- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Dün haber verdiğin için sağol canım hemen satın aldım. Şimdi girip baktım tükenmiş aldığım dahil bazı pompalar.Kızlar süt sağma makinelerinde e bebekte %20 indirim var bakın isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün haber verdiğin için sağol canım hemen satın aldım. Şimdi girip baktım tükenmiş aldığım dahil bazı pompalar.Kızlar süt sağma makinelerinde e bebekte %20 indirim var bakın isterseniz
GünaydınnnGünaydın sevgili Eylül anneleri mutlu bir gün güzel bir hafta olsun inşallah![]()
çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsunacaba demir ilacını başka bişey kullanamazmısın ? Belki başka ilaç böyle yapmaz , mide spazmı ola bilir anlattığın ağrı , çünkü mide spazmı böyle ani olur sırta vurur ve çok feci bi ağrısı olur
Ya aynen , ben hala nasıl o kadar çok doğuyorlarmış aklım almıyorKııız daha 1.de böyle olunuyorsa 5-6da ne halde oluruz ben düşünemedim bile
Çoook geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey. Bebeğinde sende iyisin çok şükür. Demirden şüpheleniyorsan belki dr değiştirir farklı demir ilacı verir.
çok teşekkür ederim canım, söyleceğim bugün bakalım araştırdığım kadarıyla öyle mide problemi yapmayan yok amaKııız daha 1.de böyle olunuyorsa 5-6da ne halde oluruz ben düşünemedim bile
Çoook geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey. Bebeğinde sende iyisin çok şükür. Demirden şüpheleniyorsan belki dr değiştirir farklı demir ilacı verir.
Afiyet olsunMaster chef i izledim bu saatte kalkıp mutfakta canımın çektiği şeyi yapıyorum soylemiyim sizin de çekmesin ben ettim siz etmeyin
Çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar, ben dün acillik oldum mide ağrısından ama yok böyle bir ağrıyürüyüşe çıkmıştık birden başladı sırtıma kadar vuruyor eşim hemen arabayı getirdi acile gittik ama ben kıvranmaya devam, kafamdan tonla senaryo geçiyor zehirlendim mi , acaba safra mı yapıyor bir yandan bebem hareket ediyor rahatlıyorum bir yandan dehşet bir ağrı, neyse kan alındı tansiyon EKG falan çekildi her şey iyi çıktı çok şükür bi tansiyonum düşüktü, ilaçta vermediler bi gaviscon içtim kadere razı ağrıyı çektim, kayınbabam da dr rennie kullanıyordum normalde talcid daha iyi iyileşticii etkisi var dedi onu Yazdırdım kullandım, kadın doğuma da görünecektim acil dr u gerek görmedi bebek hareketleri vardı bir de bugün dr kontrolüm var diye, öyle bir gece geçirdik yani, ne olduysa demir ilacını kullanmaya başladıktan sonra oldu bende bilmiyorum ülser mi var gastrit mi var tetikledi ağrılarımı 1 aydan fazladır mide ağrısı çekiyorum bıraktım tamamen içmeyecem hemoglobinim iyi çok şükür çok az bi düşüklüğü var doğal yoldan alacam demiri de
![]()
bende almayı düşünüyorum zaten alınacak er ya da geç ,mamajoo markası nasıl acabaDün haber verdiğin için sağol canım hemen satın aldım. Şimdi girip baktım tükenmiş aldığım dahil bazı pompalar.![]()
üstüne bir de bizim gibi tembel olmayıp her işi yapmışlarYa aynen , ben hala nasıl o kadar çok doğuyorlarmış aklım almıyorbenim k.v 7 tane doğurmuş , arkadaşım var annesi 9 tane doğurmuş , Allah güç kuvvet vermiş heralde
![]()
Avent, lansinoh ve mamajoo arasında çok kaldım.bende almayı düşünüyorum zaten alınacak er ya da geç ,mamajoo markası nasıl acaba![]()
Çok geçmiş olsun canım
Doktorunla görüş ona göre ya bıraktırır ya da başka ilaç verir. Demiri aç karnına içiyoruz ya o dokunuyor büyük ihtimalle
elektrikli olanı mı aldın manuel mi ? maşallah ne güzel araştırmışsın yedek parça tedariği falan ben dann diye alırdım heraldeAvent, lansinoh ve mamajoo arasında çok kaldım.
Yedek parça tedariği ve servis kolaylığı açısından lansinoh bana daha iyi geldiği için tercih ettim.
Mamajoonunda aynı şekilde kolaylıkları var ama memnuniyet yine lansinohta daha çok olduğundan ve dün ki indirimde mamajoonun teklisini dahil etmediklerinden direk kafa karıştırmadan lansinoh tekli aldım.
Benim kullandığımı tavsiye edebilirim doktorunuza danışın sorun görmezse kullanın adı Fertamir 100 mg şase. Diğer demir ilaçları beni mahvetti ama bu çok iyi geldi.çok teşekkür ederim canım, söyleceğim bugün bakalım araştırdığım kadarıyla öyle mide problemi yapmayan yok ama![]()
Bende şuan hem manuel var vakumlu olan, hemde elektrikli tekli almış oldum. Amacım ilk günlerde süt az gelirse elektrikli ile sütü artırmak, eğer süt gelipte bebişim içemezsede sağıp saklamak.elektrikli olanı mı aldın manuel mi ? maşallah ne güzel araştırmışsın yedek parça tedariği falan ben dann diye alırdım heralde![]()
İstanbul canım.. ama internetteki hazırlardqn değil de kendi isteğime göre çizdirdim ikeada. Zaten fiyatlar aynıç çekmece istiyorsan o ekleniyor fiyata vs. Ben alta 2 büyük çekmece üste 2 küçük çekmece. En üstte 2 kapak şekilde yaptım. İçine de 1 askılık 1 de raf ama rafa gerek yok galiba onu takmadık.. hepsini beyaz aldım. Tek kulp eksik şuan.. bir de küçük çekmeceler mağazalarda yoktu internetten söyledim. Resmen puzzle gibi birleştirdikBen de onu düşünmüştüm tekrar bir stok kontrolü yapayım sen hangi şehirden aldın ?
Beslenme de tetiklemiştir bir süre dikkat ederek beslen bakalım faydası olur umarım. Faydalı o kdr az yiyecek var ki zararlı her şeyin tadı güzelçok sağolinan her türlü denedim içmeyi, aç karna gece yatmadan tok karna vs. geçmedi mide ağrım, bir kere başlayınca yediğim diğer şeyler de etkiledi tabi, elveda domates kızartmalar, yağlı gıdalar kuruyemişler
bunları da tüketmemem gerekiyormuş
Dr sor bakalım , ben imom içiyorum onun içinde demir var , dr başka demir ilacı yazmdı iyi dedi kan değerlerin eğer çok düşük değilse öyle bişey iççok teşekkür ederim, evet evet kesinlikle mide spazmıydı bastırıp duruyordu, dr a soracam bugün başka ne kullanabilirim diye ama önceden de başka kullanmıştım yok asla gelmiyor bana midemi mahvediyor bilmiyorum belkş mide koruyucu verirse onunla kullanırım bakalım soracağım bugün
Canım değerlerine bakar yeterli değilse serum verir artık ilaç kötü yapıyorsa napalım yahuçok teşekkür ederim, evet evet kesinlikle mide spazmıydı bastırıp duruyordu, dr a soracam bugün başka ne kullanabilirim diye ama önceden de başka kullanmıştım yok asla gelmiyor bana midemi mahvediyor bilmiyorum belkş mide koruyucu verirse onunla kullanırım bakalım soracağım bugün
bende bunu kullanıyorum zatenBenim kullandığımı tavsiye edebilirim doktorunuza danışın sorun görmezse kullanın adı Fertamir 100 mg şase. Diğer demir ilaçları beni mahvetti ama bu çok iyi geldi.