyorum hiç
Tum yuzyilin sıcağı bizim hamileliğe denk geldi bir daha yaz hamileligi mi aslaBen böyle bir sıcaklık görmedim gündüz yerimde duramıyorum gece yatamıyorum sıcaktan nefes alamıyorum ölecek gibiyim hiç keyfim yok
Sıcak beni de mahvediyor. İş yerinde bütün klimaları köklüyorum evde de her yeri cereyan yaptırıyorum. Eşim hasta olursan ben sana sorarım diyip duruyorKizlar ben sıcaktan ölüyorum nasıl bir sıcak böyle vantilatör sabahtan akşama durmamasiya çalışıyor ev cehennem dus alıyorum anında kuruyorum ellerim sislikten kapanmıyor nefes alamaz hale geldim çok zor çok
Canım az daha dayancaz. Son vurgun sıcak çarşamba vuracak. Perşembe den sonra rahatmışız çok şükürKizlar ben sıcaktan ölüyorum nasıl bir sıcak böyle vantilatör sabahtan akşama durmamasiya çalışıyor ev cehennem dus alıyorum anında kuruyorum ellerim sislikten kapanmıyor nefes alamaz hale geldim çok zor çok
Oğlumda mis gibi martta doğum yapmıştım inan çok rahattım bunda yaz sıcağı beni mahvetti artık bu tecrübemi gebelik düşünen herkese aktarıcam siz siz olun yaza denk getirmeyin diye insan nefes bile alamıyor yok böyle bişeyTum yuzyilin sıcağı bizim hamileliğe denk geldi bir daha yaz hamileligi mi aslailerde 2. Yi yaparsam kar kışa denk getiricem son aylarını
![]()
Oy oy maşallah ne güzel haberler katlanarak artsın grubumuzda güzel haberlerKızlar 34. Haftadan bildiriyorum bebis 2bucuk kiloyu geçmiş doktor 4 e yaklaşırsa ilk dogumun normal önermem beslenmene yürüyüşüne dikkat et dedi zaten once göbeğimi gördü sok oldu 15 kilo aldim birden çıktı göbeğim:) boyu 46 cm olmus Allah’a şükür her sey yolunda. Nst ye bağladı agrin var mi dedi yok dedim yine bağlamasak olur ama vaktin varsa bi bakalım dedi. Normalde ne zaman bağlanmalı dedim özelse 32 de başlıyorlar ama hic gerek yok 36 38 hastanın agrisina sancısına göre dedi. Öpüldünüz![]()
Benim de büyük gelen bi spor ayakkabım vardi geçen gun spor yapmaya gideyim dedim ayağıma olmadiSıcak beni de mahvediyor. İş yerinde bütün klimaları köklüyorum evde de her yeri cereyan yaptırıyorum. Eşim hasta olursan ben sana sorarım diyip duruyorAma dayanamıyorum gerçekten. Bir de sıcak ben de şişme yaptı ilk gebeliğimde ellerim ve ayaklarım hiç şişmemişti bu defa ayakkabılarım olmuyor
![]()